magyarfutball.hu

Tiszakécske FC - Vác-Zollner FC 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.12.28, 12:53
    Tiszakécske, 1998. május 23., szombat (tud.) - A labdarúgó NB I. 32. fordulójában:

    Tiszakécskei FC - Vác-Zollner 1-0 (0-0)
    Tiszakécske, 3000 néző, V: Cserna

    gólszerző: Török (66.)
    sárga lap: Sipos (20.), Török (65.), Bujáki (86.), illetve Strasszer (44.), Horváth (54.)
    cserék: Szántó helyett Török (65.), Besserman helyett Balla L. (76.), Balla M. helyett Bujáki (82.), illetve Kriska helyett Boda (50.), Babos helyett Kádár (62.), Füle helyett Andrássy (74.)
    jók: Török, Holló, Tóth, illetve Strasszer, Vojtekovszki

    Tiszakécske:
    Tóth J. - Nagy L., Sipos, Izsák, Barna - Holló, Molnár, Bánföldi, Szántó - Balla M., Besserman

    Vác:
    Halász - Lévai, Strasser, Kasza, Babos - Vojtekovszky, Kriska, Schwarcz, Vén - Horváth, Füle

    A házigazdák úgy kezdték a számukra fontos mérkőzést, mintha nem heverték volna még ki az elmúlt héten a Kispest-Honvédtól elszenvedett 5-0-ás vereséget.

    Különösebb izgalom nélkül telt el az első negyedóra. Az első labdarúgó-mérkőzésre emlékeztető eseményre 20 percet kellett várni. Ekkor Vojtekovszky 18 méteres szabadrúgását védte Tóth J.

    A 25. percben Molnár jobb oldali beadását követően Szántó és Besserman ügyetlenkedte el a váci kaputól 5 méterre adódott lehetőséget. Az ellentámadás során Vén 15 méteres lövését védte Tóth.

    A félidő hajrájára némileg javult a játék színvonala, kicsit többet támadott a hazai csapat, de egy váratlan ellentámadásnál a pályán keresztbe fújó szél támogatásával kis híján a váciak szerezték meg a vezetést.

    Nagy hazai helyzettel folytatódott a mérkőzés. Molnár futott el a jobbszélen, beadása után az ötösön érkező Balla M. előtt elsuhant a labda. A mérkőzés legnagyobb lehetőségét az 57. percben puskázta el a hazai csapat, ezúttal is Molnár ívelt be a jobb oldalról, Izsák fejese már gólba tartott, ám Balla M. még beleért, és lábáról a kapu fölé pattant a labda. A 66. perc bizonyult fordulópontnak a mérkőzésen: Nagy L. jobboldali kapura ívelése után Balla M. visszafejelte a labdát, és az egy perccel azelőtt csereként beállt Török első labdaérintése után Halász kapust megelőzve 7 m-ről a kapuba pöckölt (4-0). Előnye tudatában többet támadott a hazai csapat. A Vác ellentámadásai nem voltak meggyőzőek. Az utolsó tíz percre két csatárt védőre cserélt a hazaiak edzője az eredmény tartása érdekében. A 86. percben úgy tűnt, hogy ez a lépés balul sül el, mivel egy ártatlannak tűnő baloldali beadást követően Bujáki kézzel ütött a labdába. A megítélt büntetőt Vén végezte el, ám bal sarokra tartó ballábas lövését Tóth kapus bravúros vetődéssel kiütötte.

    Az osztályozóért áhítozó Tiszakécske második félidőben mutatott lelkesebb, eltökéltebb játékának és Tóth kapus bravúrjának köszönheti a számára oly fontos három pontot.

    MTI