magyarfutball.hu

Lengyelország - Magyarország 1 : 3 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.12.28, 13:58
    Bemutatjuk az újoncokat

    A lengyelek elleni chorzowi találkozón két játékos ölti elsőízben magára a válogatott csapat mezét. Eredetileg Kovalikot szemelték ki a válogatottba, de a Vasas fiatal kapusa megsérült, s így esett a választás Bakóra.

    Bakó Béla, aki már harminc éves, nagy meglepetésünkre került be a legjobb magyar tizenegybe. Éveken át sportszerűtlenül élt. Vitathatatlan, hogy most már rendesen készül minden mérkőzésre, ami meg Is látszik teljesítményén. Legutóbb azonban az FTC—Csepel bajnoki mérkőzésen a kiállítás sorsára jutott. Furcsa tehát az, hogy így, éppen ez után a mérkőzés után, mintegy jutalmul kapta a válogatottságot.

    A magyar’ „A” válogatott másik újonca Göröcs János, az U. Dózsa jobbösszekötője, a magyar
    labdarúgás nagy ígérete, ö az a játékos, akit, ha ezer szövetségi kapitány lenne, mind beállítaná a válogatottba. A fiatal Játékos az Izzóban kezdett játszani, tehetségére hamar felfigyeltek. Állandó tagja volt az Ifjúsági válogatottnak is, s amikor az U. Dózsába került, ott kezdte igazán bontogatni szárnyait. Nagyszerű a technikai képzettsége, gólképes, kitűnő helyzetbe tudja hozni társait. Csak az erőnlétével van néha baj. Göröcs 1939-ben született, gépkocsi szerelőnek készül. Csendes, szerény fiatalember, jószeliemű játékos. Reméljük ilyen lesz huszadik, vagy harmincadik válogatottsága után is.

    Magyar Ifjúság, 1958.09.13
     
  2. avatar: wmisharin
    2014.01.28, 18:53
    Alles ist klar! Im bild und text. Mannschafft-fuerer - Budai II Laszlo!
    Michalytsch
     
  3. avatar: NNS
    2014.01.27, 22:45
    Azt írja, hogy nem ért egyet Kárpáti csapatkapitányságával, szerinte Budai II volt, ahogy a képen is látszik nála volt az MLSZ zászló is.
    És hogy talán az öngól miatt "lett" Kárpátiból a csk?

    @ Михалыч: It would be much easier for all of us, if we could find a language that both of us understand. smiley How's your English? Oder deutsch? Może po polsku?
     
  4. avatar: wmisharin
    2014.01.27, 21:56 (szerk.: 2014.01.27, 22:52)
    Не согласен с капитанством Карпати. Вижу с вымпелом Л. Будаи II. Хотя интернет - за Карпати, а он, возможно, попал в капитаны в связи со своим "автоголом"???
    Михалыч

    kép
    kép
    kép
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
     
  6. avatar: fgymat
    2009.01.22, 19:41
    Lengyelországban a magyarok rendkívül gyenge világbajnoki szereplése után mindenki győzelmet várt.
    Nekünk magyaroknak, szurkolóknak, labdarúgóknak és a szövetségi kapitánynak viszont most, három hónappal a gyászos VB szereplés után nagyon kellett volna valami jó eredmény.

    A mérkőzés kezdete után húsz perc jutott a hazaiaknak, de ezzel nem tudtak élni. A mérkőzés további részében válogatottunk kimondottan jó teljesítményt nyújtott. Lelkesen és lendületesen játszottak. A gólok tetszetősek voltak és mind a négyet mi lőttük (az utolsót sajnos a saját kapunkba).

    A magyar szurkolóknak csupán az okozott szomorúságot, ha eszükbe jutott, mi lehetett volna ilyen játékkal a világbajnokságon.
    A találkozó után a lengyel szövetségi kapitánynak távoznia kellett.


    forrás:
    mafoci