magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Pécsi Mecsek FC 3 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.14, 19:03
    1997. május 17., szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 32. forduló:

    DVSC-Epona - Pécsi MFC 3-1 (2-0)

    Debrecen, 6000 néző, V: Mohácsi
    gólszerzők: Dombi (6.), Sándor T. (36. - 11-esből), Sira (85.), illetve Győri (65.)
    sárga lap: Pető (32.), Djurisic (36.), Bernáth (43.), illetve Ulrich (24.), Romanek J. (56.), Kovacsevics (87.)
    piros lap: Hofecker (75.)
    cserék: Ilea helyett Sándor Cs. (37.), Bernáth helyett Madar Cs. (50.), Böőr helyett Sira (72.), illetve Szabados helyett Kovacsevics (64.), Azoitei helyett Juhász (70.), Romanek I. helyett Brindas (78.)
    jók: Gojan, Dombi, Sándor T., Djurisic, illetve Győri, Ulrich

    DVSC-Epona:
    Téglási - Gojan - Bernáth, Vadicska, Pető - Dombi, Böőr, Sándor T., Madar T. - Djurisic, Ilea

    Pécsi MFC:
    Mitring - Tomka, Kislőrincz - Szabados, Győri, Schneider - Hofecker, Romanek I., Ulrich - Azoitei, Romanek J.

    A negyedik percben Madar T. buktatásáért járt szabadrúgás a Debrecennek. Sándor T. 18 méterről nem sokkal lőtt fölé. Két perccel később Sándor T. a jobb oldalról indult befelé, a tizenhatoson belül Dombihoz passzolt, ő Djurisiccsal kényszerítőzött, majd a visszakapott labdát néhány lépésről, Mitringet is kicselezve, a hálóba gurította (1-0). A 18. percben Pető kanyarította be balról a labdát, Djurisic 8 méterről erőtlenül fejelt, a pécsi kapus hárított. A 20. percben a felfutó Szabadost ugratták ki, a kapujából kimozduló Téglási fejjel mentett, a labdát Ulrich próbálta kapura ívelni, sikertelenül. A 30. percben Tomka ívelését Győri fejelte a földre, Téglási kivetődve hárított Azoitei elől. Három perccel később Ulrich 25 méteres szabadrúgása kevéssel kerülte el a hazai kapu jobb sarkát. A 36. percben Djurisic ívelt a 16-oson belül álló Sándor T.-hez, akit Tomka szabálytalanul szerelt. Mohácsi játékvezető tizenegyest ítélt, amelyet a sértett lőtt a jobb sarokba (2-0).

    A 48. percben Djurisic a 16-os vonalán vette át a labdát, egy szép csel után jobbal lőtt, Mitring védett. A következő hazai támadásnál Bernáth ugratta ki Dombit a jobb oldalon, ő okosan gurított középre, s az érkező Sándor T. ballal a jobb felső sarok fölé lőtt. Az 50. percben Djurisic ívelt Madar Cs. elé, aki át akarta emelni a labdát a kimozduló Mitring fölött, de a pécsi kapus hárított. Három perccel később Sándor Cs. szöktette Djurisicot, ő középre lőtt, az érkező Madar Cs. elől Szabados mentett szögletre. A 60. percben Azoitei futott el a bal szélen, jól adott középre, Ulrich nyolc méterről fejelhetett, Téglási szépen védett. A 65. percben váratlanul szépített a Pécs. Jobbról elvégzett szabadrúgást követően Győri 14 méterről kapásból lőtt a bal sarokba (2-1).

    A 75. percben Madar T. lódult meg a bal oldalon, két védőn is túljutott, amikor Hofecker csúnyán felrúgta, ezért a játékvezető kiállította a pécsi játékost. A 80. percben jobb oldali pécsi szöglet után Brindas tíz méterről fejelt a bal sarokra, Téglási vetődve hárított. Öt perccel a befejezés előtt Madar Cs. középen gyönyörűen indította Sirát, aki a kifutó Mitring mellett 13 méterről perdített a hálóba (3-1).

    Gyorsan megszerzett előnye után a Debrecen lendülete valamelyest alábbhagyott, ám a Pécs nem tudott élni lehetőségeivel. A második félidő közepén ugyan szépített a vendégegyüttes, de a mérkőzés vége előtt esett gól teljesen megérdemeltté tette a debreceni sikert.

    MTI