magyarfutball.hu

Siófoki Bányász FC - Gázszer FC-Agárd 1 : 2 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.02.27, 18:20
    1997. szeptember 27. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 11. forduló:

    Siófoki Bányász - Gázszer FC 1-2 (1-0)
    Siófok, 3000 néző, V: Szabó Zs.
    gólszerzők: Perger (21.), illetve Lőrincz (73.), Nagy (74.)
    sárga lap: Bimbó (10.), Kovács B. (47.), Szabó Z. (70.), illetve Tieber (38.), Nagy L. (62.), Lőrincz (68.), Földes (85.)
    piros lap: Vincze G. (89.)
    csere: Sallai helyett Soós (65.), Ördög helyett Szabó Z. (60.), Pest K. helyett Szlobodszkij (75.), illetve Bekő helyett Puskas (70.), Nagy L. helyett Salacz Z. (83.), Földes helyett Füzesi (88.)
    jók: László, Perger, Kovács B., illetve Szalai, Toldi, Lőrincz, Tieber

    Siófok:
    Brakszatórisz - Juhász, Bimbó, László, Perger - Kovács B., Sallai, Győri - Pest K., Ördög, Pest R.

    Gázszer:
    Matus - Bekő, Szalai, Toldi, Salacz - Földes, Vincze G., Lőrincz, Nagy L. - Medvid, Tieber

    Igen jó iramban kezdődött a mérkőzés, változatos és jó játékkal telt el az első 15 perc, de komoly gólhelyzet egyik oldalon sem adódott. A hazai csapat átvette a játék irányítását, és a 21. percben egy formás támadás végén Pest R. átadását az előretörő Perger nyolc méterről a léc alá vágta (1-0). A gól után továbbra is rohamozott a Bányász, de a csatárok nem bírtak a kemény és határozott fehérvári védőkkel. A vendégek kontrákkal veszélyeztettek. Az utolsó negyedórában még fokozódott az iram, több volt a kemény belemenés, de egyik kapu sem forgott veszélyben.

    Szünet után felgyorsult a siófokiak játéka, több veszélyes támadást hoztak össze, csak a jó befejezés hiányzott. A remekül kontrázó vendégek a 73. percben egyenlítettek. Lőrincz egy visszapattanó labdát juttatott a hálóba (1-1). Alig egy perc eltelte után a védők súlyos hibájából Nagy L. a bal sarokba lőtt (1-2). A 89. percben a szabálytalankodó Vincze Gábornak sárga lapot mutatott fel a játékvezető. A játékos kiütötte kezéből a sárga lapot, ezért kapott helyette pirosat.

    A végére teljesen szétesett hazai csapat ellen a jobban játszó vendégek, bár némi szerencsével, de megérdemelten vitték el a három pontot.

    MTI
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.02.27, 18:18
    90. perc: Szabó Zsolt játékvezető megállította a játékot, a sajtóhelyről annyit lehetett látni, hogy odamegy Vinczéhez és előhúzza a sárga lapot. Közben a Gázszer védője a bíró felé nyúlt, s kiverte kezéből a kártyát. Ekkor Szabó már a piros lapot húzta elő a zsebéből Vincze számára.

    Nemzeti Sport, 1997. szeptember 28.