magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Nyírség-Spartacus FC 2 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.01.12, 18:58
    rettentő gyege meccs volt, a helyzetek alapján a nyíregyháza győzelmet érdemelt volna, helyzet nélkül rugtunk két gólt, a mezőny legjobbja németh kapus volt, állítólag Szűcs Lajos 3 évre a miénk

    A kapurendszeről is irjunk már, bár a szubjektiv beszámolóba beteszi János. katasztrofális. Én fél hétkor ott voltam és a tizedik percben jutottam be.

    A kapuval, azon túl, hogy keskeny szerintem nincs gond. Én 5 perccel a kezdés előtt értem oda, a pénztárnál hatalmas sor, a kapu előtt senki Amikor pénteken megvettem előre a jegyet az 2 percig tartott a szokott 20mp helyett. Szerintem az gond, hogy a kapu mögé is helyre szólóan adják ki a jegyet, és amíg a jegyárús rákattint az egérrel... (életükben először csinálják, nyugdíjas emberek, türelem, majd belejönnek idővel)
    Addig meg megvesszük a jegyet előre.
    Ez van.
    Engem nem ez zavar.
    Azon gondolkodom mi kerül egy acél forgóajtón meg egy vonalkód leolvasón (minden szupermarketben van hasonló a pénztárnál!!!!) 2 millió forintba.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=664612&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.28, 13:49
    Ferencváros - Nyírség-Spartacus 2-0 (1-0)

    Üllői út, 3000 néző, V: Makai
    gólszerző: Horváth P. (9., 11-esből), Kondora (56., öngól)

    Ferencváros:
    Németh G. - Balog, Cheregi, Dragóner, Nagy N. - Földvári (Gyepes 40.), Gera (Halgas 60.), Csiszár, Vén (Kardos 74.) - Horváth P., Tóth M.

    Nyírség-Spartacus:
    Celeszki - Lilik, Szatke, Nagy S. - Turóczi, Dican, Kondora (Gerliczki 86.), Balogh I - Fülöp, Novák (Károlyi R. 67.), Kulcsár (Bessenyei 74.)

    9. perc: Vén cselezgetett a nyíregyházi kaputól 10 m-re, Szatke elhúzta a ferencvárosi középpályás lábát, 11-es. A megítélt büntetőt Horváth P. a jobb sarokba gurította (1-0).
    32. perc: Fülöp cselezgetett a bal oldalon, lövését Németh G. kiütötte, a labda Novák elé pattant, aki ismételhetett, de 10 m-ről, tiszta helyzetből a vetődő Némethet találta el.
    56. perc: baloldali ferencvárosi szögletrúgás után nagy kavarodás támadt a Nyíregyháza kapuja előtt, végül Gyepes lövése Kondora fején irányt változtatott, és a meglepett Celeszki mellett a kapu közepében kötött ki (2-0).
    58. perc: Fülöp használta ki a ferencvárosi védők ügyetlenkedését, kicselezte Németh Gábort is, de kissé kisodródva az oldalhálóba lőtt.

    A Ferencváros egy büntetőből szerzett góllal, és egy szatírába illő öngóllal nyert, s ezzel otthon tartotta a 3 pontot a kapu előtt teljesen indiszponált Nyírséggel szemben.

    MTI