magyarfutball.hu

Szeged LC - Kispest-Honvéd FC 1 : 1 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.14, 16:10
    A nela Szekeres Zsoltot ír cserének a 88. percben, a futbalmanach Szerekes Jánost. Az MTI és Nemzeti Sport csak Szekeres nevet ír, keresztnevet nem.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.14, 16:06
    Szeged, 1999. december 11., szombat (tud.) - A labdarúgó PNB 17. fordulójában:

    Szeged LC - Kispest-Honvéd FC 1-1 (0-0)
    Szeged, 1500 néző, V: Hanyecz
    gólszerzők: Basic (66.), illetve Wukovics (77.)
    sárga lapok: Herczku (51.), Faragó (67.), Kurucsai (87.), illetve Szekér (19.), Piroska (27.), Medgyesi (80.), Füzi (90.)

    Szeged:
    Dobó - Németh, Basic, Mikler (Nagypál, 48.) - Popovics, Herczku, Turján, Jeremejev (Kurucsai, 54.), Udvari - Kenesei Z., Faragó

    Kispest:
    Vezér - Plókai, Téger, Medgyesi - Füzi K., Pintér, Szekér (Wukovics, 76.), Piroska - Németh (Fehér, a szünetben), Domokos (Szekeres, 88.), Szabó T.

    7. perc: Füzi kiugratta a jobbösszekötő helyén felfutó Domokost, aki mintegy 13 m-ről megcélozta a jobb alsó sarkot, de Dobó gyors vetődéssel megkaparintotta a labdát.
    15. perc: Domokos két csel után tisztára játszotta magát, már a 16-oson belül járt, amikor a szegedi Németh rosszul csúszott be és elesett. A megítélt büntetőt Plókai a bal kapufára lőtte, a kipattanó labdát Szabó küldte ismét kapura, de Dobó lábbal védett. A játékszer ekkor Plókai elé került, aki 6 m-ről üresen állva a kapu mellé lőtt.
    18. perc: Popovics jobb oldali beadását Faragó 5 m-ről fejelte kapura, de a labda a jobb kapufáról visszapattant a mezőnybe.
    58. perc: Kenesei egy csellel kilépett a Honvéd-védők közül, 13 m-ről megcélozta a jobb alsó sarkot, de Vezér lábbal mentett.
    66. perc: Kenesei 40 m-es átadással futtatta Basicot, aki észrevette, hogy Vezér kint áll a kapujából, s a szegedi játékos 17 m-ről a kapu közepébe ívelte a labdát (1-0).
    77. perc: Füzi ívelt be szögletet a bal oldalról, Domokos a kapu elé emelt, Popovics haza akarta fejelni a labdát, amelyre azonban Wukovics lecsapott, s a bal alsó sarokba helyezett (1-1).

    Az első félidőben a villámgyors Domokos eldönthette volna a vendégek javára a mérkőzést, de a legnagyobb helyzeteket is kihagyta. Fordulás után a vezető gól megszerzéséig a Szeged támadott többet, de igazi átütőerő nem volt a kezdeményezéseiben, így a mérkőzés összképe alapján a pontosztozkodás igazságosnak mondható.

    MTI