magyarfutball.hu

Vác FC-Zollner - Gázszer FC 1 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.19, 13:23
    Az MTI Romaneknek is ad lapot.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.19, 13:22
    Vác, 1998. augusztus 8., szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 3. fordulójában:

    Vác FC-Zollner - Gázszer FC 1-1 (1-1)
    Vác, 2500 néző, V: Kiss G.

    gólszerzők: Vitelki (23.), illetve Földes (32.)
    sárga lap: Vojtekovszki (9.), Kasza (44.), Romanek (87.), illetve Dvéri (20.), Medvid (25.), Nagy L. (35.), Bekő (74.)
    csere: Nyikos helyett Romanek (a szünetben), Sipeki helyett Andrássy (54.), Schwarcz helyett V. Kopunovics (86.), illetve Nagy L. helyett Simek (75.), Földes helyett Salacz J. (88.), Dulics helyett Korol (89.)
    jók: Vitelki, Horváth, Füle, illetve Kövesfalvi, Dvéri, Földes, Tiber

    Vác FC-Zollner:
    Halász - Nagy T. - Lévai, Kasza - Nyikos, Vojtekovszki, Schwarcz, Sipeki, Vitelki - Füle, Horváth

    Gázszer FC:
    Kövesfalvi - Szalai - Dulics, Salacz Z. - Nagy L., Árki, Dvéri, Bekő, Medvid - Földes, Tiber

    A mérkőzés elején a Gázszer kontraakciókból teremtett veszélyes helyzetet a váci kapu előtt. Először Medvid szögletét Árki fejelte centiméterekkel a kapu fölé, majd Földes éles szögből alig lőtt Halász kapuja mellé. Az első hazai helyzetre negyedórát kellett várni. Egy váci szögletet követően Schwarcz fejese a földről Kövesfalvi kapus lábára, onnan a kapufára, majd a mezőnybe pattant.

    A 23. percben Vitelki 18 méterről a kapura bombázott, egy váci játékostársa hátán kissé irányt változtatott a labda, s a hálóba vágódott (1-0).

    A középkezdés után Tiber 10 méterről a felső lécre bombázott, a kipattanót Földes ismét kapura emelte, de Halász hárított.

    A 32. percben Bekő bedobását Tiber továbbtolta, s Földes hat méterről becsúszva a hálóba perdített (1-1).

    Az 51. percben Dvéri szögletét Tiber továbbította kapura, s a csereként beállt Romanek fejelte ki a gólvonalról. Az 57. percben Nagy T. 25 méteres lövését Kövesfalvi a léc alól tolta a mezőnybe, ezt követően a kapu előtt kavarodás alakult ki, Füle ismételt, ám a Gázszer védői kivágták a labdát.

    A félidő közepén Nagy T. alászaladt egy labdának, Tiber tovább vezette azt, Kövesfalvi kapust is elfektette, azonban nagy erővel az oldalhálóba lőtt.

    A 89. percben a csereként beállt Kopunovics eldönthette volna a három pont sorsát, ám centiméterekkel a felső léc fölé bombázott.

    Jó irámú mérkőzésen a Gázszer kontraakciókra építette a taktikáját. A hazai együttes pedig fegyelmezett mezőnyjátékkal helyzetek sokaságát alakította ki a vendégek kapuja előtt, ezért egy árnyalatnyival közelebb állt a győzelemhez, de mivel Vojtekovszkiék is csak egyszer találtak a kapuba ezért igazságos pontosztozkodás született a Duna partján.

    MTI