magyarfutball.hu

Magyarország - Franciaország 2 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Magyarország - Franciaország 1964
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.18, 19:11
    Verriest szövetséqi kapitány: Ezúttal sokkal jobban játszott csapatunk, mint Colombes-ban. Azt hiszem, a döntetlent meg­érdemeltük volna. A magyar csapat jó benyomást tett rám. Időnként tetszetősen, veszélyesen játszottak a magyarok, de, úgy érzem, hogy a mieink sem okoztak csalódást a magyar kö­zönségnek. Nekem Tichy játéka tetszett elsősorban.

    Baróti Lajos: Nagyon örülök, hogy a nehéz felkészülés után, amelyet a sérülések, s ebből eredő összeállítási gondok za­vartak, veretlenül jutottunk to­vább a kupában. A franciák jobban játszottak, mint ahogy vártam. A mieink közül néhányan kicsit fáradtak voltak, de mindenki megtette a magáét.

    Népsport, 1964.05.24
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.17, 17:13
    kép
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
     
  4. avatar: ingersheim
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2010.01.24, 14:25 (szerk.: 2017.10.02, 11:22)
     
  6. avatar: fgymat
    2009.05.22, 21:07
    Nagyon nagy volt a várakozás. Nekünk már egy döntetlen is elég volt a továbbjutáshoz. Válogatottunkban ismét Sándor volt a jobbszélső.
    A franciák legalább abban reménykedtek, hogy győzelmük esetén megszerezhetik az esélyt egy harmadik mérkőzésre.

    Nagy volt a tét és nagyon akart a francia csapat. Alaposan bele kezdtek és már a második percben a kapunkba került a labda. Nem volt könnyű a ránk nehezedő nyomást elviselni és még támadásokat is indítani, de sikerült. Az egyik akciónál szabadrúgáshoz jutottunk és Sipos tizenhat méterről a vendégek hálójába vágta a labdát. Ezután végig támadtuk az első félidőt. Támadásaink a második játékrészben is folytatódtak és Bene révén a vezetést is megszereztük. A mérkőzés további részében is fölényben játszottunk.

    A védelem magabiztosan és megbízhatóan teljesített, így a csatároknak a támadásokra lehetett összpontosítaniuk. Ők ezt meg is tették. Fölényünkre jellemző, hogy a kapura küldött lövések aránya 41-19 a mi javunkra.

    Ezzel a győzelemmel a magyar csapat jutott a Nemzetek Európa Kupája elődöntőjébe, ami óriási fegyverténynek számított.


    forrás:
    mafoci