magyarfutball.hu

Gázszer FC - Ilzer-Stadler FC 3 : 3 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.04.18, 20:51
    Székesfehérvár, 1998. május 9., szombat (tud.) - Labdarúgó NB I., 30. forduló:

    Gázszer FC - Ilzer-Stadler FC 3-3 (1-3)
    Székesfehérvár, 2000 néző, V: Bukovics

    gólszerzők: Tiber (40.), Szekeres (71.), Puskás (77.), illetve Károlyi R. (6., 26., 29.)
    sárga lap: Puskás (77.), illetve Vincze Z. (38., 69.), Kun (45.)
    piros lap: Vincze Z. (69.)
    csere: Földes helyett Király (a szünetben), Medvid helyett Szekeres (62.), Salacz Z. helyett Bukva (75.), illetve Hleba helyett Hadar (a szünetben), Korol helyett Bocsár (53.), Károlyi R. helyett Farkas (79.)
    jók: Bekő, Nagy, Puskás, illetve Károlyi R., Kun, Lázár

    A 6. percben Hleba beadását elvétették a hazaiak, Kövesfalvi ügyetlenül nyúlt a labdához, Károlyi a keresztléc alsó lapjára fejelt, ahonnan a gólvonalon túlra pattant a labda (0-1). Támadgatott a Gázszer, gólt viszont a 26. percben Vincze Z. indításából ismét a vendégek szereztek. Károlyi R. lépett ki a hazai védők közül, a tehetetlen Kövesfalvi mellett 12 m-ről a kapu közepébe gurított (0-2). Három perc múlva ismét jött egy gyors kontraakció, amelyet Vincze Z. indított a jobb oldalról. Resko beadása egyedül találta Károlyi R.-t, aki - mesterhármast produkálván - 10 m-ről lőtt a kapu jobb oldalába (0-3). A 40. percben Puskás átadását Tiber bombázta kapura, először Kertészről kipattant a labda, utána viszont a fehérvári csatár 10 m-ről a kapu közepébe lőtt (1-3).

    Szünet után nagyobb sebességre kapcsolt a hazai együttes, de mezőnyfölényét képtelen volt gólokra váltani, sőt a 64. percben Károlyi R. jobb felső sarokba tartó fejesét kellett szögletre ütnie Kövesfalvinak. A 69. percben Vincze Z. saját térfelén kézzel ütötte el a labdát, ezért sárga lapot kapott, s mivel ez a második volt neki, a kiállítás sorsára jutott. A megfogyatkozott vendégcsapat ellen még nagyobb fölénybe került a hazai gárda és a 71. percben kapu előtti kavarodás végén Szekeres 8 m-ről lőtt a kapu bal oldalába (2-3). Tovább küzdött a hazai csapat az egyenlítésért, s ez a 77. percben be is következett: Bekő átadását Puskás 12 m-ről lőtte a bal alsó sarokba (3-3).

    Az első félidőben mérsékelt játékot produkált a Gázszer, miközben a vendégek minden lehetőségüket kihasználták. Szünet után viszont feljavult a hazai együttes, amely jobb összpontosítással a győzelmet is kiharcolhatta volna.

    MTI