magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Tiszakécske FC-Eurobusz 3 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.02.27, 16:46
    1997. szeptember 27. szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 11. forduló:

    Ferencváros - Tiszakécske FC-Eurobusz 3-1 (3-1)
    Üllői út, 8529 néző, V: Piller
    gólszerzők: Vincze O. (4.), Milovanovic (23.), Nicsenko (37.), illetve Unyatinszki (6.)
    sárga lap: Milovanovic (28.), Vincze O. (65.), illetve Bujáki (9..), Balla M. (77.)
    csere: Nicenko helyett Sitku (74.), Zavadszky helyett Albert (77.), Milovanivic helyett Vámosi (80.), iletve Besserman helyett Cimpian (a szünetben) Maczkó helyett Szarvas (70.), Bujáki helyett Mike (77.)
    jók: Schultz, Miriuta, illetve Unyatinszki

    Ferencváros:
    Udvarácz - Dragóner - Milovanovic, Szűcs - Páling, Zavadszky, Miriuta, Vincze, Schultz - Horváth F., Nicsenko

    Tiszakécske:
    Nagy Zs. - Barna - Balla L., Thaly - Maczkó, Molnár, Unyatinszki, Bujáki, Besserman - Balla M., Szántó

    Már a 4. percben vezetést szerzett a Ferencváros, ám nem sokáig örülhettek az előnynek a hazaiak, hiszen a vidéki csapat 2 perc múlva egyenlített. A zöld-fehérek gólját Vincze Ottó szerezte, miután Balla L. a tizenhatoson belül szabálytalankodott Horváthtal szemben, és emiatt Piller játékveztő 11-est ítélt. Nagy Zs. ugyan hárította a büntetőt, de a kipattanóból Vincze a hálóba gurított (1-0). A Tiszakécske találata úgy született, hogy Szántó távolról kapura lőtt, Udvarácz Unyatinszki elé tenyerelte a labdát, a középpályás pedig közelről a bal sarokba helyezett (1-1). A 23. percben újra vezettek a ferencvárosiak. Schultz remekül ugratta ki a bal oldalon Milovanovicot, aki 10 m-ről a bal alsó sarokba gurított (2-1). Nem sokkal később, a 37. percben már két gól volt a zöld-fehérek előnye. Schultz ügyesen passzolt Zavadszkyhoz, aki kapura lőtt. Nagy Zs. mentett, de utána Nicsenko egy lépésről a hálóba továbbította a labdát (3-1). A 43. percben Maczkó ijesztett rá a hazaiakra, a tiszakécskei középpályás azonban fél m-ről a kapufára bombázott.

    A második félidőben egyértelmű fölényt harcolt ki a Ferencváros, így a Tiszakécskének Nagy Zsolt kapus bravúrjai mellett a szerencsére is szüksége volt ahhoz, hogy ne szerezzen újabb találatokat a hazai együttes. Az 59. percben Dragóner fejesét, majd a 60. percben Miriuta lövését védte szépen a vidékiek kapusa. A folytatás nem bővelkedett gólhelyzetekben, jó darabig egyik oldalon sem került veszélybe a kapu. A 82. percben Páling vállalkozott távoli lövésre, s 25 m-ről a felső lécet találta telibe. A 87. percben Sitku passza után Horváth Ferenc előtt adódott ígéretes lehetőség, de Nagy Zs. jól futott ki, és mentett.

    Közepes színvonalú mérkőzésen a Ferencváros mindvégig mezőnyfölényben játszott, és két góllal mindenképpen jobb volt ellenfelénél.