magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - s. Oliver-Haladás 5 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.12, 12:27
    Annak ellenere, hogy siman nyertunk, enyhen szolva nem volt kinn sok nezo (kb. 3000)
    A lenyeg az, hogy 7vegen elozni fogunk ! A debrecent remelem nem lesz gond megverni !

    közönségszórakoztató, hibátlan játékot mutattak a srácok a második félidoben! Tényleg van végre CSAPATUNK és Garamit is kezdem tisztelni.
    LIPCSEI PETI hihetetlen dolgot muvelt smiley)))))) nekem is a legszebb ideje jutott eszembe, még Portó elott Bréma után, szerintem ha a gyökér vadász anno nem rakosgatja össze-vissza és megtalálja a helyét, akkor több ilyen gólt ünnepelhettünk volna és Peti is már 110 körül tartana!
    Egy szó mint száz: szombaton mindenki jöjjön, mert ezek a srácok megérdemlik a buzdítást! Nagyon remélem, hogy nyáron nem szétverik hanem még vaskosabbá teszik oket!

    De szep volt a tegnap este... Egy laza otost guritottunk!
    A Sevenside meg kitett magaert smiley Ezuttal nem az ellenfel egyik jatekosat szidtak, hanem a "Medgyessy, a qrva anyad!" rigmus ment smiley Ötös volt smiley
    Szombaton a Debrecent nagyon meg fogjuk verni...

    Tegnap Petike nagyot villant...
    Mintha egy időutazásban vettem volna részt, Peti középen megkapja a labdát, fejet leszegez, hatalmas vágta, az elötte mozgó védő szétalázása, mejd egy laza gól...

    Tegnap végre akartunk focizni és ennek meg is lett az eredménye! Viszont haragszom Lipcseire, mert most megmutatta, hogy még mindig sokkal többre képes, mint, amit általában csinál! Hisz tegnap láttuk, hogy még mindig tudja, amit régen, elindul és mindenkit seggreültetve, megalázva gólt gurít 10 méterről... Persze tegnap egy kicsit előrébb játszhatott! Kapic nagyon megérdemelte a gólt, és Kriston Zizu beadása az 5. gól előtt fantasztikus volt, akárcsak Gera csele a jobb szögletzászlónál a második félidőben!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=570476&na_step=30&t=9018131&na_order=