magyarfutball.hu

Dunaferr SE - III. Kerület FC 3 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.16, 14:12
    Dunaújváros, 1998. augusztus 22., szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 5. fordulójában:

    Dunaferr SE - III. Kerület FC 3-0 (0-0)
    Dunaújváros, 5000 néző, V: Hosszú

    gólszerzők: Lengyel (53.), Cseke (72.), Zavadszky (90.)
    sárga lap: Jeremejev (29.), Nicsenko (37.), Tököli (76.), illetve Bence (42.)
    piros lap: Milovanovics (87.)
    csere: Jeremejev helyett Rósa (a szünetben), Popovics helyett Cseke (62.), Mikler helyett Téger (71.), illetve Kecskés helyett Vittitoe (24.), Sibaya helyett Kovács N. (67.)
    jók: Kovácsevics, Lengyel, Tököli, illetve Lippai, Bence

    Dunaferr:
    Kovacsevics - Milovanovics, Salamon, Mikler - Popovics, Zavadszky, Ja:kl, Lengyel, Jeremejev - Nicsenko, Tököli

    III. Kerület:
    Lippai - Schultz, Vincze, Gáspár - Sibaya, Tordai, Kun, Bencze, Kecskés - Lendvai, Wukovics

    A 19. percben Nicsenko 14 méterről a bal felső sarok mellé csavart. A 25. percben Lengyel léc alá tartó lövését hárította szögletre Lippai. A 31. percben Tököli tört be a 16-oson belülre, Gáspár és Vincze szorongotta a csatár elesett, de a játék folytatódott. A 41. percben Tordai 20 méteres lövését Kovacsevics bravúrral védte, Bencze közelről ismételt, a Dunaferr kapusa újra hárított.

    Az 53. percben Tököli gurított a 16-os közepén érkező Lengyel elé, aki 13 m-ről a jobb alsó sarokba lőtt (1-0). A 61. percben Wukovics 6 m-ről óriási helyzetben Kovácsevics ölébe fejelte a labdát. A 72. percben Cseke 20 m-ről a bal felső sarokba bombázott (2-0). A 87. percben Milovanovics fölöslegesen szabálytalankodott Bencével szemben, a játékvezető kiállította. Tököli beívelését a 90. percben Zavadszky közelről fejelte Lippai hálójába (3-0). A 92. percben Nicsenko közelről vágta a III. kerület kapujába a labdát, a játékvezető les miatt érvénytelenítette.

    Az első félidőben többet támadott a Dunaferr, a III. Kerület veszélyesen kontrázott. A második félidőben Lengyel vezető gólja után Wukovics és Vittitoe akár a vezetést is megszerezhette volna a vendégeknek. A hajrában egyértelműen a Dunaferr volt fölényben. Megérdemelten szerezte meg a győzelmet.

    MTI