magyarfutball.hu

Fenerbahçe SK - Budapest Honvéd FC 5 : 1 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
Európa Liga selejtező, 3. forduló
helyszín : Isztambul, Şükrü Saracoğlu Stadi
játékvezető : Kircher Knut (Németország)
nézőszámok:
  1. honvedfc.hu: 45000 (100 kispesti)
  2. mlsz.hu: 45.000
  3. nso.hu: 45.000
  4. nb1.hu: 50.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: pirospont
    2009.11.27, 14:21
    Az UEFA közleménye alapján az Európai Labdarúgó-szövetség vizsgálatot indít a fél kontinensre kiterjedő bundabotrányba keveredő klubok, illetve mérkőzések ügyében, így a Fenerbahce–Budapest Honvéd Európa-liga-selejtezőt is megvizsgálja. Az UEFA egyébként öt érintett klubot már konkrétan meg is nevezett: a Honvéd köztük van, a Fenerbahce viszont nincs.


    http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/az-uefa-vizsgalja-a-fenerbahce-honved-merkozest-is-2008035/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2009.08.02, 01:06
    Ez sajnos várható volt, ettől függetlenül gratulálok a kispesti srácoknak a küzdőszellemhez, Zsolnainak a gólhoz, a szurkolóknak meg jó utat hazafelé!


    Hát evvan sajnos. Ha nem egy magyar csapatot gurigáztak volna ki könnyedén a törökök, nagyon élvezetes meccs lett volna, elképesztő mennyire jól játsszák az egyérintőt, mennyire technikásak, labdabiztosak, gyorsak.
    Talán lehetett volna szorosabb is, volt még pár Kispest helyzet, igaz mondjuk, hogy a törökök is csak félgőzzel játszottak.
    Jobbulást Hrepkának, és Carlosnak!


    Ez az 5:1-es Fener győzelem elég gyászos eredmény a Kispest számára... Sajnos a törökök számára edzés volt ez, semmi más. Azért egy hét múlva Kispesten remélem nem lesz ekkora zakó, egy döntetlen összejöhetne. Bevallom, azért 1-2 góllal szorosabb meccsben reménykedtem. Ez a Fener mégsem a Barcelona, vagy a MU...


    Mindig nézzük a jó oldalát,ha a Fener a milliárdos játékosaival 25öt rúg is a honvédnak akkor se juthat be idén a BL-be,a lokinak viszont még egy jós sorsolással ez összejöhet smile de a török foci ilyen gyenge na big_smile


    Belegondolok, amikor egy gyengébb csapattal játszik egy erősebb, mindig arról van szó, hogy eltűntek már a nagy különbségek, mindenki ellen nehéz kiharcolni a győzelmet. Felhozhatom például Albánia és Portugália példáját. De valahogy, amikor mi vagyunk annyival gyengébbek, soha nem sikerül egy szoros eredményt elérni, mert mindig csak a realitás jön be. Na ez miért van? Van valami okos, aki erre tudja a választ?


    Ez az eredmény sajnos várható volt, de legalább a honvédnak sikerült az, ami tavaly az MTK-nak nem, vagyis gólt szereztek a fener ellen. A meccsről szólva elképesztő a különbség mind csapatszinten, mind egyénileg, de nem is a két csapat, hanem a két ország klubcsapatai között. A honvéd játékosok közül amúgy küzdöttek, amíg az erejük hagyta, de nekem személy szerint
    Macko játéka finoman szólva is siralmas volt. Már az első félidő felénél elkezdett kocogni, sőt, volt olyan is, hogy a fener a tizenhatos sarkánál passzolgatott, ő meg 6-8 méterre tőlük sétált, mint aki jól végezte dolgát.
    Abraham teljesítményén én őszintén kellemesen csalódtam. Harcos volt, ha kellett, métereket vert a nagynevű védőkre és a már elveszett labdára is sprintbe ment. Szerintem példát vehetne róla a csapat többi tagja.
    Hrepka játékába engem az nagyon zavart, hogy mikor kapott egy labdát, állandóan azonnal visszafelé passzolt ahelyett, hogy előrefelé próbálkozott volna, bár hozzá kell tennem, hogy csapaton belül az övé volt talán a legszebb passz, amikor Abrahamot ugratta ki, kár hogy elkapkodta a lehetőséget a csatár. Ha az bemegy... Megint a ha smile, de ha az bemegy, akkor 1:1. Azt nem mondom, hogy nem kaptunk volna akkor is egy 3-at, de legalább a törökök is észrevették volna, hogy van a pályán még egy csapat.
    Debreceni ahhoz képest, hogy még mindig csak húsz éves, nem játszott rosszul, bár a sztárokkal ő se tudta fölvenni a ritmust.
    Ezt az egy gólt is meg kell becsülni, ha nem is nagyon vigasztalja azokat, akik biztak a meglepetésben, de legalább ez is pontot ér a magyar bajnokságnak.
    A visszavágón nagyon bízom abban, hogy a fener cserecsapattal jön magyarországra és el tudnánk csípni egy x-et, vagy...


    Nincs ebben semmi meglepő.
    Aki meg azt írja, hogy így, meg úgy sajnálják a magyar tulajok a és pénzt normális játékosokra azzal nem teljesen értek egyet. Nincs is annyi pénze egyiknek sem, hogy olyanokat vásároljon, aki képes felvenni a versenyt egy ilyen szintű csapattal, ami még ráadásul nem is a legmagasabb szint. Ráadásul az NB1 színvonala sem vonzó. Tehát nem a pénz sajnálatáról van szó első sorban. Utánpótlásra kell költeni, csak könyörgöm ne csak a magyarországi edzőképzésben tanuljanak az edzőink. Menjenek németekhez, angolokhoz, vagy spanyolokhoz és ott tanuljanak, persze a tudást pedig itthoon kamatoztassák.


    Nem a vereség a baj, jelenleg nincs olyan magyar csapat amely képes lenne felvenni a versenyt a Fenerrel. A probléma az, hogy szebben is ki lehet kapni, nem kell feltétlenül összeomlani. Jó, hogy sikerült a végén a szépítés, de azért az 5 kapott gól sztem kicsit sok.
    Megjegyzem, amikor a Honvéd megnyerte a kupát, beírtam, hogy talán jobb lett volna, ha a Győr nyeri, mert én személy szerint jóval több esélyt láttam bennük egy elfogadható uefa-szereplésre. Vagy pedig hogy igencsak meg kell erősíteni ezt a csapatot, hogy ne legyen gáz. Persze akkor mindenki lebunkózott, hogy miért osztom az észt, talán néhányan még emlékeznek is közülük a dologra...
    Sajnos igazam lett, és ennek egyáltalán nem örülök. Azért felvetődik bennem a kérdés, hogy ha egy csapat kijut a nemzetközi porondra, miért nem próbálják meg legalább a lehetőségekhez mérten megerősíteni a keretet, főként, hogy a Honvéd bajnoki szereplése sem volt valami fényes. Mintha a magyar focivezetők nem is lehetőségként fognák fel a helyzetet, hanem nyűgnek tartanák a kupaszereplést...
    Mindenesetre remélem, hogy a visszavágóra összekapják magukat az aranylábúak, és ha nem is győzelemmel, de egy lelkes játékkal és aránylag szorosabb eredménnyel örvendeztetnek meg bennünket. Hajrá!


    ha anno Puskáséknak azt mondják, hogy eljön majd az idő, amikor egy török csapat ellen örülni kell 0-5 után a kispesti becsületgólnak (mert ennyi örömünk legalább van), hát nem tudom, mit szóltak volna.
    de hagyjuk Puskást. mit szólt volna anno pl Kovács Kálmán?
    eljött az az idő, sajnos.


    Ti miről beszéltek?
    Hemi hiteget minket 3 éve.
    3 éve ugyan azt a szart nézzük.
    Az akadémiás fiatalok max 1 évet fognak az nb1-ben játszani utána eladja őket Belgiumba, Hollandiába.
    Nem lesz itt beérett gyümölcs, csak egy gyors szüret és nem marad más csak továbbra is a szar.
    Amit beletett eddig azt ki akarja venni.Nem a Kispestet szereti.Ő üzletember.


    Sikerült megnézem a meccset egy haveromnál... Hát aki látta az tudja, hogy sajnos közünk nem volt a meccshez sad nem a hozzáállással volt most a baj, hanem egyszerűen azzal, hogy a Fener annyira jobb mindenben, hogy ki sem derült, hogy mi mit tudnánk, ha nálunk lett volna a labda.. sad
    Az első gólért kár, mert szarul állt fel a sorfal, a többinél még egyszerűen nem tudtuk tartani a Fener támadóit... gyorsabbak, pontosabbak voltak, 2x annyit mozogtak, játékosaink nem is tudták őket követni... talán még egy gól volt, amit elkerülhettünk volna, ha Benjiék nem passzolgatnak a saját 16-osunkon.

    De reális volt az eredmény sajnos..


    már megint jön ez a nagy csapat a fener téma.

    tavaly azzal mentegették az MTK-t, hogy ez a Fener a BL-ben a 4-be való,
    aztán csoportkörből sima kizúgás,
    a hazai bajnokságban meg beégés a sokadik helyen.

    könyörgöm, ne kezdjük már elölről...


    milyen beszari játék???? yikes EMBER!!! Ennyit engedett az ellenfél! Labdához se értünk. Milyen beszari? Ha bedurvulunk és kapunk két-három pirosat akkor mit érünk el? Egész Eu. minket utáljon, járassuk le magunkat és még úgy is kaptunk volna egy sima 6-ost?
    És mit vársz ezektől a srácoktól? Sokan még az nb1-ben se játszottak, majd a Fener ellen fognak világszínvonalon villogni??? yikes


    2007-ben Hemi papa bajnokcsapatot és bizots BL indulást ígért. eltelt 2 év, és semmi. Csak a vergődés megy, cspatépítés, edzőváltás, mellé meg megy a bla bla. És amikor a blogjában leírja, hogy a ferencváros így a barátunk meg úgy, meg segítettem a fradit h feljusson stb.. abból látszik, hogy foggalma nincs az itthoni viszonyokról. Elmondtam már ezerszer, hogy köszi a pályát, meg az akadémiát, DE EGYSZER MÁR CSAPATOT IS LEHETNE ÉPÍTENI :@! Nem szégyen kapni 5öt a Fenertől, sőt én büszke vagyok arra, h gólt lőttünk. De könyörgöm lépjünk már el egy kicsit a béka szebbik felétől felfelé.


    Az utolsó 15 perc már bíztató volt, a gól után kicsivel felszabadultabbak voltak. Persze nem volt elég sokkal többre ez se, mert a góloknál egyéni hibákat vétettek (első gólban Németh kapus benne volt, nem szúrta ki, hogy másik oldalra beálltak a Fener játékosok; 3. gól előtt pedig kb 5x ki lehetett volna bikázni a labdát, ehelyett passzolgatnak a törökök orra előtt...).
    Remélem a visszavágón az elejétől fogva bátran fog játszani a Honvéd és az adódó helyzeteit jobban használja ki. Akkor lehet győzelemmel búcsúzni


    Ennyit ér sajnos a magyar foci - ez nem csak a Honvéd kritikája. Jól tudom, mi is meg lettünk volna tömve, az alapján ahogy egy gyengén muzsikáló Steaua ellen láttam játszani a srácokat.. Szóval itt tartunk, előre kell menni, tovább..


    forrás:
    http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=44161
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2009.08.01, 23:26
    Sisa Tibor: Tudtuk, hogy olyan ellenféllel játszunk, amelyik ha elkapja a fonalat, akkor nem nagyon tudjuk követni őket - mondta Sisa Tibor. - Sajnos ez bekövetkezett, egyes szituációkban „kész tények” elé állítottak minket. Ez a Fenerbahce nem csak minket, hanem bárkit mást is le tud győzni, távozott már innen a Chelsea és az Inter is vereséggel. Sajnálom a meccset, mert abban bíztunk, hogy ők nem tudnak majd olyan ritmusban játszani, amilyenben szeretnének, mi pedig meg tudjuk oldani a tervezett játékhelyzeteket, és tudunk kialakítani lehetőségeket - ez most nem sikerült. Készülünk tovább!


    forrás:
    http://honvedfc.hu/?page=9&newsid=5402
     
  4. avatar: chinaglia
    2009.07.30, 14:58
    Ezen az oldalon lehet majd nézni a meccset, legalábbis ezt ígérik:
    www.atdhe.net
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.29, 13:26
    Sisa Tibor kihirdette a Fenerbahce elleni keretet.

    Csapatunk ma kora délután indul Törökországba. Sisa Tibor vezetőedző a következő 18 játékost nevezte a keretbe: Abraham, Benjamin, Cséke György, Debreceni András, Diego, Dragan Vukmir, Hajdú Norbert, Hidi Patrik, Horváth Adrián, Hrepka Ádám, Milan Pastva, Moreira, Németh Gábor, Palásthy Norbert, Sorin Botis, Tóth Iván, Viliam Macko, Zsolnai Róbert.
    Nem tarthatott a kerettel Fritz Attila, és Takács Ákos sérülése sem jött helyre, sőt, még be is lázasodott a hétvégén. Tóth Zoltán légúti betegsége miatt nem tarthat a többiekkel. Dragan Vukmirnak és Hidi Patriknak is apróbb sérülése van, de az orvosi stáb szerint mindkét labdarúgó harcképes lesz holnap.


    forrás:
    http://honvedfc.hu/?page=9&newsid=5387
     
  6. avatar: NNS
    2009.07.19, 23:48
    A következő körben már a Honvéd is beszáll az Európa Liga küzdelmeibe. Ellenfelet is kapott ma, nevezetesen a Fenerbahce csapatást. Nyilván nem ez az ellenfél testesítette meg a kispesti álmok netovábbját, de ez ellen már tenni nem lehet. Kétszer kilencven perc (minimum) lesz arra, hogy esélyt keressen és megragadja azt a Honvéd. Bizakodjunk!

    Hajrá Magyarok!

    foci.blog.fn.hu/bejegyzes/Kivalo_helyzetben_a_Loki/106228/
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.17, 17:20
    Sisa Tibort a sorsolás után kérdeztük.

    Nehéz ellenféllel hozta össze a sors csapatunkat.
    Pár évtizeddel ezelőtt még nem lett volna nehéz ez a találkozó, azóta viszont óriásit fejlődött a török futball. A Fenerbahce a világ labdarúgásának élmezőnyébe tartozik, világklasszis labdarúgók alkotják a keretét. A sorsot sosem szabad hibáztatni. Olyan játékosok játszanak az ellenfélnél, akiket soha nem láthatnánk egyébként.

    Hogyan látod az esélyeket?
    Nem félünk a Fenerbahcétól, jól néznénk ki, ha megijednénk tőlük! Nem sok százalék esélyünk van, azt a kevés esélyt viszont nagyon meg akarjuk ragadni! Elvileg idegenben kezdeni jobb, és ennek örülünk is. Én már tapasztaltam a török szurkolók fanatizmusát: Németországban egyszer a 15000 fős pályán 15000 török volt, egy másik alkalommal pedig Isztambulban léptünk pályára 40000 néző előtt utánpótlás mérkőzésen.

    Sajnos a hazai találkozót zárt kapuk mögött vagyunk kénytelenek lejátszani.
    Nekünk sem kell szégyenkezni. Biztos vagyok benne, hogy az Ady Endre útról is be fog hallatszani a CSAK A KISPEST! Arról is meg vagyok győződve, hogy Isztambulban is buzdítani fogják a csapatot. Nagyon bízom benne, hogy sikerül örömet szerezni!


    forrás:
    http://honvedfc.hu/?page=9&newsid=5351