magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Debreceni VSC-Epona 2 : 0 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.25, 20:43
    1997. november 1. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 14. forduló:

    Diósgyőri FC - DVSC-Epona 2-0 (0-0)
    Diósgyőr, 11 000 néző, V: Vágner
    gólszerzők: Varga (54.), Kákóczki (91. - 11-esből)
    sárga lap: Téger (38.), illetve Böőr (21.), Stupar (85.), Nagy Z. (91.)
    csere: Kulcsár helyett Domokos (64.), Jakab helyett Búzás (70.), Varga helyett Volár (85.), illetve Bodnár helyett Djurisic (58.), Sira helyett Arany (64.), Ilea helyett Stupar (79.)
    jók: Farkas J., Kovács, Varga, Kiser, Kákóczki, illetve Szatmári, Böőr

    Diósgyőri FC:
    Rácz - Farkas J., Földvári, Téger, Kovács - Varga, Kiser, Buliga, Kákóczki - Jakab, Kulcsár S.

    DVSC-Epona:
    Nagy Z. - Bernáth, Gojan, Szatmári - Bodnár, Böőr, Ilea, Vadicska, Madar T. - Dombi, Sira


    A diósgyőriek erőteljes támadásokkal kezdtek, de az első helyzet Dombi előtt adódott, akinek fejesét követően a labda elkerülte a jobb sarkot. A másik oldalon Kulcsár szabadrúgása után zúgott el a labda a kapu jobb oldala mellett. Negyedóra elteltével ismét Kulcsár veszélyeztetett, de ezúttal sem találta el a kaput. A legnagyobb helyzetet a 31. percben Téger hagyta ki, aki szöglet után öt méterről a bal sarok mellé fejelt. Mindkét együttes derekasan küzdött, de a játékba rengeteg hiba csúszott, így a színvonal alig érte el a közepeset.

    A diósgyőriek az 54. percben megszerezték a vezetést. Varga tisztára játszotta magát a 16-oson belül, majd 12 méterről a kapus lábai között lőtt a hálóba (1-0). Nagy fölénybe kerültek a piros-fehérek, a vendégek jobbára csak védekeztek. Farkas János a 78. percben a bal felső sarok fölé bombázott, a másik oldalon Dombi perdítése került a kapu fölé. A hajrában a kitámadó debreceniek újabb gólt kaptak. A 91. percben Domokos tört ki a védők közül, a 16-oson belül Nagy "elütötte". A megítélt 11-esből Kákóczki nagy erővel bombázott a kapu bal alsó sarkába (2-0).

    Az első félidőben egyenlő erők küzdöttek a pályán, a diósgyőriek mezőnyfölényt harcoltak ki, de a kapu előtt nem tudtak mit kezdeni a fegyelmezetten romboló debreceni védelemmel. A szünet után felgyorsították a ritmust, gyorsan vezetést szereztek, ezt követően pedig biztosan őrizgették előnyüket. A Debrecen teljesítménye csalódást okozott, a hazaiak teljesen megérdemelten jutottak újabb három ponthoz.

    MTI