magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-Epona 2 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.14, 13:08
    Budapest, 1998. szeptember 12., szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 7. fordulójában:

    Ferencvárosi TC - DVSC-Epona 2-0 (1-0)
    Üllői, 9000 néző, V: Kiss G.

    gólszerző: Bükszegi (26.), Schultz (52.)
    sárga lap: Nagy N. (19.), Mátyus (40.), Schultz (70.), illetve Szathmári (30.)
    csere: Szűcs helyett Schultz (27.), Füzi helyett Vincze O. (a szünetben), Nyilas helyett Szabics (85.), illetve Benczik helyett Ulveczki (21.), Kiss Z. helyett Ilea (53.), Sándor helyett Szabó (68.)
    jók: Schultz, Bükszegi, illetve Pető

    Ferencváros:
    Udvarácz - Telek - Szűcs, Mátyus - Kriston, Nyilas, Kovács, Füzi, Nagy N. - Selimi, Bükszegi

    DVSC-Epona:
    Fekete - Pető, Gojan, Szatmári - Dombi, Sándor, Szabó, Vadicska, Böőr - Kiss Z., Benczik

    A 15. percben került először veszélybe a vendégek kapuja, amikor Selimi lefejelte a labdát és az érkező Bükszegi 14 méteres bal oldali, rövid sarokra tartó lövését Fekete szögletre tolta. A 26. percben megszerezte a vezetést a Ferencváros: Bükszegi vezette a labdát a 16-oson belülre a jobb oldalon, kicselezett három védőt és tíz méterről, éles szögből a hosszú sarokba lőtt (1-0).

    A közepes iramú és színvonalú első félidőben a valamivel pontosabban és többet támadó Ferencváros megérdemelten szerzett vezetést.

    Az 50. percben Vadicska lőtt kapura 16 m-ről, Udvarácz biztosan védett. Két perc múlva növelte előnyét a hazai együttes: Kovács B. átadását Schultz kapta a kaputól 22 m-re, majd egy csel után 18 m-ről kilőtte a kapu bal felső sarkát (2-0).

    A 60. percben Szabó egyedül vezette a labdát Udvaráczra, ám a kifutó kapus zárta a szöget és hárította a csatár lövését. A 74. percben Selimi három jó csel után, 16 m-ről alig lőtt fölé.

    A 87. percben az egy perce csereként beállt Szabics húzott kapura egyedül, ám 10 m-ről leadott lövését Fekete bravúrral védte. Még ugyanebben a percben kis híján szépített a hajdúsági együttes: Szabó jobb alsó sarokba tartó lövése után Udvarácz bravúrral tenyerelte szögletre a labdát.

    A Ferencváros megérdemelten szerezte meg a három pontot a bátortalanul játszó debreceniek ellen.