magyarfutball.hu

Haladás-Milos - Siófok FC 2 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.01, 12:25
    Szombathely, 1998. október 17., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 11. fordulójában:

    Haladás-Milos - Siófok FC 2-1 (2-1)
    Szombathely, 4500 néző, V: Dobraviczky

    gólszerzők: Bodor (5.), Plókai M. (40.), illetve Pest R. (26.)
    sárga lap: Kovács B. (26.), Perger (55.), Pest R. (74.)
    piros lap: Pest R. (87.)
    csere: Bodor helyett Fehér (a szünetben), Tóth P. helyett Jahimovics (55.), Fehér helyett Kocsis (75.), illetve Juhász helyett Pest K. (a szünetben), Perger helyett Bozsér (67.), Szabó Z. helyett Szabadi (79.)
    jók: Tóth M., Kovács S., Balassa, Vidóczi, illetve Bimbó, Sallai Győri

    Haladás-Milos:
    Németh - Koller, Tóth M., Balogh - Bonchis, Kovács S., Balassa, Vidóczi, Tóth P. - Bodor, Plókai

    Siófok:
    Posza - Juhász, Bimbó, Perger - Kovács B., Sallai, Győri, Ördög, László - Pest R., Szabó Z.

    Már az 5. percben megszerezte a vezetést a nagy lendülettel kezdő Haladás. Tóth P. bal oldalról leadott 16 m-es lövése a kapufáról kipattant, és a középen érkező Bodor 5 m-ről fejelt a hálóba (1-0).

    Ezután kiegyenlítettebb lett a játék, a vendég együttes gyors kontratámadásokkal próbálkozott. A 26. percben siker koronázta az egyik ilyen ellenakciót. Pest R. a jobbösszekötő helyén kiugrott és 14 m-ről, nagy erővel a léc alá lőtt (1-1).

    A 40. percben ismét gólt lőtt a Haladás. Kovács S. az alapvonalig vezette a labdát, majd onnan lágyan középre ívelt és az érkező Plókai M. 7 m-ről a kapu közepébe fejelt (2-1).

    A szünet után a hátrányban lévő vendégek kezdték nagyobb lendülettel a játékot. A Siófok támadásai azonban nem sok eredménnyel jártak, mert a szombathelyi védők ki tudták fejelni a szélről beívelt labdákat. A Haladás gyors ellentámadásokkal kísérletezett. Különösen Fehér volt ebben az időszakban elemében, őt alig tudták tartani a siófoki védők. Ennek tudható be, hogy végül a gyorslábú csatár hordágyon fejezte be a találkozót. Fehér a 75. percben, egy összecsapás nyomán sérült meg és nem tudta tovább vállalni a játékot. Ez nem vetette vissza a hazaiakat, akik egyre többször próbálkoztak a széleken.

    A Siófok megpróbált a hajrában újítani, s majdnem ez lett a veszte, mert az emberelőnyben játszó a hazaiaknak volt több gólszerzési lehetőségük, de ezeket már nem tudták kihasználni.

    A Haladás értékes 3 pontot szerzett, a Siófoknak pedig továbbra sem sikerült győznie a Professzionális Nemzeti Bajnokságban.

    MTI