magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC "II" - Gyöngyösi AK-Ytong 0 : 1 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.25, 10:45
    Fradi II-Gyöngyös 0-1(0-0)

    15:45 a vége előtt Fülöp három méterről fölé fejel, vége, a vendégdrukkerek a VIPből éltetik az övéiket, egy a szócsata.

    15:39 Kiss próbálkozását Szén fogja,
    15:38 Felfokozott a hangulat a nézőtérem, néha egymás anyázása folyik, Csiszár csusztatott fejese megy felé, majd Vattait vágják fel a félpályánál. Ugyanaz a helyzet, mint az MTK II ellen – semmi nem megy be.

    15:32 Próbálkozunk, de nem jön össze semmi. Adnan aktív, tőle indulnak az eséllyel kecsegtető mozdulatok, volt egy újabb remek szabadrúgása is.

    15:16 Nyilasi helyett Kiss Tamás. Szöglet után Vattai a kapufát találta el.

    15:11 Kimaradt, hogy Bors Attila állt Zsívó helyére. Adnan szabadból majdnem egyenlített, majd Vattai lőtt egy nagyot, egyik sem gól sajnos. Minimum pariban vagyunk, csakhát a büntető.

    15:08: Men Jang rosszul vette le 100%-os helyzetben, az ellenfél 11-est lőhetett, lökés miatt 0-1, majd Haber védett egy oldalró érkező löketet látványosan

    14:48 Félidő, 0-0, Habernek köszönhetően, az ötösön belülről egy vendég teljes erővel belebikázott a labdába, a máltai kapus azonban valahogy mégis odaért, és védett. Idézzük Sziklaszív barátunkat: “B*ssza meg, nem hiszem el, kib*szott nagy védés volt, hihetetlen!”

    14:37 Beindultak az események, de még mindig 0-0. Zsívó kapuba tartó lövését az egyik vendég kézzel ütötte ki, a bíró sípja néma maradt. Sváb megindult a baloldalon, lőtt, az érintett egy védőt, majd hatalmas erővel a jobbkapufán landolt. A vendégek középcsatára egy-az-egyben fejelhetett kapura, de neki az alapvonal tetszett meg a gólvonal helyett. Haber jól mozog, technikailag képzettnek tűnik, dolga nem nagyon van.

    14:21. Egyelőre 0-0. Fölényben vagyunk, de igazi helyzeteink nincsenek, a vendégek stabilan védekeznek, a kapusuk magabiztos. Voltak biztató megmozdulásaink, Nyilasi egyszer elérhetetlennek tűnő labdát játszott meg, de az oldalhálóba lőtt. Habernek védeni valója nem volt, egy lövés érkezett a kapujára, de az bőven fölé ment. A kirugásai azonban jók, pontosak és messzire jutnak el.

    Haber – Vattai, Csiszár, Fülöp, Sváb – Zsivó, Adnan, Gold, Papp – Man Jang, Nyilasi Csere: Hermány, Bors, Kiss, Vágó, Horváth, Forrás. Lipcsei-Short az edzőpár.

    https://ulloi129.wordpress.com/2009/09/19/fradi-gyongyos-nbiii/#comments