magyarfutball.hu

Győri Rába ETO SC - Debreceni Vasutas SC 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.21, 16:15
    Az MTI nem jelzi Berta lapját.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.21, 16:15
    1991. június 8. szombat (tud)

    Győri Rába ETO - Debreceni VSC 1:1 (1:0)

    Győr, 3500 néző, V: Vad
    gólszerzők: Csertői (14.), ill. Gracsov (72.)
    sárga lap: Vaidean (62.)

    Győri Rába ETO:
    Huszár - Csikós, Berta, Sánta, Virágh - Tóth, Vaidean (Freppán 64.), Bordás - Csertői, Petres (Ördög 75.), Farkas

    Debreceni VSC:
    Horváth - Földvári, Nagy, Plókai, Balogh (Szücs 59.) - Sándor Cs., Sándor T. (Ulveczky 59.), Vancsa, Mogyorós - Gracsov, Marginean

    A győri mérkőzésnek a vendégek számára volt nagyobb tétje, és ez látszott is a játékmódjukon. Alaposan megszervezett védekezés mellett a támadásokról sem lemondva kisérelték meg a pontszerzést a debreceniek. Ehhez az elképzeléshez azonban a győriek jó ideig nem ,,akartak,, partnerek lenni, és a 14. percben már vezetéshez is jutottak. Csertői tört be a 16-oson belülre a jobb oldalon, egy védővel ütközött, de tovább tudott menni, és az elfekvő kapus mellett a jobb sarokba guritott (1:0). A vezetés tudatában a győriek kissé kényelmesebbre vették a tempót, de érdekes módon a debreceniek sem tettek meg mindent az egyenlités érdekében. Ők is felvették a Rába ritmusát. Nem is történt semmi emlitésre méltó esemény a félidő további részében.

    Szünet után a debreceniek kissé aktivizálták magukat, elsősorban Gracsov révén, de látszott a játékosokon, hogy nem tulzottan biznak a sikerben. Pedig a Rába lagymatag játéka megadta az esélyt. Az 59. percben kettős cserével próbálkozott a Debrecen, ettől remélve a sikert, ami végül a 72. percben megjött. A győriek ekkor csak tétlenül nézték, hogy saját térfeléről megindulva Sándor Cs. végigvezette a labdát a joboldalon, középre ivelt és Gracsov senkitől sem zavartatva a hálóba fejelt (1:1). Az egyenlités a Debrecent késztette nagyobb sebességre, megérezte, hogy a Rábát meg lehet lepni, de ez végül elmaradt.

    Igen gyenge mérkőzésen a közönség a futball szépségéből semmit nem látott, amiben mindkét csapatnak komoly ,,érdemei,, voltak.

    MTI