magyarfutball.hu

Újpest FC - Debreceni VSC 2 : 2 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.02, 15:56
    Budapest, 1999. szeptember 10., péntek (MTI) - A labdarúgó PNB 5. fordulójában:

    Újpest FC-Debreceni VSC 2-2 (1-1)
    Megyeri út, 2000 néző, V: Puhl

    gólszerzők: Tamási (18.), Tokody (49.) illetve Bagoly (41., 94.)
    sárga lap: Babos (23.), Kiskapusi (55.), Szélesi (88.), illetve Ulveczki (46.+), Bodnár 52.)
    csere: Kopunovics helyett Csillag (74.), Pető helyett Szélesi (83.), Tokody helyett Szabó Z. (88.) illetve Ulveczki helyett Bernáth (46.), Casoltan helyett Siklósi (74.), Sabo helyett Bajzát (95.)

    18. perc: Babos a jobb oldalról végzett el szabadrúgást, beívelését az előrehúzódó Tamási megcsúsztatta, Téglási ugyan megfogta a jobb sarokra tartó fejest, de Puhl játékvezető úgy látta, hogy a kapus csak a gólvonal mögött érte el a labdát (1-0).
    35. perc: Ulveczki két csel után zavartalanul lőhetett 18 m-ről, de ballábas lövése célt tévesztett és elkerülte a jobb sarkot.
    41. perc: Ulveczki indította a bal oldalon előrehúzódó Szatmárit, aki középre ívelt, és az érkező Bagoly 5 m-ről Bíró mellett a jobb sarokba fejelt (1-1).
    45. perc: Ulveczki labdájával Sabo törhetett ki, majd ügyesen Casoltan elé játszott, de a csatártárs 10 m-ről Bíróba lőtte a labdát.

    Bár a Debrecen birtokolta többet a labdát, mégis az Újpest szerzett vezetést, amit a vendégek a félidő végén egy szép támadásból szerzett góllal kiegyenlítettek.

    49. perc: Pető indította Kopunovicsot, aki a jobbösszekötő helyéről egyből középre adott, s az érkező Tokody higgadtan a jobb sarokba rúgta az Újpest vezető gólját (2-1).
    53. perc: Babos ívelt be a jobboldalról egy szabadrúgást, s Tamási fejesét Téglási csak üggyel-bajjal hárította.
    60. perc: A találkozó legszebb akciója gördült a pályán: Tokody indította Vébert, aki egyből Kopunovics elé tálalt, és a légiós 12 m-ről a felső lécet találta el.
    65. perc: Bagoly két csel után a bal sarkot vette célba, de Bíró szögletre tolta a kemény, lapos lövést.
    74. perc: Tokody ugrott ki a jobboldalon, már csak a kapussal állt szemben, de lövés helyett érthetetlenül sarkalt, és odalett a helyzet.
    75. perc: Véber indítása után ismét Tokody szerezhetett volna gólt, de a kapu helyett az elébe vetődő Téglásit találta telibe.
    79. perc: Csillag a teljes debreceni védelmet kicselezte, középre adott, Tokody azonban az oldalhálót találta csak el.
    86. perc: Böőr cselezgetett a 16-os sarkánál, Szélesi teljesen feleslegesen felvágta. A büntetőt Sabo végezte el, de bal sarokra tartó lövését Bíró szögletre ütötte.
    94. perc: Vadicska végzett el egy szögletet a jobb oldalról, beívelését követően hatalmas kavarodásból Bagoly estében az ötösről a bal sarokba gurított (2-2).

    Az Újpest bár kétszer is vezetett, és rendkívül lelkesen játszott, ám a hosszabbításban a többet támadó vendégcsapat megérdemelten egyenlítette ki a hátrányát.

    Puhl Sándor játékvezető, valamint a vendég Debrecen csak rendőri kísérettel tudta elhagyni sértetlenül a Megyeri úti pályát - jelentette az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója.

    A két szurkolótábor közötti verekedést a rohamrendőrök akadályozták meg. Személyi sérülés nem történt.