magyarfutball.hu

Videoton FC Fehérvár - Tiszakécske FC-Eurobusz 8 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.02.24, 19:13
    1997. október 18. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 13. forduló:

    Videoton FCF - Tiszakécske FC-Eurobusz 8-0 (2-0)
    Székesfehérvár, 4000 néző, V: Bede

    gólszerző: Dvéri (19.), Vancsa (45., 47., 62.), Korsós (65., 70.), Waltner (78.), Róth (89.)
    sárga lap: Dvéri (30.), Vancsa (30.), Bessermann (34.), Balla M. (39.), Dulics (40.), Urbonas (48.)
    cserék: Bíró helyett Milinte (68.), Urbonas helyett Miklós (68.), Vancsa helyett Waltner (74.), illetve Thaly helyett Mike (53.), Unyatinszky helyett Bagi (53.), Bessermann helyett Collins (68.)
    jók: Vancsa, Dvéri, Róth, Korsós, illetve Molnár

    Kezdőcsapatok:

    Videoton:
    Bíró - Dulic, Makrickij, Schindler - Tóth A., Urbonas, Vancsa, Dvéri, Róth - Takács, Korsós

    Tiszakécske:
    Nagy Zs. - Gábor, Barna, Thaly, Vidakovics - Unyatinszky, Nagy L., Molnár, Szántó - Bessermann, Balla M.

    Kitűnően kezdett a Videoton, már az első percben gólhelyzetet alakított ki, csak Nagy Zs. bravúrjának köszönhetően maradt érintetlen a vendégek hálója. Házasságot köthettek a Fortunával a tiszakécskeiek, mert a 6. percben Róth 10 m-es lövése a baloldali kapufáról vágódott ki. Többet és eredményesebben támadott a Videoton, a 12. percben egy ellentámadásból a vendégek szerezhettek volna gólt. Bessermann beadását az utolsó pillanatban vágta szögletre Róth. Élvezetes, változatos, jó volt a játék, a 17. percben Balla M. átadásával Unyatinszky lépett ki a védők gyűrűjéből, óriási gólhelyzetben azonban a kivetődő Bíróban akadt el a labda. A 19. percben szerezte meg a vezetést a Videoton. Róth igen lendületesen vezette fel a labdát a bal oldalon. Az ötös magasságából visszagurított, és Dvéri 11 m-ről pöccintette a kapu bal oldalába a labdát (1-0). Ezt követően is a Videoton volt aktívabb, több helyzetük is akadt a fehérvári csatároknak, ezeket azonban rendre elhibázták. A 45. percben azonban Dvéri baloldali szabadrúgását Vancsa 2 m-ről csúsztatta a kapu bal oldalába (2-0).

    Szünet után ott folytatta a Videoton, ahol a 45. percben abbahagyta. Látványos támadójátékkal Vancsa kezdte a második félidei gólgyártást, ekkor még nem lehetett sejteni, hogy a fehérvári együttes messze ellenfele fölé nő és szinte tetszés szerint éri el góljait. De a valóság, hogy a gólhelyzeteket tekintve kétszámjegyű lehetett volna a hazaiak győzelme. A Videoton sziporkázó, ötletes, közönségszórakoztató játékkal ilyen arányban is megérdemelten győzött.

    MTI