magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MTK Budapest FC 2 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - MTK Budapest FC 2009
  2. Ferencvárosi TC - MTK Budapest FC 2009
  3. Ferencvárosi TC - MTK Budapest FC 2009
  4. Ferencvárosi TC - MTK Budapest FC 2009
  5. Ferencvárosi TC - MTK Budapest FC 2009
  6. Ferencvárosi TC - MTK Budapest FC 2009
  7. Ferencvárosi TC - MTK Budapest FC 2009
  8. Ferencvárosi TC - MTK Budapest FC 2009
  9. Ferencvárosi TC - MTK Budapest FC 2009
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.06, 18:00
    az 1. félidő elején döcögős volt a játék, majd a 2 gól remekül jött. Morrison jó lenne ha a labdaszerzések után az inditást hagyná Lipcseinek vagy Ashmorenak. Bence meg simán játszhatna többet.
    Jövő héten a hurkások ellen több kell.


    Ez nagyon kellett, jót tesz a csapatnak ez a siker. Mondjuk én 2:1 tippeltem a meccs előtt és biztos voltam benne, hogy nyerünk.
    Megyeri nélkül viszont nagyon meleg lesz a többi. Kapus nélkül a disznópásztorok és a sünök ellen...
    A védelem egész jó volt, Wolfival az élen.
    Lipcsei pedig bizonyította, hogy néküle nincs jelenleg Fradi focicsapat. Nagyon jó nyomta.


    na látom kb. én vagyok az első aki hazaért a meccsről. mondjuk sokan nem voltunk smiley kb. 7ezer. a Tábor remekül nyomta végig. kár azért a két kis drapiért, garantáltan 1 millió bünti minimum. szivesen elbeszélgetnék azzal a 2-3 emberrel akik ezt lóbálták. gondolom fotó videó készült róluk, és ki lesznek tiltva. hehe na persze. mindegy.

    hát a játék nem volt valami parádés, szép gólokat lőttünk azért. na meg az mtks csóka gólja se volt semmi smiley Abdi kapufája óriási volt a meccs elején, azt hittem ez már valami átok és megint kikapunk. aztán Abdi rengeteget hibázott, nem mozdult a labdákra, elnyomták, sokan szidták körülöttem, jogosan, csereéje jogos volt teljesen. mondjuk Rósának a gólpassz az ő nevéhez írandó. másik két fekánk hozták a szokásosat, romboltak rendesen sokat voltak játékban, jó sok hibával is, de morrison különösen gyenge volt ma előre játékban. Wolfe bazeg a 91. percben cselezget hátul, hát szívbajt kaptunk. Lipcsei, hát ő, talán ez volt az eddigi legjobb meccse visszatérése óta, de önmagához képest valami szörnyű mennyi gyerekes rossz megoldás, rossz passz, stb. nem kellene végig játszatni. Joaqim nem sokat volt játékban figyelt a védekezésre, de én lassan levenném róla a Rosszaqim nevet, ma szerintem nagyon jó volt, igen tetszett a játéka, a jobbek posztja biztos neki. Ferenczi nagyon hajtott, végre gól, viszonylag sok csatát megnyert, kár hogy magának nem tudja lefejelni csuzstatni a labdát. voltak percek amikor iszonyatosan visszaááltunk, szinte az egész csapat a 16-os vonalánál állt, érthetetlen volt. Rósa gólja szép volt, sokat futott. Tóthot is sokszor elnyomták, de nem volt nagyon rossz. Balog Z volt talán ma a legjobb Joaqim és Megyeri mellett. Tényleg kit választott sportv szakkomentátor meccs legjobbjának? Ashmore is a mostanában szokásos, sokat fut hajt kéri a labdát, de sok hasznosat nem csinál. Megyerinek volt 2 kurva nagy védése, főleg az a szabadrúgás amit az első félidőben megküldtek, druván cikázott a labda, de kitornászta. Nagyon fog hiányozni a kapuból. Kulcsár kevesett vállalt előre, jó közepes.
    Hát ennyi, végre győzelem!!!!


    A meccs előtt olyan érzések kavarogtak bennem, hogy nem állunk jól a tabellán, meg nem volt megfelelő a csapat megerősítése, meg sok volt a feszültség az eredménytelenség miatt és hogy közben más sikereitől (bl) hangos a média, amolyan csakazértis dacot váltott ki belőlem. Ez a másodrendbe kárhoztatott szerep méltatlan a Fradi nevéhez, hagyományaihoz, és ezekben a nehéz időkben is csakazértis meg kell mutatni, oda kell állni, ki kell menni szurkolni, hogy visszajussunk oda, ami mindig is megilletett minket, függetlenül attól, hogy ki a vezető, az edző és kik a játékosok.
    Rekordgyorsasággal sikerült kiérnem, gondoltam is, ha a játékosok is így hajtanak, mint én a biciklivel, meglehet a győzelem.
    A mérkőzés elején veszélyesebbnek tűnt az MTK, aztán a meccs többi részében inkább mi irányítottuk az eseményeket. Úgy láttam, a pálya mind támadásban, mind védekezésben, mind középpályán javultunk a szünet előtti állapotokhoz képest. Nem csak eszetlenül rugdostuk összevissza a labdát, hanem vegyült némi ész is bele, volt fazonja a játéknak. A középpályás szűrés is sokkal jobban működött, játékosaink nagy vehemenciával fékezték a kibontakozó MTK-s akciókat. A hátsó alakzat is megbízhatóbb volt, habár az ellenfél gyorspasszos támadójátéka komoly próbatételt jelentett. Jó volt látni, hogy a játékosok egész meccs alatt ezerrel pörögtek.
    A játékvezető meg bekaphatja, mindenért sárgát adott.


    1/ A legfontosabb az a három pont volt a helyzetünkben, nos ez megvan.
    2/ Az előre játék nem volt sokkal jobb, mint legutóbbi időkben, de kifejezetten gyenge volt az ellenfél.
    3/ Hátul elég stabilnak tűntünk hosszú idő után, pedig alapember hiányzott innen.
    Az, hogy csak a gyenge ellenfél miatt tűnt kevésbé infartusosnak a védelem, mint szokott, vagy végre összeállunk itt, az majd kiderül a következő meccseken.
    4/ Középpályán sok labdát szereztünk, igaz szokás szerint nem tudtunk mit kezdeni vele, de legalább már volt némi szűrés itt.
    5/ Bence megint szarakodott a labdával, ahelyett, hogy adta volna tovább. Nem megy neki, igaz 20 perceket kap, ha kap.
    6/ Nem tudom mi lesz ha a kapusunk elmegy egy hónapra, pont a legfontosabb meccsek előtt.
    7/ Kevesen voltunk 6 ezerre tippelek, pedig tökéletes idő volt.
    8/ Nem tudunk továbbra sem helyzetek kialakítani, teljesen esetleges, hogy mi lesz, most mázlink volt, hogy kettő bement.
    9/ Lipcsei öregen is megmutatta, hogy ide befér és kell. Ugyan volt néhány rossz indítása, de hátul is sokat szerelt. Jó az öreg a háznál.


    Abdi megsérült, addig viszont jól játszott, de nem a baloldali játékos, inkább centernek való.


    Megyeri megint igazolta hogy miért ő, és miért nem Holczer véd.

    Joaquin elég jól játszott. Remélhetőleg még jobb is lesz.

    Morrison rengeteget találkozik a labdával, sikeresen blokkolja a támadásokat, igaz, sokszor elszórja a megszerzett zsugát, de mentségére szóljon hogy nem egyszer senki sem segít neki, máskor meg egyszerűen nincs kinek adnia. (nem indul meg senki)

    Balogot még mindig bizonytalannak látom. Hetek óta az.

    Péterünk nagyon odatette magát. Neki is voltak ugyan rossz labdái, (kinek nem??) de akart, küzdött, és úgy néztem a többieket is ütötte-hajtotta.
    Kis szerencsével gólt szerezhetett volna.

    Pista megtette azt, amiért tartjuk.

    Abdi nagyon kétarcú, két jó csel, vagy egy jó passz, aztán egy idegborzolóan rossz megoldás.

    Ashmore néha Láthatatlan Embert játszik, nem középpályást.


    Sztem Wolfe volt a MotM, hibátlanul védekezett, amióta itt van, ez volt az egyik legjobb meccse. Morrison is feljavult a második félidőre, de valóban pontatlan. Összességében Ashmore-on kívül mindenki megérdemli a dicséretet. Csak így tovább, HAJRÁ FRADI!!!


    Balogot sokan dicsérik, valóban jobb volt, mint általában, de azért valaki elmagyarázhatná, hogy gólnál mi az apja f..szát téblábolt a 16-oson belül? Tudtuk jól, hogy egy igazán veszélyes játékosuk van, Lencse, BZ meg ott sétálgat méterekre a sráctól.

    Wolfe nálam is komoly meglepetést jelentett, szerintem sokkal jobb volt középső védőként, mint jobb- vagy balbunkóban.

    Bence tényleg rengeteg labdát elszórt, de biztos vagyok benne, hogy ha megkapná a lehetőséget az NBI ritmusának felvételére, hamar belerázódna.


    Nekem nagyon meglepő volt Wolfe teljesítménye.
    Illetve egy kicsit más felállásban nyomtuk, mint szoktuk.
    Ez nem a 4-4-2 volt az biztos.
    De már nem volt 30-40 méter távolság Pistánk és a középpályások között.
    Ami aggasztó, hogy nem tudjuk egy félidőnél hosszabb ideig hozni a megfelelő teljesítményt. Ez volt a másodosztályban, de itt már ez nem lesz elég.
    Nem tudom mi lehet az ok.
    De mindenkinél kellemesebb meglepetés volt Peti.
    Feltűnt mindhol, próbálta földön tartani a labdát és építkezni.
    Ilyen Lipcseire nagyon nagy szükségünk van.

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=227976&na_step=30&t=9018131&na_order=