magyarfutball.hu

Vasas Danubius Hotels - Zalaegerszegi TE FC 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.05.01, 19:30
    1997. május 24., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 33. forduló:

    Vasas Danubius Hotels - Zalaegerszegi TE FC 0-0
    Fáy utca, 1500 néző, V: Bukovics

    sárga lap: Fischer (55.), illetve Molnár B. (51.)
    cserék: Maczó helyett Váczi Z. (a szünetben), Pál helyett Hamar (69.), Máriási helyett Morvai (74.), illetve Kocsárdi helyett Szőke P. (34.), Szabó II. Zs. helyett Somfalvi (68.), Németh T. helyett Molnár A. (88.)

    Vasas DH:
    Sáfár - Gricajuk, Geress, Juhár, Aranyos - Máriási, Galaschek, Szilveszter, Maczó - Fischer, Pál

    ZTE FC:
    Vlaszák - Szabó I. Zs. - Csóka, Tóth Gy. - Kocsárdi, Szabó II. Zs., Molnár B., Balogh Z., Gaál L. - Sebők, Németh T.

    A 9. percig kellett várni az első említésre méltó helyzetre: a vendégek kilencese, Németh T. 10 méterről kísérletezett, Sáfár védett. A rendkívül alacsony színvonalú találkozón később sem igen akadt szép jelenet, a játékosok labdakezelése, átadásaik pontatlanok voltak. A 37. percben taps csattant fel, előbb Galaschek szép lövését ütötte ki Vlaszák, a kivágódó labdát ugyancsak Galaschek játszotta meg, Fischer fejére ívelt, a csatár fejese alig kerülte el a kapu bal sarkát. A játékrész zárásaként Pál a mezszámával megegyező távolságról, azaz 25 méterről végzett el szabadrúgást, a lövés érintette a kapufa bal tövét.

    Kissé felélénkült a játék a második félidőre, bár gólveszély nem akadt. A 60. percben Máriási jobb oldali beadását a kapu előtt ólálkodó Aranyos a bal kapufára rúgta. A harmadik angyalföldi kapufa sem késett sokáig, Máriási szabadrúgása a jobb oldali vason csattant. A zalaiaknál Németh T. átadását Szőke P. Sáfárba rúgta. A labdarúgásra emlékeztető jelenet a mérkőzés végére maradt, Szilveszter beadását Hamar látványos ollózással kapura lőtte, Vlaszáknak repülnie kellett, hogy elérje a labdát. A kritikán aluli 90 perc során a vendégcsapat - a három Vasas-kapufa ellenére - megérdemelten távozott egy ponttal a Fáy utcából.