magyarfutball.hu

Vác FC-Samsung - Debreceni Vasutas SC 0 : 0 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.06, 18:17
    1995. március 18. szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 18. forduló:

    Vác FC-Samsung - Debreceni VSC 0-0

    Vác, 3000 néző, V: Gergely
    sárga lap: Lévai (84. p.), illetve Arany (75.)
    jók: Nagy, illetve Dombi

    Vác FC-Samsung:
    Hámori - Nagy - Kasza, Lévai - Puglits (Romanek - a szünetben), Nyilas, Kriska (Burzi 63.), Farkas, Aranyos - Hetesi, Füle

    Debreceni VSC:
    Horváth - Gojan, Pető, Gaica - Földvári, Madar, Arany, Sándor Cs., Szathmári - Dombi, Sándor T.

    A találkozó érdekessége volt, hogy a hazaiak kapuját hosszú szünet után ismét Hámori védte, aki a szerdán óriási hibákat vétett Kosztát váltotta fel.

    Mindkét csapat óvatosan kezdett, főként a középpályán folyt a játék, a kapuk kevésszer kerültek veszélybe. A váciak csapatkapitánya - Nagy Tibor - szorgalmasan ívelte be a szögleteket és a szabadrúgásokat, de ezekből most nem tudtak helyzetbe kerülni a Duna-partiak, mert a debreceni védők mindig időben felszabadítottak. Mezőnyfölénybe kerültek a hazaiak, a 24. percben Nagy lőtt a jobb kapufa mellé. A debreceniek egyre inkább a védekezésre helyezték a hangsúlyt. A 36. percben mégis Dombi elfutása jelentett némi riadalmat, de a középre ívelt labdát a váciak felszabadították. A első 45 perc végére unalmassá vált a játék, így jókor jött a szünet.

    A második félidőben támadgattak a Duna-partiak, de ennek majdnem megitták a levét, hiszen a vendégek lefordultak, s az egész védelmet lefutó Dombi elől csak Hámori tudott tisztázni. A 60. percben egy debreceni kontra után Arany lőtt jobbra mellé, majd egy perccel később ismét ő került gólhelyzetbe, de a kaputól egy méterre nem érte el a labdát. Kezdtek feléledni a hajdúságiak, ám támadásaik nem okoztak problémát a váciaknak. A 70. percben Burzi ugratta ki Nyilast, aki középre ívelt, ott azonban senki nem kísérte az akciót. Egy perccel később ismét a villámgyors Dombi elfutása okozott gondot Hámorinak. A váciak ekkor már három támadóval próbálkoztak, de ez sem segített, mert továbbra is hadilábon álltak a góllövéssel. Az utolsó tíz percben mindent beleadtak Csank János tanítványai, a hálók azonban érintetlenek maradtak.

    A két csapatnak sikerült úgy végigjátszania az összecsapást, hogy igazi gólhelyzet egyik oldalon sem alakult ki. A kiválóan védekező debreceniek megérdemelten vittek el egy pontot a Duna partjáról.