magyarfutball.hu

Olaszország - Magyarország 0 : 0 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.10, 09:48
    Fehér nélkül utazott el a magyar válogatott csapat Genoába. A magyar válogatott csapat csak Plattkó kapussal utazott el. A szövetségi kapitány úgy intézkedett, hogyha Plattko netalán megsérülne a genoai mérkőzésen, akikor Zsák, a 33-ások kitűnő kapusa utazzék a csapat után Lausanneba.

    Prágai Magyar Hirlap, 1923.03.04
     
  2. avatar: fgymat
    2009.05.16, 12:09
    A döntetlen komoly csalódást keltett. Okát egyöntetűen a csatársor gólképtelenségében látták a kritikusok (persze ez nem volt nehéz, elég lehetett csak megnézni az eredményt). Többnyire elismerték, hogy valóban a legjobbak voltak a pályán, de szeríntük ezúttal nem csak a technikai tudásra kellett volna koncentrálni a csapat összeállításánál. A hibát abban látták, hogy a válogatók nem vették figyelembe az ellenfelet. A harcos, erőszakos, robbanékony olaszokkal szemben nekünk is hasonló erényeket felvonultató támadókat kellett volna csatasorba állítani és ilyenek még a tartalékok között is akadtak. A védelmet csak dícsérni lehetett, különösen a remekül védő Plattkó-t.

    A szövetségi kapitány mellett tanácsadó szervként működött a következő válogató bizottság: Malaky Mihály, Máriássy Lajos, Fischer Mór, Földessy János, Zsarnóczay János. (Vajon az Ő javaslatuk mi volt az összeállítással kapcsolatban?)


    forrás:
    mafoci