magyarfutball.hu

III. kerületi TVE - Ferenczvárosi TC 3 : 11 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: seamandarin
    2022.02.08, 20:23 (szerk.: 2022.02.09, 15:49)
    FTC — III. ker. 11:3 (3:2)

    2000 néző
    Biró Schubert

    Irreális pályán folyt le a mérkőzés, melynek folyamán a FTC abszolut főlénye mutatkozott. Schlosser nagy formája segítette a FTC-ot e nagy gólarányhoz. III ker. védelme megtett mindent, hogy a gól záport megakadályozza, de a II. félidőben összeroppant a csapat és ennek tudható be sulyos veresége.

    A FTC védelme Rumbold kivéve rend­kívül erélytelen és gyenge volt. Ungár he­lyett Fritz játszott Fritz gyenge védésének tudható be a III. ker. csatársorának sikeres szereplése. FTC folytonos támadása után Koródy Schlossert szöktetve, ez gólt lő (18 p.)A III. ker. nehezen kibontakozva szabad­rugást ér el, mely Fritz hibás védése folytán a kiegyenlítést eredményezte (23). Gyönyörű összjáték után Sch osser lefutja a védelmet és megszerzi a vezető gólt (39 p.). Lanyha játék következik erre a III. ker. visszaesikés a FTC offside állásból 3-ik góljához jut(41 p.). Hönich II. a védelem hibájából megszökik és a kifutó Fritz mellett gólt lő (43).

    A második félidöben III. ker. csapata összeroppan, nagy rugásokkal igyekeznek a FTC eredményes munkáját megakasztani, de a FTC csatársor rövid időközökben 9 gólt lő. A félidő 7 percében lövi III. ker. Hönich II. révén 3-ik gólját. A mérkőzés teljes sötétségben ért véget.

    Sport-Világ, 1912. június 10.