magyarfutball.hu

Gázszer FC - Debreceni VSC-Epona 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.27, 20:19
    1997. november 19., szerda (tud) - Labdarúgó NB I., 16. forduló:

    Gázszer FC - DVSC-Epona 0-0
    Székesfehérvár, 1500 néző, V: Lettrich
    sárga lap: Salacz J. (88.), Bekő (83.), illetve Ilea (42.), Szatmári (47.), Sándor Cs. (53.)
    piros lap: Stupar (63.)
    csere: Lőrincz helyett Puskas (69.), Salacz J. helyett Toldi (71.), Medvid helyett Füzesi (80.), illetve Ulveczki helyett Böőr (51.), Djurisic helyett Sira (59.), Ilea helyett Madar (75.)
    jók: Sala Z., Matus, Szalai, illetve Nagy Z., Vadicska, Dombi,

    Gázszer:
    Matus - Lőrincz, Szalai, Salacz Z. - Salacz J., Árky L., Nagy L., Bekő, Medvid - Földes, Tiber

    DVSC:
    Nagy Z. - Vadicska, Stupar, Pető - Dombi, Szabó, Sándor Cs., Ulveczki, Szatmári - Djurisic, Ilea

    A várakozásnak megfelelően a Gázszer kezdett határozattabban és kialakított néhány jó támadást. A 6. percben Medvid baloldali beadását Tiber 8 méterről csúsztatta kapura, Nagy Z. azonban jó érzékkel hárított. Továbbra is a hazaiak játszottak mezőnyfölényben és a 11. percben megszerezhették volna a vezetést, Földes cselezett át ügyesen két vendégvédőt, majd 12 méterről a bal felső sarokra lőtt, de a kapu fölé ment.

    Kijött a szorításból a Debrecen és a 20. percben Dombi baloldali beadását Szatmári elől Salacz mentette szögletre. A szögletet is Dombi végezte el és a labdát Matus a kapufára "nyomta". A 32. percben Földes Vadicskától megszerezte a labdát, 12 méterről kapura lőtt, Nagy Zoltán azonban bravúrral hárított. A kipattanó labdánál Földes ismételhetett, de az üres kapura tartó labda Stupáról vágodott ki.

    A szünet után némi meglepetésre a Debrecen lett aktívabb. Az 59. percben Dombi 17 méteres veszélyes szabadrúgását a jobb alsó sarokból ütötte ki Matus. A 61. percben Sándor talált 10 méterről a kapuba, de előtte Ilea könyökkel ellökte Bekőt, ezért a játékvezető nem adta meg a gólt. A 63. percben Nagy L. tört kapura, átjásztotta a 16-os vonalánál Stupart, aki felvágta a középpályást. Ezért a közelben álló játékvezető kiállította a debreceni futballistát. A hajrában fölénybe került a Gázszer, egyre-másra vezette támadásait. A hajrában, ha lehet még nagyobb lett a Gázszer fölénye, de az utolsó percekben Fortuna is a vendégek mellé szegődött, hiszen Füzesi, Nagy L. és Toldi lövése is centiméterekkel került kapu mellé.

    Küzdelmes, közepes színvonalú mérkőzésen a Gázszer nem tudta megismételni a Vasas elleni kitűnő játékát. A Debrecen jól védekezett és a látottak alapján igazságos eredmény született.

    MTI