magyarfutball.hu

Vác FC-Samsung - Debreceni VSC-Epona 0 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.29, 10:35
    1996. szeptember 18. szerda (MTI) - Labdarúgó NB I., 7. forduló:

    Vác FC-Samsung - DVSC-Epona 0-2 (0-0)

    Vác, 2500 néző, V: Kincses T.
    gólszerző: Sándor T. (65., 90.)
    sárga lap: Kovács (78.), Rob (88.), illetve Ilea (48.), Pető (51.), Vadicska (54.)
    csere: Sipeki helyett Bánföldi (46.), Andrássy helyett Borgulya (46.), Schwarcz helyett Rob (75.), illetve Bagoly helyett Böőr (88.), Ilea helyett Stupar (90.)
    jók: Kovács, illetve Gojan, Madar Cs., Sándor T.

    Vác FC-Samsung:
    Hámori - Vojtekovszki, Lévai, Kasza, Lajkovics - Nyikos, Sipeki, Kovács, Schwarcz - Horváth P., Andrássy

    DVSC-Epona:
    Téglási - Gojan - Vadicska, Pető - Dombi, Sándor Cs., Sándor T., Madar Cs., Szatmári - Bagoly, Ilea

    Kellemes, őszi időben kezdődött a játék. A 13. percben Andrássy jobboldali beadását Horváth P. estében a kapu mellé rúgta. Öt perccel később Madar Cs. távoli bombáját fogta mellre Hámori. A 20. percben Sipeki beívelését Andrássy előrevetődve fejelte kapura, közben rúgás érte a fejét, csak néhány perces ápolás után tudta folytatni a játékot. A másik oldalon Dombi került kecsegtető helyzetbe, Hámori azonban jó ütemű közbevetődéssel hárította a lövést. Jobbára mezőnyjátékkal teltek a percek, a kapuk csak ritkán kerültek veszélybe. A 26. percben Horváth P. szép cselekkel játszotta tisztára magát, ellőtte a labdát Téglási mellett is, ám csak az oldalhálót találta el. A 37. percben Pető távoli szabadrúgása is említésre méltó eseményt jelentett, igaz, az irányzékkal ezúttal is baj volt. Újabb két perc elteltével Sándor Cs. pontos labdát ívelt a 16-oson belülre, Ilea elhamarkodottan a kapu fölé bombázott. Valószínűleg jobban járt volna, ha a befejezést átengedni Sándor Tamásnak, aki lényegesen kedvezőbb helyzetben várta az átadást.

    A második félidő elején Kincses játékvezető igyekezett megfékezni az indulatokat, nem egészen tíz perc alatt három sárga lapot is kiosztott. A debreceniek átvették a játék irányítását, egyre többet pattogott a labda a váciak térfelén. A 64. percben Sándor T. célozta meg a kaput, Hámori bravúrral szögletre tisztázott. Egy perc múlva Madar Cs. beadását Ilea még a felső lécre bombázta, viszont a következő támadásnál már nem volt kegyelem: Sándor T. a 16-os baloldali sarkától a kapujából kint álló váci hálóőr fölött nagyon okosan emelt a bal felső sarokba (0-1). A gól után a hazaiak is rendezték soraikat, s a korábbinál nagyobb elszántsággal vetették magukat a küzdelembe. A 72. percben egyenlíthettek volna a dunapartiak: Vojtekovszki jobboldali szögletét Kasza fejelte tovább, Kovács azonban a kapu torkából sem tudta a hálóba juttatni a labdát. Valamivel később Szatmári sarokrúgását Ilea fejelte kapu mellé, majd Madar Cs. távoli, erős lövését csak üggyel-bajjal mentette Hámori. A 90. percben megpecsételődött a hazaiak sorsa, Böőr beadását a lesre játszó védők mellett Sándor T. lőtte a kapuba (0-2).

    A debreceniek feledtetve elmúlt vasárnapi gyengébb hazai teljesítményüket, megérdemelten gyűjtötték be a három bajnoki pontot, s helyzeteik alapján akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna.