magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Zalaegerszegi TE FC 2 : 2 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.30, 16:55
    1996. március 20., szerda (tud) - Labdarúgó NB I., 17. forduló:

    DVSC-Epona - Zalaegerszegi TE 2-2 (1-2)

    Debrecen, 7000 néző, V: Vad
    gólszerzők: Arany (8.), Sándor T. (46.), illetve Szabó II. (17.), Sebők (44.)
    sárga lap: Pető (87.)
    jók: Horváth B., Vadicska, Madar, Sándor T., illetve Szabó I., Szabó II., Preisinger, Sebők

    DVSC-Epona:
    Horváth B. - Gojan - Vadicska, Sándor Cs. (Bagoly, a szünetben), Pető - Dombi, Madar, Arany, Szatmári (Stuparu, a szünetben) - Sándor T., Medvid (Nagy Zs., 77.)

    Zalaegerszegi TE:
    Vlaszák - Kovács, Szabó I., Horváth J. - Sztipánovics (Szabó Z., 85.), Szabó II., Csóka, Balogh, Németh - Preisinger, Sebők (Ivanics, 87.)

    A 8. percben Madar szögletét Sándor T. kapura fejelte, Arany még beleért a labdába, és ezzel éppenhogy túljutott a gólvonalon (1-0). A vezetés ellenére meglepően magabiztosan és erőteljesen játszott a vendégcsapat, és többször került gólhelyzetbe. A 17. percben Szabó II. mintegy 18 méterről szabadrúgásból a jobb felső sarokba lőtt (1-1). Ezt követően még Preisingernek volt két helyzete, de Horváth bátor kifutással felszedte a labdát. A 38. percben Arany beadását Sándor T. a kaputól mintegy öt méterre nem találta el. A 44. percben Gojan rosszul mentett, a vendégek azonnal visszavágták a labdát, és az elöl tartózkodó Sebők a hálóba gurított (1-2).

    A második félidő első perce egyenlítést hozott. A 16-os előtt Madar átemelte a labdát a védők fölött, Sándor T. kilépett és laposan a bal alsó sarokba helyezett (2-2). Ezt követően Sándor Tamásnak a vezetés megszerzésére is nyílt lehetősége, de gurítása a kapufa mellett hagyta el a játékteret. Váltakozó iramban és sok gólveszéllyel játszott mindkét csapat. Az egyik oldalon Arany, a másikon pedig Preisinger és Sebők hagyott ki helyzetet.

    A végig egyenletesen és jó teljesítményt nyújtó vendégcsapat megérdemelten szerzett egy pontot az első félidőben kényelmeskedő hazaiakkal szemben.

    MTI