magyarfutball.hu

Kispest-Honvéd FC - Zalahús-Zalaegerszegi TE FC 0 : 1 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.28, 13:31
    Budapest, 1998. november 14. szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 15. fordulójában:

    Kispest-Honvéd FC - Zalahús-ZTE FC 0-1 (0-1)
    Bozsik-stadion, 1500 néző, V: Kiss B.

    gólszerzők: Casoltan (42.)
    sárga lap: Bánföldi (23.), Csábi (28.), Lóczi (64.), Sipos (91.), illetve Babati (62.), Tóth (67.)
    piros lap: Cseke (86.), Farkas (93.)
    cserék: Azoitei helyett Holló (59.), Bánföldi helyett Sipos (77.), illetve Ferenczi helyett Molnár (57.) Babati helyett Tóth (67.), Szabó II. helyett Csóka (77.)
    jók: a Honvéd csapatából senkit sem lehet kiemelni, illetve Vlaszák, Arany, Casoltan

    Kispest:
    Rott - Csábi - Plókai, Farkas, Gabala - Kabát, Cseke, Bánföldi, Lóczi - Csertői, Azoitei

    Zalaegerszeg:
    Vlaszák - Szabó I., - Kocsárdi, Filó, Németh - Babati, Szabó II., Arany - Sebők, Ferenczi, Casoltan

    Gyenge mezőnyjátékot láthatott a Bozsik-stadionba kilátogatott közönség. A két csapat játékosai sok átadási hibát vétettek, a kapuk nem kerültek veszélybe.

    A 42. percben egy zalaegerszegi akció jelentette az egyetlen kivételt, ekkor Casoltan kapott labdát a hazai tizenhatoson belül, és jobbról 13 méterről a jobb alsó sarokba lőtt (0-1).

    A második félidőben Gálhidi György, a Kispest-Honvéd vezetőedzője cserével próbált frissíteni csapatán. Holló beállításával lendületesebbé vált a hazaiak játéka, ám a piros-feketék néha még két-három méterről is képtelenek voltak a zalaegerszegi kapuba találni. A 62. percben például Holló 5 méteres fejesét védte bravúrral Vlaszák.

    A Zalaegerszeg gyors ellentámadásokkal próbált a Honvéd védelme mögé kerülni, de kevés lehetőségét ekkor már elrontotta.

    A 86. percben megfogyatkozott a Kispest. Cseke a vendég térfélközepén, az oldalvonal közelében hátulról felrúgta Aranyt. Kiss Béla játékvezető habozás nélkül kiállította a hazai középpályást. A 91. percben Sipos tört be a vendégek tizenhatosára, és látványos eséssel próbált tizenegyest kiharcolni. Mutatványa nem sikerült, sőt, sárga lap volt a jutalma.

    A 93. percben Farkas a félpályánál karjával arcul ütötte a vendégek cserejátékosát, Tóthot. Kiss Béla újra kénytelen volt elővenni a piros lapot.

    A kiállítást követően a hazai B-közép tagjai közül többen a pályára rohantak, sőt az egyik szurkoló kis híján megütötte a játékvezetőt. Szerencsére a hazai játékosok még időben lefogták és ellökdösték a bíró közeléből a magáról megfeledkezett drukkert.

    Miután a rendezők és a rendőrök visszaterelték a nézőket a lelátóra, Kiss Béla lefújta a mérkőzést, amelyet a Zalaegerszeg jobb helyzetkihasználásának köszönhetően megérdemelten nyert meg.