magyarfutball.hu

Budapesti VSC-Zugló FC - Diósgyőri FC 0 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.12.19, 19:05
    Budapest, 1998. április 24. péntek (MTI) - Labdarúgó NB I., 27. forduló:

    BVSC-Zugló FC - Diósgyőri FC 0-0
    Szőnyi út, 1000 néző, V: Kiss G.

    sárga lap: Füzi Á. (91.), illetve Buliga (18.)
    cserék: Csiszár helyett Csillag (62.), Kiss helyett Usvat (76.), illetve Kákóczki helyett Ternován (70.), Kulcsár helyett Domokos (73.), Buzás helyett Farkas J. (81.)
    jók: Rósa, Füzi, Csordás, illetve Nota, Téger, Kiser

    BVSC:
    Koszta - László - Zováth, Bondarenko, Füzi Á. - Rósa, Erős, Csiszár, Bükszegi - Csordás, Kiss

    Diósgyőr:
    Nota - Volár, Téger, Kiser, Kovács T. - Buzás, Turóczy, Buliga, Kákóczki - Jakab, Kulcsár

    Az első húsz percben mezőnyfölényben játszott a BVSC, de az első igazán gólveszélyes helyzet a vendégek előtt adódott. Buzás csapott rá egy lecsorgó labdára, az ötös bal sarkáról lőtt, Koszta lábbal hárított. A 26. percben a diósgyőri védelem is bizonytalankodott. Csordás szerzett labdát a vendégtérfél közepén, kapura húzott, de lövését Nota ölre fogta. A félidő hátralévő részében nem akadt számottevő helyzet, a játék a két 16-os között folyt.

    A második félidő elején két helyzetet is kihagyott a BVSC. Előbb Erős lövését öklözte ki Nota, majd Kiss közeli gurítását fogta meg a a gólvonalon a diósgyőri kapus. Megélénkült a játék elsősorban a hazaiak jóvoltából. Az 52. percben Erős lépett ki a lesre játszó védők között, s lövése alig kerülte el a jobb kapufát. A 67. percben kis híján megszerezte a vezetést a Zugló. Füzi Á. beadását Csordás fejelte kapura, de Nota kitenyerelte a bal alsó sarokba tartó labdát. A 79. percben Csillag elé pattant a játékszer, a játékos belepöckölt, ám a diósgyőri kapus ujjheggyel mellétolta azt.

    A BVSC-Zugló helyzetei alapján megérdemelte volna a győzelmet, azonban mezőnyfölényét és kecsegtető helyzeteit nem tudta gólra váltani. A Diósgyőr a második félidőben szinte át sem lépte a felezővonalat.