magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2 : 0 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.03, 20:19
    Nem történt semmi különös. Öregfiúk csapatunk, negyed és ötödosztályú légiósokkal az előkelő 7. helyet szerzi meg az NB I-ben. Ez legalább akkora bravúr, mint amikor a Csank-féle Fradi bajnok lett. 84-ben és 85-ben 12. és 13. lett a csapat, de ott ilyen játékosaink voltak: Zsiborás, Pogány, Takács, Szántó, Pintér, Keller, Bánki, stb. Helyezéstől függetlenül tudtak focizni.

    Ritka szar meccsen ritka szarul játszottunk
    végre vége a szezonka ennyi a pozitivum
    de hogy nincs csapatunk az bizost
    egyes játékosokon csak a mez volt rajzuk hogy meglehessen különböztetni a nézőktől
    Rósa minek állt be ha undorodik a labdától,
    Kulcsár meg már elhiszi magáról hogy ö a magyar Messi

    Kulcsár legalább megpróbált kapura lőni, így javítva az első félidő statisztikáját:
    Kapura lövések száma:0
    Ez szégyen!!!!!!!

    A túlzott rendőri intézkedéshez szeretnék én is hozzászólni. Nem tudom rajtam kívül számolta e valaki, hogy 4x vizsgálták át a ruháinkat beléptetésnél, egyszer a rendőrök kétszer a narancssárga mezesek és egyszer a tengerészgyalogság. A biztonságiak meg annyian voltak majdnem mint mi… NC

    Továbbá az tény, hogy minden tisztelet a szurkolóké, mert nagyon kitettünk magunkért. De a körülöttem állókkal egyhangúan sérelmeztük a lelátó kapuhoz közelebb állók ismételt mérhetetlen passzivitását. Lehet szidnunk a Kispest tábort, hogy két rigmust hallottunk, de a fele a mi szurkolóinknak egyszer sem buzdította a csapatot. Nekünk meg hangunk nincsen…

    A sunoknek kulon gratulalok az odafele nyujtott elmenyert..Hatar utig metro eddig rendben is volnank..ott bent all 2 villamos, az egyik felig tele gyanutlan utasokkal a masik tok ures. Na melyikre tereltek? Bizooony…aztan ertelem szeruen nem vallalva semmi rizikot, nem allt meg az Endrodi utcaig (kispesti sorompon tul). Az atlag utasok meg nem kicsit voltak pipak emiatt, valljuk meg teljesen jogosan. Ugyhogy “draga” rendorsegunk ismetelten kitett magaert, logisztika csillagos 1es!!

    Az normális, hogy 900 vendégszurkolóra jut 200 Fradi Sec, 200 feketesapkás gyökér, 500 rohamrendőr? Minden szurkolóra jut egy secus vagy zsaru… Mi a faszomból és ki fizeti ezeket? 16-20 év közötti srácokból álló szurkolótáborra nagyon kell ám vigyázni, dupla kordonnal. Magyar futball 2010…

    Durva,hogy Petit így búcsúztatják!
    Soha nem végeztünk még minusz gólaránnyal.
    Ezt is megértük.

    Kint voltam a meccsen. Sajnos. Ráadásul a Honvédosok közt, a Fradi kispad mögött ültem.
    Az időjárás és az egész csapat nagyon gáz volt, de ezt mindenki látta. Aki nekem nagy csalódás volt ma, az Elding. Nagyon gáz volt, amit ma művelt, nem ezt szoktam meg tőle. És Kuli is nagyon indolensen játszott, de ő legalább akart. Egyedül Balogot védeném meg, ő nem volt olyan rossz, voltak fontos és szép mentései. Csizmadiát pedig hát nem középen kéne játszatni.
    Amit még kiemelnék, az Short edzői “teljesítménye”. A szakmai részt már elemezték, engem más is zavart, lévén a háta mögött ültem. Egész meccsen ült a kispadon, néha felállt, de semmi kiabálás, semmi mutogatás, semmi buzdítás, SEMMI. Ellenben a Honvéd edzője, az úgy viselkedett, mint egy edzőnek kell. Szerintem ez sem mindegy. Minek strapálja magát a játékos, ha az edző leszarja, ami a pályán folyik.
    És még csak annyit, hogy nem csak 2 rigmus hangzott el a honvéd intelligens táborából. De még az utcán haza felé is ezeket kellett hallgatnom. Ráadásul hölgyek is nagy számban átvették a stílust. Ez is szomorú.

    Nagyon szomorú és CSALÓDOTT vagyok!
    A ma pályán lévők mélyen tudásuk alatt teljesítettek. Sokuknak ez volt a búcsú fellépése.Elvárható lett volna, hogy utoljára odategyék magukat, és egy becsületes játékkal köszönjenek el a SZURKOLÓIKTÓL, akik egész szezon alatt kitartottak mellettük!
    Craiget nem szapulnám, nem Ő volt a pályán, az Ő hibája “csak” annyi volt, hogy nem változtatott időben.
    Természetesen előre kell tekinteni, de még azt sem tudjuk, hogy ki lesz az új vezetőedző, lesz-e plusz forrás illetve befektető. Szerintem addig is azonnal le kellene csapni olyan olcsón, vagy ingyen igazolható játékosokra, akik minőségi erősítések lehetnek!
    Még egyszer mondom, ezzel a mai kerettel is jobb eredményt érhettünk volna el, ha minden játékos szívvel-lélekkel küzdött volna!
    Nem tudhatom, hogy mit hoz a jövő, egyelőre
    sajnos marad a reménykedés egy jobb CSAPATBAN és hozzáértő VEZETÉSBEN.
    Csak azért is MINDÖRÖKKÉ FRADI!!!

    Hát így lett vége ennek a szezonnak.Sajnos!
    Hátul nagyon érződött Dragó és Tuto hiánya, elől igazából most senki nem alkotott maradandót, nem is kaptak használható zsugát a nulla kp-tól. Aadnan próbálkozott de nem érti ő ezt a szakmát . Nem bántom, elég szar lehet neki, hiszen ezt Ő is tudja. Valami ellőttem teljesen érthetetlen oknál fogva Short-nál jól feküdt. Másnál nem fog, sőt remélem nem is marad!Ma jobb volt a kispest de ez a mai mecss nem kerül be aranybetűkkel az ő almanachjukba sem, sőt az hogy ilyen játékkal nyerni tudtak az ránk nézve SZÉGYEN!
    Holnap leszek 46 éves és azt gondoltam kapok a csapatomtól legalább szép hajtós szezonzáró játékot és legalább egy aprócska gólt. HÁT EZT KAPTAM, illetve kaptuk:2 gólt, negativ gólkülömbséget. És még Petink is elment.Egy ilyen mecssen kellett búcsúznia. Sírhatnékom van! Szeretett Klubbom, mi lett belőled!? Mi lessz Veled?

    Na akkor bele is fognék, ha lehet. Először is azzal kezdeném, nem tudom felfogni, hogy Short mit akart. A nyolcadik helyezett Honvéddal játszottunk, mindenki azt gondolta, hogy a támadás lesz a legfőbb cél. Volt veszíteni valónk? Ugyan már, dehogy volt… Ennek ellenére Craig 5 védővel játszott. Alcantara, Balog, Wolfe, Csizmadia és Stockley. Számomra elképzelhetetlen volt ez a kezdő, de úgy néz ki, sikerül még pár embernek meglepnie. Kidőlt a két legjobb játékosunk a védelemből, erre több bekk játszik, mint normális esetben. Ez egy vicc! Beállunk védekezni? Majd’ egy órát kellet várnunk arra, hogy egyáltalán kapura lőjünk. Stockley a saját lábában elesik, Balog egyszerűen teljesen másik arcát mutatja, mint ősszel, Csizmadia nem képes pontosan beadni egy labdát sem és amatőr hibákat véd -lásd: büntető-. Alcanatara, mint balszélső trükközik eredménytelenül, Wolfe pedig… Hozzá inkább nem fűznék semmit, tragédia. Pedig alig játszott fél órát, de talán jobb is.

    Jöhet a középpálya. Abdinak ma semmi sem jött össze, de legalább róla elmondható, hogy sokkal többször nyújt jó teljesítményt, mint rosszat. Adnan próbálkozásinál nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. Hatalmas csalódás, ennek ellenére bérelt helye van a csapatban. Csak azt nem tudom miért… Lipcseit nem szeretném bántani, az utolsó mérkőzésén lépett pályára és azt azért leszögezhetjük, hogy ennek ellenére sem ő volt a legrosszabb. Kulcsár beállítását, mintha az égiek akarták volna. Kihagyott pár mérkőzést, még formába kell lendülnie, de így is az egyik legjobbunk volt. Bár gyorsan hozzáteszem, ma nem volt nehéz kiemelkedni, elég volt pár pontos passz…

    Ferencziről már nem tudok mit írni. Sokan úgy vélik, örülnünk kell neki, ha sikerül megtartani. Örülni? Én biztos nem fogok… Nem hiszek abban, hogy egy stabilabb középpályával eredményesebb lenne. Elding is ezelőtt a középpálya előtt játszik, mégis eredményesebb, pedig az angol ötödből jött. Schembri beállítás kissé későn jött, de ma ő sem nyújtott maradandót.

    Megyerit még nem jellemeztem. Neki ma nem volt különösebb hibája, az első gólról úgy gondolom nem tehetett, mivel a védőknek már réges-rég el kellett volna fejelnie onnan a labdát. A tizenegyesnél elszakadt a cérna. Hatalmas bravúrral hárított, ennek ellenére egyik játékosunk sem vette ahhoz a fáradtságot, hogy egyből a labdára fusson és kibikázza azt a kapu környékéről is.

    Ez még semmi. Egy pillanatig sem lehetett észleni, hogy a játékosaink küzdenének. Miért? Ki kéri őket, hogy itt játszanak. Senki. Akkor meg lehet szépen szedni a sátorfát és távozni. Az utóbbi évek lemotiválatlanabb Ferencvárosa ez a mostani. Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de példát lehetne venni Abrahamról. A mérkőzés utolsó percében is zakatolt a játékszer után, hogy elérje. Az a srác szerintem azt sem tudja, hogy melyik országban játszik, ennek ellenére a belét is kifutja. Egy Honvédban…

    Minden tiszteletem a szurkolóké. Telt ház volt a vendégszektorban, a drukkereken nem múlott a tisztességes helytállás. A kispestiek ismét gyönyörű bizonyítványt állítottak ki magukról. 90 percen át mindössze két (!) rigmust hallgattam. “Csak a Kispest” és “Lipcsei Peti, te…” Csak gratulálni tudok. olyan, mintha egy fogyatékosokból tűzdelt tábort hallgattam volna. Na de mindegy, tőletek nem is nagyon vártam mást…

    Többek között McCabe-nek köszönhetően itt vagyunk az NBI-ben. Az első évben nagyjából stabilizáltuk magunkat, most pedig egy újabb idénynek nézünk elébe. Mindenkinek el van mesélve, hogy jövőre már a dobogóért harcolunk. Már elnézést, hogy ilyen pesszimista vagyok, de én ebben nem hiszek. László Csaba szinte már könyörög, hogy itt dolgozhasson, ettől függetlenül nem csinálunk semmit. Megint jönni fog egy tapasztalatlan angol és egy hasonló garnitúra, mint a mostani. Csak azt nem tudom, hogy Kevin mit akar elérni ezzel. A Sheffiled a következő szezonban is a másodosztályban tanyázik, kétlem, hogy onnan nemzetközi porondra jutna a csapata. Bezzeg abba a gárdába Eurómilliókat öl. Megértem, hogy angol és a United a hőn áhított csapata, de ez a legeredménytelenebb befektetés. Egy jó edző, egy jó keret esetén könnyen ott lehetnénk a Bajnokok Ligájában és az addig a csapatba áldozott pénz megtérülne. Voltak biztató jelek, de ezek ismét elhaltak. Várható volt… Szembesülnünk kell azzal a ténnyel, hogy a nyár folyamán senkit sem fogunk kivásárolni. Azoknak a minőségi játékosoknak, akiknek lejár nyáron a szerződésük, több ajánlatot is kapnak majd. nem akarok senkit megbántani, de ki akar majd egy középszerű Fradiba igazolni? A tehetősebb játékosok biztos nem. Nikolics térden állva jött volna hozzánk, de őt sem akartuk. Az NBI gólkirályát, aki a szívét-lelkét beleadná ebbe a csapatba. De nem kell! Vicc…

    A mérkőzés végén a kommentátor megemlítette, hogy most már csak két perc van a pályán lévő csapatok szezonjából. Ekkor felsóhajtottam magamban: “Hál’ Istennek…”

    HAJRÁ FRADI!

    Wolfe egyébként védő. Tény, hogy ma középpályást játszott, de az sem mindegy, hogy hol. Végig védekezett. Érdemes visszanézni a felvételt, a játszott perceinek nagy részét hátul, a pálya jobboldalán produkálta. 6 védekező szellemű játékossal álltunk ki a Honvéd ellen. Ez tény.

    rohadtul idegesített a “lipcsei peti, lófejű g.ci” kántálás időnként. legnagyobb megdöbbenésemre a páholyok környékén több kispesti szurkoló is összeszólt, hogy “azért a közelmúlt ekkora egyéniségéről túlzás ilyesmit ordibálni, még ha fradista is”, stb…

    Szerencsésnek tartom magam.
    Láthattam sok-sok NAGYOT játszani, és láthattam olyanok búcsúztatását akiknek díszhelyük van a FRADI történelmében.
    Albert Flórival, Rákosival, Szőkével, Vargával
    kezdődött, s most elérkeztem Petihez.
    Nagyon remélem, hogy lesz még néhány LEGENDÁS JÁTÉKOS a FRADIBAN, de az Ő búcsúmeccsüket lehet hogy már egy felsőbb VIP páholyból nézem majd.
    Ma egy NAGY LEGENDA fejezte be megint.
    Köszönjük KAPITÁNY!
    MINDÖRÖKKÉ FRADI!!!

    Középpályásunk elképesztő mennyiséget futott.

    Adnan a tegnapi meccsen 14556 métert futott, ezzel magasan a mezőny felett teljesített. A második helyen Ferenczi István (12847), míg a harmadik helyen Anthony Elding végzett (12673). Nem lehet panasz Lipcsei Péterre sem, aki 10 kilométer felett teljesített,, úgy is, hogy nem töltötte a teljes játékidőt a pályán. Leggyorsabb játékosunk Balog Zoltán lett (34km/h).

    https://ulloi129.wordpress.com/2010/05/22/elo-a-honved-meccsrol/#more-35326