magyarfutball.hu

Csepel SC - Debreceni VSC-Epona 0 : 0 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.12, 12:51
    Az MTI nem jelzi Stupar lapját.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.12, 12:51
    1997. április 12., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 25. forduló:

    Csepel SC - DVSC-Epona 0-0

    Csepel, 1000 néző, V: Kincses
    sárga lap: Baranyi (9.), illetve Szatmári (30.), Pető Z. (39.), Sándor T. (74.)
    cserék: Nagy T. helyett Semsei (57.), Tyukodi helyett Németh J. (63.), Jakab helyett Oláh B. (71.), illetve Stupar helyett Bernáth (51.), Djurisics helyett Böőr Z. (66.), Szatmári helyett Madar T. (76.)
    jók: egyik csapatból sem lehet kiemelni senkit

    Csepel SC:
    Bíró I. - Füzesi - Tyukodi, Keresztúri - Nagy T., Rósa H., Mészáros, Deák Z., Jakab - Baranyi, Bubcsó

    DVSC-Epona:
    Kövesfalvi - Gojan - Vadicska, Pető - Stupar, Sándor T., Madar Cs., Szatmári, Dombi - Ilea, Djurisics

    A Csepel számára sorsdöntő találkozóra került sor a Béke téren. Amennyiben nyerni tud Gáspár József vezetőedző csapata, akkor még marad reménye az osztályozóra. Újabb vereség esetén azonban a szigetiek már figyelhetik az NB II. mezőnyét.

    Eseménytelen első negyedórát produkált a két csapat. A Csepel próbálkozott, de enyhe mezőnyfölénynél többet nem tudott kiharcolni. Az erős szél többször megtréfálta a játékosokat, akik ebben az időszakban nem is próbálkoztak kapura lövéssel. Ebben a "műfajban" a csepeli Rósa jeleskedett először, a 20. percben 18 m-ről lőtt a bal felső sarok mellé.

    A 22. percben egy hazai kontratámadás során Bubcsó hozta tiszta helyzetbe Nagy Tamást, aki ahelyett, hogy a kapuig sétált volna 18 m-ről lőtt, a labdája pedig a felső lécről vágódott a kapu fölé.

    Félóra elteltével kiegyenlítődött a hazaiak mezőnyfölénye és Djurisics révén gólszerzési lehetősége akadt a Debrecennek. A vendégek idegenlégiósa azonban kivárt, így az ötösön az utolsó pillanatban szerelték. A 41. percben megrezdült a csepeli háló, de Kincses játékvezető leshelyzet miatt - jogosan - érvénytelenítette a vendéggólt.

    Unalmas első félidőt játszott a két csapat, a gólnélküli döntetlen megfelelt a mérkőzés képének.

    Csepeli helyzettel kezdődött a második félidő. Jakab 7 m-ről tiszta helyzetből a jobb alsó sarok mellé lőtt. A játékrész első negyedórájában sok apró szabálytalanság tarkította a játékot. A csapatok elképzelés nélkül játszottak. A Csepelnek nem ment a futball, a Debrecen pedig láthatóan nem törekedett az egy pont megszerzésénél többre. Ennek ellenére a 63. percben Pető a 16-os bal oldalánál tiszta helyzetbe került, de gyenge emelését Bíró kapus szögletre ütötte. A jobboldali szögletről Ilea centikkel ugyan, de lemaradt. A 66. percben Füzesi aláfutott egy indításnak, de az így helyzetbe került Dombi az égbe lőtt. A 75. percben Böőr indult a csepeli kapu felé, kiugratta Madar Csabát, aki a 16-os jobb oldaláról lőtt, Bíró azonban bravúrral védett. A 77. percben Baranyi a mérkőzés legnagyobb helyzetét puskázta el. A csepeli csatár erőszakosan tört kapura, és bár Vadicska gyötörte, túljutott a kifutó Kövesfalvin. A pattogós labdát azonban nem tudta az üres kapuba továbbítani, a jobb kapufa felső sarkára emelt. Az utolsó tíz percben a hazaiak mindent megpróbáltak, de az erős ellenszélben a hosszú, magas labdák nem vezettek eredményre. A földön pedig a gyorsabb debreceniek védekező taktikája érvényesült.

    A kevés gólhelyzettel tarkított mérkőzésen a Csepel megszerezhette volna a győzelmet, de a Debrecen megérdemelten jutott az egy ponthoz.