magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Újpest FC 2 : 2 16:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.06, 09:12
    Ferencvárosi TC-Újpest FC 2-2 (1-1)
    Üllői út, 14 000 néző, V: Szabó Zs.
    gólszerzők: Vén (25.), Pinte (65.), illetve Urbán (27.), Kunzo (66.)

    sárga lap: Gera (24.), Lipcsei (31.), Kriston (56.), illetve Korolovszky (42.), Dvéri (59.), Pető Z. (90.)

    Ferencváros:
    Szűcs L. - Cheregi, Dragóner, Nagy N. - Kriston, Lipcsei, Pinte, Gyepes (Földvári, 74.), Vén (Keller, 83.) - Horváth P. (Tóth M., a szünetben), Gera

    Újpest:
    Bíró Sz. - Medgyesi, Korolovszky (Szélesi, 69.), Tamási, Pető Z. - Tokody (Terjék, 61.), Kunzo, Urbán, Dvéri - Orescsuk (Galaschek, 89.), Herczeg

    14. perc: Vén baloldali beívelését Cheregi estében fejelte kapura, a labda Bíró Szabolcsról kipattant, de Tamási a berobbanó Horváth P. elől az utolsó pillanatban felszabadított.

    19. perc: Dragóner 25 m-es ballábas bombáját Bíró bravúrral ütötte szögletre.
    25. perc: Pinte az újpesti térfél közepéről a 11-es ponton egyedül maradt Horváth P. elé ívelt, aki lövés helyett cselekbe bonyolódott, szerelték, de a labda Vén elé pattant, aki 8 m-ről a jobb sarokba lőtt (1-0).
    27. perc: Dvéri végzett el jobbról szögletet, a labda ide-oda pattogott a ferencvárosi kapu előtt, s az elsőnek eszmélő Urbán 4 m-ről a jobb sarokba helyezett (1-1).

    Az újpesti egyenlítést követően a lila-fehérek táborából pedárdát dobtak a ferencvárosi szurkolók közé, egy drukker megsérült. Hatalmas pedárdacsata kezdődött a két tábor között, ami csak a rendőrök kemény közbelépésére ért véget.

    46. perc: Pinte baloldali beadását Gera az ötösről perdítette a kapu fölé.
    65. perc: Vén ívelt balról középre, Tóth M. a 16-osnál lefejelte a labdát, s Pinte két újpesti védő közül kibújva, 7 m-ről a léc alá vágta (2-1).
    66. perc: Dvéri a bal oldalon vezetgette a labdát, keresztbeívelt, s a jobbról érkező Kunzo 14 m-ről a jobb sarokba bombázott (2-2).

    Parázs, változatos küzdelmet hozott a két nagy rivális összecsapása, magas színvonalat nem. Hiába szerzett kétszer is vezetést a Ferencváros, az Újpest mindkétszer szinte azonnal válaszolt, így pontszerzése megérdemelt a Ferencváros otthonában.

    MTI