magyarfutball.hu

AEL Limassol - Ferencvárosi TC 2 : 1 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2010.12.16, 18:31
    Szégyen és gyalázat. Remélem ezek után nem hogy prémiumot, de még fizetést sem kapnak. Még a séta is nehezen ment, a futás meg egyáltalán nem.
    Évek óta nem láttam a Fradit ennyire szarul játszani.


    Ez van vazzeg!
    Valszeg ha lett volna tét akkor ment ez volna jobban is...
    De sajnos most, EZ VAN!!!


    Hát ez a mai meccs BOTRÁNYOS volt!

    Nem is tudok mit mondani hirtelen, de valamit mégis kell.

    Úgy játszottunk???, hogy sehogy.

    Az egész csapat egy nagy lebaszást érdemel!
    1. Hogy lehet így játszani egy Ferencvárosnak?
    De még ez egy dolog, azonban ennyire nemtörödöm focit még soha nem láttam Fradi játékostól!
    Fiaink kimentek NYARALNI! SZÓ SZERINT!
    Hiába mondta Mash az Aranyhídban, hogy a hivatalos oldalra nem szabad rámenni, én az utóbbi hetekben meg-meg nézem, s a mai nap még büszkén írták le, hogy a játékosok mennyire élvezik a nyaralást: úgye Eisemann gyúró jópofa módon bedobták a medencébe, Lipcsei tesó meg a napernyőkkel! kergette a játékosokat, szóval PROFI KLUB AMATŐR KÉSZÜLŐDÉSE, ez a magyar foci siralmas helyzetében megbocsáthatatlan, annak ellenére, hogy a továbbjutást már eldöntöttük az első meccsen. Ilyen baromságokra persze van energia, de amikor játszani kell, akkor bizony 42 C fok volt és akkor szenvedés van. (napközben a medenceparton nem volt?).

    2. Az egész magyar focinak kárt okoztunk, mert 3 UEFA ponttal lettünk szegényebbek, pedig ez a ciprusi csapat még a magyar élvonal szintjét! se éri el.

    3. Hogyan számolnak el Dragónerék ezzel a játékkal a biztos továbbjutás ellenére is őket elkisérő szurkolókkal, rólunk nem is beszélve.

    SZÉGYELLJÜK MAGUNKAT!

    Vasárnapra és a következő körre ilyen amatör mentalitással ki se menjünk a pályára, akkor inkább a tarcsi!


    Vukmirt, kristont most kell elzavarni, mert ennek nem lesz jó vége! balog nálam hasonló megítélésben részesül, bár édes volt, ahogy kúszott-mászott a sebok mellett a gól elott :(((
    LAJOST nem tudom bántani, mert megint volt egy-két bravúrja és el tudom képzelni, milyen lehet egy LÉLEKTELEN mindenféle elképzelést és játékkedvet elutasító csapat mögött állni!
    Nálam a PETI sem kerül egy kalap alá ezekkel a srácokkal, mert O megrúgta a gólját és tett már annyit a FRADIÉRT nemzetközileg is, hogy Neki elnézzük a tegnapi produkciót! Dragó is vmennyire ment, de semmi különös! Töki és Leo katasztrófa volt Gerzsonkával, Gyepivel és Kapiccal egyetemben!.... :(((((
    Gyepire egy kicsit kitérnék, mert amit mostanában muvel az számomra érthetetlen! Megy küzd, meg akar, meg minden, de vhogy nem találja a helyét. Mondjuk tegnap a menés és küzdés is gyorsan eltunt a repertoárjából! Kicsit össze kéne szednie magát, mert ez tole kevés. Rengeteg hibával játszik!! Nem csak ezen a meccsen!
    Én csak azokat az embereket sajnálom, akik kimentek és végignézték éloben azt a meccset!
    Ha lenne bor a nyelvék képén, akkor kifizetnék nekik ezt az utat soro bocsánatkérések mellett!!!
    Kíváncsi vagyok az vévévé.ftc,hu-ra, miként is értékelnek, Polycika please! smiley)

    HAJRÁ FRADI!!!!!!
    MINDÖRÖKKÉ!!!


    30 fok volt és 4:0-ról indult a meccs?
    A magyarázat pompás, de nem MENTSÉG!
    Ha csak egy nyamvadt góllal győzünk, vagy játszunk egy unalmas 1:1-et, egy szót sem szólnék.
    De ez????
    A meccset nézve az járt a fejemben: nem is akartunk támadni! Ha valaki megkapta a labdát, tötyörgött vele egy kicsit ("vegyétek már el tőlem"smiley vagy gyorsan leadta hátra vagy oldalra. ("legyen má' vége a meccsnek, a szállodába' hideg a sör"smiley

    Na mindegy, hamarosan sorsolás...

    Hadd legyek aljas egy kicsit: mekkora volt a szlovák vagy osztrák tippmixen a ciprusi győzelem szorzója?


    Igen ez lehetne mentség, bár sztem nem!!!
    Csak azt nem értem, hogy a PETI miért nyilatkozta azt a meccs, elott, hogy úgy mennek ki a pályára, mintha null-null lenne????
    Ki akartak esni?
    A tippmixes dolog fura, de lehet benne vmi.!
    vg gondolom hódol ennek a dolognak!

    forrás:
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=369201&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2010.12.16, 18:16
    Limasszol, 2002. augusztus 29., csütörtök (MTI) - Útban a 18.30 órakor kezdődő, Ferencváros elleni UEFA Kupa-selejtezőre balesetet szenvedett az AEL Limasszol labdarúgócsapatának négy játékosa.
    A futballisták közös autóval indultak el a stadionba, de egy másik jármű beléjük rohant, s ezért felborultak. A csapatkapitány Krisztofit fejsérülésekkel kórházba kellett szállítani.
    Így ő, valamint a balesetben szintén érintett Leoni kapus és a középpályás Krisztodulu nem léphet pályára az összecsapáson.
     
  3. avatar: fgymat
    2009.09.26, 19:38
    Továbbjutott a Ferencváros, 5-2-es összesítéssel.
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2009.02.12, 16:50
    Garami József: A nagy előny birtokában a játékosok tartózkodóak voltak az összecsapásoknál, hiszen szerettük volna elkerülni a sok sárga lapot. Így a ciprusiak kemény harcmodora érvényesülni tudott, ráadásul hiába óvatoskodtunk, a játékvezető több sárgát is kiosztott, ami kellemetlen lehet a folytatásra. Véleményem szerint a továbbjutás már hazai pályán eldőlt. Most már várjuk a holnapi sorsolást és az MTK elleni meccset. A csapat nevében is köszönöm azoknak a szurkolóknak, akik pénzt és időt nem kímélve velünk tartottak Ciprusra, és végig mellettünk álltak.

    Andreas Michaelides: A továbbjutás Budapesten dőlt el, de ma meghajlok a csapatom előtt, fantasztikus teljesítményt nyújtottak a fiúk. A győzelmet a meccs előtt balesetet szenvedő, és most is kórházban fekvő játékosainknak ajánljuk. Külön szólok Sebők Józsefről, akire hatalmas nyomás nehezedett mindkét mérkőzésen. Józsi mindenképpen szeretett volna gólt szerezni a Ferencváros ellen, ez volt az oka annak, hogy számos nagy helyzetet elhibázott. S lásd milyen a sors: rúgott egy káprázatos gólt, ami jó, ha egy játékosnak az életben egyszer sikerül. Gratulálok és sok sikert kívánok a Fradinak!


    forrás:
    http://www.ftc.hu/index.php?action=results&match_id=227