magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Kispest-Honvéd FC 0 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.04, 15:36 (szerk.: 2017.10.04, 15:36)
    Jancula,Jovanovic,Szabó,Szkukalek,Pinte 4.osztályú idegenlégiósok +Kriston aki pályázik a legrosszabb Fradijátékos titulusra és ő a csapat legjobbja..., nos nem lehet más csak vereség!Nem csak Csank-ban van a hiba!!!

    Emberek , ez katasztrófálisan szar meccs volt ! Hogy egy kispestet alapból nem megverni !?
    A fradinak volt egy szép helyzete , de Horváth 2 kapufára fejelte a lasztit .
    Jobb volt ma a kispest !!

    Csank János: Nagyon szervezetten játszott a Kispest, döntő volt, hogy a helyzeteinkből egyet sem tudtunk kihasználni. Durva egyéni hibákból kaptuk a gólokat, és a találkozó fordulópontjaiban, amikor nekünk kellett volna betalálnunk, mindig a Kispest szerzett gólt. Számomra egyértelmű volt, hogy Lipcseit kell lecserélnem, mégpedig taktikai okokból, mert a Kispest szervezett védelmét nem tudtuk feltörni, ezért nem akartam lehozni a magas embereket, hátha pontrúgásokból, ívelésekből sikerül gólt szereznünk. Nem érzem úgy, hogy csak az én hibám lenne a mostani rossz szereplés, de ha a tulajdonos ezt így látja, akkor biztosan le fog ülni velem beszélni.

    nem most fordultunk Csank ellen. de teny nincs elkepzeles a jatekban. Csank egy kiscsapat-edzo, tamadojatekot nem tud jatszatni(a Vidivel szerzett 105 golja ellenere is ezt mondom) az utolso negy meccsunkon egy pont(ellenetek), 2 rugott, 8 kapott gol. ez a Fradinal nem elfogadhato.
    nem csak csank tehet rola, de az o keze is benne van. a jatekoskeretet telig nem lehet megerositeni, edzot lehet cserelni, es mar reg itt is az ideje.
    a jatekoskeret nem olyan gyenge, amilyennek latszik!!!!!

    normalis tamadojatekkal lonne golt Gera, Pinte, Jovics is. de minden tamadojatekosunk szenved, de ez nem az o hibajuk elsosorban, hanem Csanke ennel a keretnel nincs jobb az nb1ben, meg az MTKa0e sem az, a ketto kb egyenlo.
    nektek biztos hasznosabb lenne, ha meg nem valtanank, de nekunk nem. a kovetkezo kilenc meccsen min 24 pontot kell szerezni.

    Én sem értem, hogy miért kell a Csankot cseszegetni. Ti sem gondoljátok komolyan, hogy ő kéri a Hrutkát, hogy szarul vegye le, ne fusson vissza, stb. Bajnokságot nyert egy ilyen bandával... Arról tényleg nem tehet, hogy az új emberek képtelenek felfogni a taktikát.
    Most kéne egy format c: egy-két játékosnak a fejében, így akkor megint elkezdenének normálisan működni.
    Télen igazolunk. Ámen.
    CSANK NE TAKARODJ!

    1. Nem hittem volna, hogy Gera nélkül meghaltunk.
    2. A Szűcs biztosan fogta volna az első gólnál a lövést.

    ????milyen taktikat?
    tavaly azzal nyertunk, hogy jol vedekeztunk. iden ez se megy.
    "tavaly azzal nyertunk, hogy jol vedekeztunk"
    ...és bajnokok lettünk.
    Szvsz Csank még mindig a legjobb magyar edző, de most bekövetkezik az, amit előre megmondott:
    Az összes Fradi-meccset közvetíti a TV, azaz minden meccsre más dolgokat kell betanítani. Ő soha nem fogy ki az ötletekből, de nézd a játékosokat! Nem csak azért jobbak a külföldi bajnokságok, mert (annyival) nagyobbat lőnek, hanem mert a játékosok alapszinten ÉRTELMESEK! Az elején szvsz azért ment, mert még új dolgok voltak, könnyen meg tudták jegyezni, ki hova álljon. Mostanra meg belezavarodtak az adattömegbe, ezért mondtam a format c:-t...
    Példa: újpest elleni kupameccsen szerencsétlen Kriston a többiektől kérdezte visszafutás közben, hogy hova is kell állnia védekezésnél, ide-oda kapkodta a fejét. Szegény....
    És ki jöjjön?? A Varga most munkanélküli, ha idejönne, biztosan kiesnénk...
    Vlak? Poklepovics? stb? Akik "bizonyítottak", olyanok ne jöjjenek. Csak akkor cserélném a vadászt, ha valami neves külföldi jönne. Egyébként soha.

    egy pozitivum van csak:
    8000 ember ment ki harom vereseg(+az UTE meccs) utan.

    Hááát, ez a mai meccs egy katasztrófa volt :-(
    Sajnos teljesen megérdemelten kaptunk ki :-(
    Kristont én is kiemelném, de nem játéktudása (az továbbra sincs sok) hanem lelkesedése és hozzáállása miatt! Kár, hogy a többiek nem ilyen lelkesek...
    Szerintem Németh nem tehet a gólokról, mindkettő védelmi hibából, rossz helyezkedés miatt született.
    Ha valaki megindult a szélen, bent szinte semmi mozgás nem volt, csatáraink a 16-os (vonal) előtt kocogtak, senki nem robbant be!
    De ez a teljes csapatra jellemző volt: senki sem mozgott ill. kérte a labdát, alig akadt megjátszható ember.
    SEMMI elképzelés nem volt a "játékban" :-(
    Csanknak el kellene gondolkodnia egy-két dolgon, mert ez így nem mehet tovább! Inkább most mondjon le, minthogy megvárjon egy igazi "lázadást"... Vagy, kezdjük el megnyerni a meccseinket!
    HAJRÁ FRADI!

    megérdemelten kaptunk ki
    Hihetetlen, hogy milliméterek döntenek.
    Ha a Horváth fejesénél befelé pattan, és megnyomjuk a végét, akkor megérdemelten nyerhettünk volna. De mivel néhány alkalommal állati nagy mákja volt az Udvarácznak, ezért ők nyertek "megérdemelten".
    Mi az, hogy megérdemelten??? Nálam az nem megérdemelt győzelem, hogy egy csapatnak minden kapuralövése gól, és mázlija van a kapusuknak. Márpedig ma erősen ez történt.
    Más kérdés a Zte elleni meccs...

    Üdv mindenkinek! Ez a mai este... Szidtam is magam, minek mentem ki, végre nem dolgoztam, leültem volna otthon a TV elé... Na mindegy.
    Csank megint húzott egy-két érdekes dolgot.
    1.Lipcsei-Vén csere: nem vagyok Lipcsei-imádó (sőt!!!), de most ő volt az egyetlen, aki meg tudta állítani a kontrákat. Meg is lett az eredmény a csere után - megkaptuk a másodikat. Akkor már bal oldali középpályás védekezésünk sem volt, mert Szkuki helyett behozta Zomborit, aki szokás szerint nem nyújtott semmit.
    2. Bírom ezt a nagy taktikázást: Lipcsei volt védő és védekező középpályás, Gyepes úgyszintén, Dragó középhátvéd és balbekk, olykor a Rudi is helyet cserélt Szkukalekkel. A legjobb az volt, mikor öt percre megcserélte Kristont és Zomborit. Majd, miután egyikük sem tudta, mit kezdjen a számára idegen oldalon (Titi barátunktól azt várta, hogy ballal fog beívelgetni???), néhány perc múlva mindent visszacsinált.
    3. Sajnálom Németh Gabit, egy ilyen meccsre kellett beugrania... A gólokról igazán nem tehetett, szerintem fölösleges azon gondolkozni, mi lett volna, ha Lajos véd.
    4. Udvarácz viszont... a legszebb nálunk töltött napjait idézte. Megfigyeltem, ő addig véd jól, amíg van komoly vetélytársa. Amíg Szeilerrel és Hajduval küzdött a helyéért, addig jó volt, ahogy kimondták, hogy Vámos előtt ő az első számú kapus, egyre dekoncentráltabb lett. Szal a kispestiek még ünneplik, kíváncsi leszek, mi lesz néhány hónap múlva.
    Bocs mindenkitől, hogy hosszú voltam, de a mai meccs kihozta belőlem.
    Se védelem, se középpálya, se csatársor... elkeserítő.
    De azért HAJRÁ FRADI! 28! - egyre inkább azt hiszem, csak jövőre, de azért el fog jönni ez is nemsokára.

    Lipcsei csere nem volt olyan rossz. Felivelésekre készült a kispesti kapu előtt, s a hátsó alakzat tagjai közül egyedül Lipcsei nem használható ilyenkor. Dragóner, Hrutka kell ilyenkor. Néhányszor ez sikerült is.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=586406&na_step=30&t=9018131&na_order=