magyarfutball.hu

Videoton-Waltham FC - Ferencvárosi TC 3 : 2 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.04.14, 12:35
    A nela szerint Muzsnay is kapott lapot a 27. percben.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.04.14, 12:34 (szerk.: 2019.02.16, 22:38)
    Videoton-Waltham - Ferencváros 3:2 (0:2)
    Székesfehérvár, 17 000 néző, V: Hartmann

    gólszerzők: Horváth (58., 62.), Németh (60.), illetve Lipcsei (16.), Balogh G. (20.)
    sárga lap: Németh (70.), illetve Simon (18.), Szűcs (33.) Albert (38.)
    jók: Czéh, Takács, Horváth, Németh, illetve Telek, Lipcsei, Balogh G.

    Videoton:
    Józsa - Varga, Németh, Vadász - Kuttor, László, Muzsnay, Czéh, Salacz (Földes 59.) - Takács, Horváth

    FTC:
    Balogh T. - Simon, Telek, Szűcs - Páling, Kuznyecov, Albert (Gregor 61.), Lipcsei, Keller - Balogh G., Wukovics (Deszatnik 67.)

    Jó iramban kezdődött a találkozó, aztán hamar jelentős előnyt szerzett a fővárosi együttes. A 16. percben Vadászt szerelték a Fradi-védők a 16-osuk előterében. Gyors ellenakciót inditottak, Lipcsei kitünően látta meg, hogy a hazai védők lesre játszanak, igy egyedül vállalkozott: 40 méteres vágta után kicsalta Józsát és az üres kapuba guritott (0:1). Négy perc mulva Lipcsei inditott remek támadást. Albert hagyta faképnél a fehérvári védőket, gólhelyzetben volt már, amikor a még jobb helyzetben lévő Balogh G. elé tálalt, a csatár 8 méterről a kapu közepébe guritott (0:2). Ebben a játékrészben jobbára az történt a pályán, amit a Fradi játékosok gondoltak, eléggé szétesett volt a fehérvári csapat játéka. A 45. percben szépithetett volna a Videoton, Takács azonban óriási helyzetben 5 méterről keresztbe előtte a kapu előtt a labdát.

    Minden valószinűség szerint a szünetben alapos fejmosást kaptak a fehérváriak, mert a második játékrészben már ők irányitották a játékot, s az 58. percben szépitettek is. Czéh a baloldalról lőtt középre, Takács ügyesen megcsusztatta a labdát, Horváth 6 méterről a kapu jobb oldalába lőtt (1:2). A 60. percben már egyenlitett a fehérvári együttes. Ezuttal is Czéh volt az, aki jobboldali
    szögletből jól lőtte kapu elé a labdát, Németh robbant be, testéről, 2 méterről a kapu bal alsó sarkába vágódott a labda(2:2). Ünnepelt a fehérvári közönség, s két perc mulva már vezetett a Videoton. A 62. percben Kuttor beadását Horváth néhány lépésről lőtte a kapu jobb oldalába (3:2). A mérkőzés további részében is a Videoton vezetett jó támadásokat, a Ferencváros cserékkel igyekezett frissiteni, de sikertelenül. A 87. percben a zöld-fehér szurkolók már gólt kiáltottak, de Balogh G. 18 méterről küldött nagy erejü lövését Józsa bravurral tornázta ki a bal felső sarokból.

    A Videoton szakvezetőjének, Hartyáni Gábornak nem volt könnyű dolga, mert Sallói sérülése és Molnár három sárga lapja miatt át kellett szerveznie csapatát. Az első játékrészben ugy tünt, nem képesek a fehérváriak e két labdarugót pótolni, elég szervezetlen volt a csapatjáték, a védelem sokszor zavarba jött, s ekkor a Fradi még több gólt is lőhetett volna. Szinte padlón volt a Videoton, éppen ezért volt meglepő az a fordulat, ami a második félidőben bekövetkezett. Fordulás után erőnlétileg, akaratilag a fehérvári együttes négy perc alatt megforditotta a találkozó eredményét. A Ferencváros ebben az időszakban képtelen volt a hazai rohamoknak ellenállni.

    A kitünő iramu és szinvonalu, remek gólokkal tarkitott mérkőzésen jól szórakozott a közönség.

    MTI