magyarfutball.hu

Kecskeméti TE - Vác-Újbuda LTC 5 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.27, 18:35 (szerk.: 2017.11.28, 10:13)
    A vágy beteljesült: bajnok a KTE!

    A kilencvenhét éve alapított klub még soha nem volt az élvonalban
    A Vác legyőzésével az élvonalba jutott a KTE. Függetlenül a még hátralévő két meccsük eredményétől.

    Tomiszlav Szivics, a Kecskeméti TE vezetőedzője nem árulta el játékosainak, hogy bizony a szokottnál hevesebben ver a szíve, később feküdt le pénteken, mint általában, és már reggel hétkor talppon volt, ami nem jellemző rá. Félt, ha mindezt megtudják a fiúk, esetleg rossz hatással lesz rájuk a történelmi találkozó előtt. Nem volt nyugodt, ellenben nyugalomra intett. Mindenkivel beszélgetett félórát, hangsúlyozva, hogy egy esetleges túlzott felpörgésből még baj lehet.

    Nyoma sem volt a nagyobb izgalomnak a kezdő sípszót követően. Ahogy azt már megszokhattuk, hozta a saját játékát a KTE. Ami a 19. percben góllá érett: Szavics pörgetett Balázs elé, aki 13 méterről kilőtte a kapu jobb sarkát, 1 -0. Alighogy elvégezték a középkezdést a váciak, máris kapták az újabb hideg zuhanyt: a 21. percben Montvai fejelte az ötösről a Szavicstól kapott labdát a kapu jobb sarkába, 2-0. Hat perc múlva a kapusról kipattanó labdát Széki kotorta 7 méterről a hálóba, 3-0.

    „Bajnok csapat!” - skandálta kórusban ötezer ember. A vendégek mestere, a Mágusként becézett Verebes József nyugodtan üldögélt a kispadon. Tudta, hogy már semmi mágia nem segíthet, csapatának juttatta a sors, hogy a kecskeméti lilák bajnoki címéhez asszisztáljon. Tegyük hozzá! A Duna-parti alakulat rendkívül sportszerűen játszva vette tudomásul, hogy neki ez a szerep jutott ezen a május 17-ei szombaton. Az sem hozta ki őket a sodrukból, hogy az 57. percben tovább növelte előnyét a hazai gárda: Schindler harcolt ki tizenegyest, amit Csordás értékesített, jobbal kilőve Sztankó kapujának bal alsó sarkát, 4-0. Ez után következtek Túrkeve pillanatai: Szavics beadását követően a 65. percben Kormos fejelt, a labda pedig átjutott a gólvonalon, 5-0. Tomboltak örömükben az utolsó találatot szerző földijei, akik
    mintegy ötvenen érkeztek Kecskemétre.Innentől nagyon nehéz időszak jött: ott, a stadionban rengeteg időnek tűnt, mire végre felcsendülhetett a Queen-dal: „We Are The Champions!”

    Kecskeméti TE-Vác-Újbuda 5-0 (3-0)

    NB II-es labdarúgó-mérkőzés, Keleti csoport. Kecskemét, 5000 néző.
    Vezette: Takács]. (Bénáik, Horváth R.)

    Kecskemét:
    Nagy Zs. - Schindler, Gyagya (Vass, a szünetben), Lovrics, Koszó - Balázs, Szavics (Lungu, 80.), Koncz, Csordás, Széki (Kormos, 61.), Montvai.
    Vezetőedző: Tomiszlav Szivics.

    Vác:
    Sztankó - Horváth T. (Lettrich, 78.), Gáspár (Kocsis G., a szünetben), Farkas R, Demény - Rusvay, Kovács R, Kövesdi, Margitics - Szabó V. (Suth, 70.), Vén.
    Vezetőedző: Verebes József.

    Forrás: Petőfi Népe, 2008-05-19
     
  2. avatar: dingó29
    2016.04.11, 14:51
    A Sport erre a meccsre 5500 nézőt írt