magyarfutball.hu

III. Kerületi TVE - Debreceni VSC-Epona 0 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.05, 15:24
    1997. március 8. szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 19. forduló:

    III. ker. TVE - DVSC-Epona 0-0
    Hévízi út, 3000 néző, V: Varga S.
    sárga lap: Földvári (13.), illetve Pető (23.)
    cserék: Lendvai helyett Aubel (37.), Novák helyett Szeitl (57.), Szabó helyett Bencze (79.), illetve Sira helyett Dobos (68.)
    jók: Földvári, Szabó, Király, illetve Madar, Sándor T.

    III. ker. TVE:
    Babócsy - Krecska, Földvári, Varga L. - Páling, Perger, Szabó, Szamosi, Király - Novák, Lendvai

    DVSC-Epona:
    Kövesfalvi - Gojan - Stupar, Sándor Cs. - Pető, Böőr, Sándor T., Madar, Szatmári - Dombi, Sira


    Ízlelgették, kóstolgatták egymást a csapatok, körülbelül ugyanannyit is támadtak. Sok volt azonban a hiba, így az első félórában helyzetig egyikük sem jutott el. Az első említésre méltó eseményt a 29. perc hozta. Ekkor egy baloldali hazai beadást Stupar röviden fejelt ki, Novák 13 méterről célozhatta meg a bal felső sarkot, Kövesfalvi bravúros vetődéssel öklözte ki a labdát. Az első félidő után csak abban lehetett reménykedni, hogy a második már csak jobb játékot hozhat.

    Fordulás után azonnal Szabó A. került helyzetbe, de 12 méterről, a jobbösszekötő helyéről centiméterekkel a jobb kapufa mellé küldte a labdát. A két edző a szünetben megszidhatta játékosait, mert mindkét csapat aktívabb lett a második játékrészre. Szabó A. próbálkozott ismét gólszerzéssel, de mindkétszer célt tévesztett. A debreceniek kontrára játszottak, ám igazi gólszerzési lehetőségük nem akadt. A 69. percben viszont a másik oldalon nagy helyzet maradt ki. Király beadását Kövesfalvi kapus Szabó A. elé tenyerelte, az óbudai játékos 9 méteres lövése Pető testében akadt el. A III. ker. TVE játékosai büntetőt reklamáltak, ám Varga S. játékvezető nem fütyült. A 75. percben Aubel a leshatáron ugrott ki, hatméteres lövését Kövesfalvi lábbal mentette. Néhány perccel később egy ígéretes vendégakciónál Dombi lábáról csúszott le a labda gólhelyzetben.

    Alacsony színvonalú első félidőt követően eseménydúsabb játékot hozott a második. Az óbudai csapat közelebb állt a győzelemhez, ám játékosai képtelenek voltak helyzeteiket gólra váltani.