magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Paksi FC 1 : 0 14:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2024
  2. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2024
  3. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2024
  4. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2024
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.04.27, 16:02 (szerk.: 2024.04.27, 21:12)
    Nagy igazságtalanság lett volna ha nem nyertünk volna.De a csapat és az edzőnk mintha túlpörögték volna a mai napotHa higgadtabbak akkor hamarabb és több góllal lezárjuk a meccset.A bajnokság már a zsákban,s a kupadöntőn példát kell statuálni.Hajrá Fradi!

    Így volt korrekt. 12 a 12 ellen.

    Rengeteg helyzetből csak egy ment be, de most ez is elég volt. Mentünk, hajtottunk ült az előzetes elképzelés. A foci igazságtalansága lett volna, ha nem nyerünk.
    A támadójátékáért agyon hypeolt Paks is helyzet nélkül maradt ellenünk. Edzőjükhöz méltóan voltak gusztustalanok Karakó asszisztálásával, ilyet hogy nem adja meg a második sárgát, mert ezek a parasztok hisztiznek a világ nem látott.
    Kezdünk összeállni!
    Hajrá Fradi!
    A bajnoki cím oly közel!

    Jól játszottunk. Megérdemeltük. Traoré gólja extra, így kerek. A peksz a világon semmit sem akart, csak a lehető legkevesebbel kikapni.

    A Paksi Mogyorók leginkább a szokásos Szappanos-mázlifaktornak és a (szintén szokásos) mocsok karakónak köszönhetik, hogy nem tömtük ki őket. Nagyon kellett már vissza Traoré, örülök, hogy az ő góljával sikerült leszakítani őket. Indulhat a bajnoki cím bebiztosítása, aztán a kerettisztítás és a felkészülés a nyárra.

    Ezt szó szerint kiharcoltuk! A világ igazságtalansága lett volna, ha nem nyerjük meg ezt a meccset. Rendkívül pechesek voltunk elől, de csak bedaráltuk a végén! Szép volt, fiúk, hajráááá, Fradiii!!!

    Ez nem az az 1-0 ahol szar játékkal nyögvenyelősen a végén valahogy bekotortunk egyet.
    Itt 4-5 gólos különbség sem lett volna sok, jól játszottunk, jó a csapat is. Nagyot megyünk, gólt meg alig kapunk. Ez már Stanko csapata. Látszik hogy jól sikerült a felkészülés, és meg is találta a csapattal a hangot. Mostmár csak jussunk be egy EL csopkorbe, aztán jók leszünk.

    Az Olympiakosz elleni jatek, foleg a masodik meccsen kisse fajo volt, de osszessegeben jol nez ki a csapat tavasszal. Szinte barhogy varialhat Sztanko, stabil marad a jatek, ugy hogy kozben dominalunk mezonyben. Az utolso 8 meccsen 2 golt kaptunk.

    Jutalom a nap végén: Karakó a Fradi Kávézó előtt ment el, így volt alkalmunk “megköszönni” a teljesítményét. Éltünk vele smiley

    A hangulat egészen jó volt az első 70 percben és a hosszabbításban. A hajrában mintha a publikum feladta volna, hogy nyerünk. Jó meccs volt, jó időben. Tegyük hozzá, ha 4-kor vagy 5-kor kezdődött volna a meccs, akkor sokkal többen és tovább lettek volna napon smiley

    A beléptetés egyre szarabb, főleg a gyerekek beléptetése. Már nemcsak az kritikán aluli, hogy külön kell bejönniük, de az a sor háromszor olyan hosszú volt mindenhol, mint bármelyik másik. Ez a családbarát stadion?

    Ahogy Beni művészúr beadta, Traoré herceg pedig érkezett, hát ez valami csodálatos volt. Ennyit a Pekszről.

    Méltó meccs volt egy bajnoki rangadóhoz, ahol nagy valószínűséggel el is dőlt a bajnoki cím sorsa. Végig izgulni kellett, nagy volt a feszültség, a végén pedig jött a katarzis!
    Jó volt ez így! smiley

    Szépen csinálta Traore is, Ben is. De csúcs volt az is, amikor Ben a kapufaja után a fejét fogta, háttal a kapunak, miközben szállt felé a labda! Ritkán láható, vicces jelenet voltsmiley

    Korrekt gyerek ez a Péter, nem beszélve arról, milyen nagyokat védett. Na, persze az is mentette a seggüket, hogy Barninak sikerült egymás után 2 mozdulatból a kapufát eltalálnia.
    De a többi seggarc, annál a perpatvarnál, mint valami cigánygaleri, ahogy 4-en körülvették Abut.

    észre kell venni: az egy tetű figyelemelterelő álbalhé volt. A hülye Karakónál sikerrel is jártak, mert a már a balhé előtt a kezében lobogtatott sárgát végül nem mutatta fel Kovácsnak, mert közben vagy rájött, vagy a VAR rászólt, h. ez már második lenne.

    Azért egy ilyen technikai faultért amivel Kovács kitette Márkit a vonalon túlra, a legritkább esetben adnak sárgát, pont azért mert csak megállította (nem gólhelyzetben) ezzel, nem letarolta. Második sárgát meg végképp nem.
    Lapot Kinyik kaphatott volna a könyök reteszért, de ugyanazért kaphatott volna Cebrail is.
    Ami itt lapot ért, az Dejan őrjöngése de neki nem mert adni Karakó a múltkori után, lehet ezért kapta Leo és persze Windecker két karos agresszív lökése a dulakodásnál, ez utóbbi nálam pirosat ért. Karakónál megúszta sárgával.

    Ez reálisabb, mint az edzőjük nyüszítése. Erre visszatérve, nem voltam rest, ha már visszanéztem a meccset, jegyzeteltem is a fetrengésről. Íme:

    1:38 Könyves csuklik össze Abena előtt
    4:13 Windecker esik hanyatt, miközben Maiga szabályosan szereli
    15:48 Varga anélkül fejeli el a labdát, hogy hozzáérne, a paksi mégis összecsuklik, arcát kezébe temetve
    33:42 Papp nekifut az őt keresztező Civicnek
    59:39 miután Könyves két kézzel löki el Márkit, átesik a földre huppanó fradista lábán, persze nem az elsőt fújja Karakó, hanem a Paks kap szabadrúgást
    75:32 Szabó Bálint omlik össze, miután Maiga elrúgja előle a labdát
    91:07 Papp játssza el a nagy halált a 16-os vonala előtt olyan szituációban, amiért NK-ban sehol nem kapna szabadrúgást (véletlenül itt sem kapott…)

    Ezzel szemben
    27:41 Lenzsér lába a 16-os vonala előtt eléri Abuét, de nem esik el, betör a 16-osra
    31:37 Zaki lábát eléri Szabó J., de Zaki kicselezi, megy tovább
    47:46 Lenzsér pucsít be Loncar elé, de ő ahelyett, hogy a 16-os vonala előtt eldobná magát, átugorja, és megy az elvesztett labda után
    48:01 16-oson belül Vargát fejelés közben a levegőben löki meg Szélpál, de Barni nem esik el
    51:13 Civic csele közben rúg oda Vas, de Eldar megy tovább és lő
    54:25 Windecker visszarántja a róla leforduló Makreckist, de ő nem esik el, egyensúlyát visszanyerve fut tovább
    54:27 rögtön ez után a meglóduló Vargát rántaná le (v. billentené ki egyensúlyából – a sebességkülönbség miatt nem állapítható meg) Szélpál, de Barni lefutja
    58:42 Skribek kézzel megpróbálja ellökni Makreckist, aki kiröhögi, összeesés helyett inkább elfut mellette és kiugratja Márkit
    61:07-08 előbb Vas húzza vissza Abut, majd Windecker rúg a lábába, de Abu megy tovább
    69:10 Papp két kézzel löki hátulról Abut, de ő visszanyerve egyensúlyát, viszi tovább a labdát
    72:55 Böde löki meg Maigát, aki viszont tovább vezeti a labdát összecsuklás helyett
    82:42-45 Lenzsér 20 m-en keresztül fogja Traoré vállát, húzza, taszigálja, Adama mégsem esik össze 25 m-re a kaputól
    91:21 Szélpál óriási lökése ellenére Sevikjan nem esik el, menne tovább, (de a paksi nem hagyja, után két kézzel löki el)

    Bocs, hogy hosszú lett…

    Pont az ilyen lefújás után lendületből adott nyilatkozatok miatt tartom értelmetlennek azt hogy ilyenkor egyből az arcába tolják valakinek a mikrofont. Persze ebben a bullshitben benne volt nyilván Bognár és Kubatov elhúzódó szájkaratéja is, de nézd meg a sajttájon már teljesen normális és korrekt volt amit mondott, hogy elfogyott az erejük a védekezésben, szinte támadásuk sem volt, anélkül meg ugye nehéz nyerni.

    Most tudtam csak visszanézni a meccset. Kinyik volt a legnagyobb g..i, először Abut rálökte valamelyik tahóra amiből oda-vissza lökdösödés lett, majd "megnyakazva" földre vitte.

    A vasárnapi találkozón 4-3-3-ban játszottunk, 72.5%-ban birtokoltuk a labdát (hosszú passzok: 10%, PPDA 6.1, meccstempó 15.9), 84%-kal passzoltunk. A párharcarány 118-95, a támadópárharcok 45, a védekezőpárharcok 76%-a volt sikeres, a fejpárbajarány 18-22 volt oda. 33 labdát szereztünk a Paks térfelén (Makreckis 7, Maiga 6), ők 27-et a miénken.

    45+1 támadásból 19 lövésig jutottunk, 8 talált kaput (Paks 21 / 5 / 2) . Az xG-arány 3.43 – 0.47, az xcG-arány 2.78 – 0.54 volt. 28 beadásunkból 13 volt pontos, Karakó szerint mi 11-szer, Bognárék 18-szor szabálytalankodtak.

    Dibusz 2 lövést (0.54) kellett védjen, 1-szer jött ki, minden passza pontos volt.

    Makreckis 104 akciójának 73%-a volt sikeres, 90%-kal passzolt, 19 párharcból 8-at nyert meg, 13 labdát (9-et saját térfélen) vesztett, 15-t szerzett, 6 passzt lopott. 1 helyzetet készített elő (0.19).

    Abena 79 akciójának 76%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.06). 89%-kal passzolt, 27 párharcból 21-et nyert meg. 9 labdát vesztett (mindet saját térfelén), 17-et szerzett, 5 passzt lopott.

    Cissé 83 akciójának 80%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.12). 95%-kal passzolt, 15 párharcból 8-at nyert meg. 5 labdát vesztett, 12-t szerzett, 2 passzt lopott.

    Civic 85 percet játszott, 81 akciójának 72%-a volt sikeres, 78%-kal passzolt, 12 párharcból 7-et nyert meg. 10 labdát vesztett, 7-et szerzett, 3 passzt lopott. 2 helyzetet készített elő (0.04).

    Loncar 70 percet játszott, 40 akciójának háromnegyede volt sikeres, 1 lövése volt (0.16). 78%-kal passzolt, 8 párharcból 6-ot nyert meg. 5 labdát vesztett, szerzett, 2 passzt lopott.

    Maiga 89 akciójának 74%-a volt sikeres, 86%-kal passzolt, 18 párharcból 11-et nyert meg, 10 labdát vesztett, 18-at szerzett, 2 passzt lopott.

    Abu Fani 102 akciójának 56%-a volt sikeres, 4 lövése volt (0.49), 76%-kal passzolt. 27 párharcból 7-et myert meg , 14 labdát vesztett, 4-et szerzett, 3 passzt lopott. 3 helyzetet készített elő (0.39)

    Zachariassen 76 percet kapott, 48 akciójánakl 56%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.19). 82%-kal passzolt, 23 párharcból 11-et nyert meg. 5 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    Varga B. 85 percet játszott, 54 akciójának 39%-a volt sikeres, 5 helyzete volt (1.21), 63%-kal passzolt, 11 párharcból 7-et nyert meg. 2 labdát szerzett, 4 passzt lopott. 1 helyzetet készített elő (0.03).

    Marquinhos 85 percet kapott, 71 akciójának 56%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.13). 71%-kal passzolt, 25 párharcból 13-at nyert meg. 4 labdát szerzett, 2 passzt lopott. 1 helyzetet készített elő (0.16).

    Ben Romadan 29 percet játszott, 28 akciójának 71%-a volt sikeres, 2 helyzete volt (0.24). 15 passzából 13 (87%) volt pontos, 7 párharcból 6-ot nyert meg, 5 labdát vesztett, 4 labdát szerzett. Ő adta a gólpasszt (0.66).

    Traoré 23 percet kapott, 23 akciójának 57%-a volt sikeres, 2 helyzetéből (0.82) 1 gólt szerzett, 11 passzából 6 volt pontos, 7 párharcból 4-et nyert meg.

    Ramírez 14 percet kapott, 8 akciójából 7 (7 passzából 7) voilt sikeres, 1 párharcot vesztett, 1 labdát szerzett.

    Kodro is 14 percet játszott, 10 akciójából 6 volt sikeres (a 6 passza), 1 párharcát elvesztette. 1 helyzetet készített elő (0.22).

    Szevikjan is 14 percet kapott, 9 akciójából 8 volt sikeres, 5/5 passza, 4/3 párharca, 1 passzt lopott. 1 helyzetet készített elő (0.16)

    https://ulloi129.hu/2024/04/07/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-28/
    https://ulloi129.hu/2024/04/11/igy-teljesitettunk-a-paks-ellen-27/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2024.04.13, 14:03
    Még mintegy 1200 fradista hely maradt mára

    18.500 hely foglalt így. A C-szektorban és a VIP Goldban 80-80 , a D3-D4-ben 1000 szabad hely maradt azoknak, akik ma döntenének a Fradi-Paks mellett a GraboPress adatai szerint. A vendégszektor jegyeinek azonban csak a 10%-a fogyott el. A meccs kezdetén várhatóan 24 fok lesz, a C-lelátó népe a sapkákat és/vagy a napszemüvegeket ne felejtse otthon.

    2024.04.07 (07:30)
    https://ulloi129.hu/2024/04/07/meg-mintegy-1200-fradista-hely-maradt-mara/