magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - FC Constructorul'93 Chişinău 3 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
    2012.01.14, 21:55
    Irgalmatlanul nehéz lesz a visszavágó Kisinyovban - kezdte értékelését Mucha József, a Ferencváros vezetőedzője az UEFA Kupa selejtezőjében a Constructolul Chisinau elleni 3-1-es győzelmet követő csütörtök esti sajtótájékoztatón.
    Sajnos - folytatta Mucha - buta, elkerülhető gólt kaptunk a hajrában. A moldovai játékos hat ember között vitte be a labdát a büntetőterületre, ami a mai labdarúgásban már ritka védelmi hibának számít. Ráadásul ezt megelőzően Fülöp olyan helyzetben adta el a labdát, amiből akár a negyedik gólunkat is megszerezhettük volna.

    Mucha szerint a Ferencváros játékának alapvető gondja, hogy a középpályán kevés a szerelni tudó játékos, Bárányost is részben ezért cserélte le. Lakost és Szűcs Mihályt kényszerűségből kellett lehoznia a pályáról, mindketten megsérültek.
    Lakos combizomhúzódást szenvedett - tette hozzá a Ferencváros vezetőedzője, nem akartam kockáztatni egy esetleges súlyos sérülést, mert hosszú távon tervezem a csapatépítést. Tóth Mihály egyelőre még nincs megfelelő erőállapotban, ezért nem játszott, de nem voltam megelégedve Fülöp és Kulcsár csatárjátékával sem.

    Arra a kérdésre, hogy lehetett-e valami pozitívumot is felfedezni a Ferencváros teljesítményében, Mucha azt felelte: a csapat szép gólokat rúgott, és ígéretesen mutatkozott be az együttesben az újonc Zöld Zoltán.

    www.tempofradi.hu/1999-viii-12-uefa-selejtezo-ferencvaros-constuctorul-3-1#more-81748