magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - FK Crvena Zvezda 2 : 1 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4.33 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 4.67 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
UEFA Európa Liga csoportkör 4. forduló
játékvezető : Stefanski Daniel (Lengyelország)
nézőszámok:
  1. crvenazvezdafk.com: -
  2. fradi.hu: -
  3. nso.hu: 20.675
Telt ház!
  1. sárga lap 21' Eraković Strahinja
    23' Zachariassen Kristoffer 1 - 0
    28' Knoester Mats sárga lap
    51' Botka Endre sárga lap
    1 - 1 55' Mitrović Stefan
    61' Mmaee Samy 2 - 1
    62' Traoré Adama sárga lap
    90+1' Nguen Tokmac sárga lap

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.10.22, 19:48 (szerk.: 2022.10.31, 13:09)
    Hősköltemény.Zaki és Sammy 10,a többiek 9.Gojak 9,5.Meg is vagyunk az osztályzással.Csercsének 1 hete van valamelyik tarcsi belsővédőből játékos faragni.Az a balfasz aki bedobált a pályára rohadjon meg.

    Ellopták az ug drapit a szerbek ès amikor felgyújtották a meccsen a szerbekhez átakartak menni ezt megbeszèlni. Ennyi.

    Ez konkrétan nem igaz, mert a C2 felé kiabáltak, eljutottak a plexihez, egyik esett is egy nagyot, aztán ment a duma, beszéltek egy sapkás fekete ruhás emberrel meg egy szekus főnökkel, aztán ezek lent átsétáltak egy C-s szurkolóhoz, elkezdtek vele veszekedni, majd fentről a C-s tagot kivezette 3 steward, a sapkás alak meg a szekus főnök visszajöttek és lepacsiztak az átmászni próbáló maszkos szurkolókkal... Nyilvánvaló volt hogy ismerik a szekusokat / szekusokat irányító embereket. És a szeku szégyelheti magát hogy a rendbontókkal semmit sem kezdtek, helyette egy békés szurkolót vezettek ki. Remélhetőleg utólag lesz azért következménye utólag Kubatov vagy a GM részéről

    Nagyon nagyon örülök a győzelemnek!
    Köszönöm a csapatnak és a mesternek!
    A szurkolás is jól szólt szerintem, akadt matek a varosban de az nem tartozik a meccshez.
    Voltam enis "fiatal" huligán, de ez nem huliganizmus hanem nettó buta parasztság, hogy a faszomba lehet annyi esze valakinek vagy valakiknek hogy 2x is bebasztak a palyara pyrot? Remelem orokre kitiltjak az ilyen hulye allatokat.
    Lattam valaki írta h adam se tett semmit, a meccs végére ért csak vissza a saját pódiumára az eset után, úgyhogy de, tett.

    Most értem haza. Egész végig azon gondolkodtam,hogyan változott meg a világ. Egy EL csoportkörről jövök haza,amit ráadásul vezetünk is ilyen "falusi kis csapatok" ellen.Eszembe jutott még az NB2 is,és mosolyogva arra gondoltam,hogy kisteleki a kurv@ anyád!

    Gyönyörű győzelem! 3 pontal vezetjük a csoportot megérdemelten. Mindenki odatette magát. Gojakkal stabilabbak voltunk amig a pályán volt. Samy ma szuper volt elől hátul. Dini a végén bizonyította, hogy ő a legjobb magyar kapus. Szép volt fiúk!

    Óriási volt a csapat, mindenkit egytől egyig. Küzdés, csúszás -mászás, szép játék, komoly tempó, trükközés, kemény meló.
    És 2:1.

    Gondolom mindenki összerakta a storyt a fórumokon megjelenő Dome előtti leütéssel, meg a vendégben égő UG drapival. Azért ez komoly arcvesztés, még akkor is, ha undorító cigány szerb munka volt lekövetni egy családos apukát. A többiről nem is beszélve.
    A futballistáknak gratulálok, nagyot mentek. Hajrá Fradikám!

    Nem árulok el új dolgot, egyik huligán oldalon kint van a videó a múlt hétről. Kilesték a mieinket az autópályán, és vascsövekkel verték az autót.

    Komoly, hogy megint egy normál 4-2-3-1-gyel nyertünk, szépen be is írtam dél körül hogy 4-3-3 kell. Az utsó 15 percig nem is nagyon kellett bunkereznünk

    Zaki mekkora közönségkedvenc lett. Az első egy-két hónapja után kevesen gondolták volna. Csercseszov keze alatt szinte megtáltosodott.

    Azért itt csapatként nyertünk és alkottunk nagyot. Ami Samy, Kötszer , Gojak, Bálint ,Botka ,Traore játszott és küzdött az tényleg hatalmas volt. Ryan meg Töki...őket így szeretjük

    Amúgy fura volt nézni Zaki góljának lassítását, mert ő mozgott villámgyorsan, a két szerb védő meg lassított felvételben adták elő, és Zaki kétszer is tudott lőni.......eddig ilyen felvételeket a legtöbbször fordított felállással láttam nemzetköziben, magyar csapatoknál....

    Fantasztikus este volt! A saját magunk tragédiája, hogy ezzel a 9 ponttal még nem értük el az óriási eredményt, amit bátran kitűztünk magunk elé... de már eddig is annyiszor borítottuk a papírformát, miért ne tudnánk szanaszét baszkódni a tetves franciákat!?!?!?!

    HAJRÁ FRADI!!!!!

    Sokadszor látjuk, hogy egy vereség, vagy szarabb meccs után, ugyanazon ellenfelet megcsapkodjuk. Innen látszik, hogy ő valóban elemez és érti a játékot.

    A világ legjobb brigádjai között vannak, sőt. Egyébként tényleg jól szurkoltak, de nekem a Zágráb komolyabb volt pár éve. Igaz, akkor mi is a csúcson voltunk szervezettségben.

    A Trabzon meg ez, életem top 10 meccsélményében szerintem benne vannak, pedig nem tegnap kezdtem. Ráadásul ezzel a 9 pontal olyan magasságokat ostromolunk, ami már nagyon a 95-ös trónt karcolgatja.

    Nekem az külön teccik,hogy a szerbek ellen mentálisan is nyertünk. Az sem kis teljesítmény.
    Dénes olyan "idegben" volt a meccs után,hogy azt hittem elküldi a riportert a francba. Még benne volt a hév.
    Szép este volt

    A zajmikrofon helyzetétől függetlenül, szerintem el kell ismerni, hogy nagyon hangosak és szervezettek voltak a szerbek. Én közvetlenül a tábor mellől is jól hallottam őket, ha rákezdtek.

    Az a hosszabbításos, utolsó percben rúgott szabadrúgás a maga huzavonájával, sorfal-állítgatásaival, ellenfél kapusának idegőrlő ugrálásaival, s Dini hatalmas védésével igazi fűszer volt. Bár ott, a helyszínen szívesen mellőztem volna a forgatókönyvből.

    Ha most nem lennék ilyen boldogságban, akkor megkérdezném : ha ezt tudtuk, akkó mi a jó..pékf..ret..büd.. életért kellett a kisszögletekkel bohóckodni???
    - De ilyet nem kérdezek, pláne mert hatalmas volt az a fejes gól, olyan érzésem volt, hogy Samy csukott szemmel is megcsinálja, mert Lóri edzésen 30-ból 29-szer centire ugyanoda lőtte be a lasztit!!!

    és ne menjünk el szó nélkül amellett h Traore milyen alázatosan ment folyamatosan védekezni

    Azt néztem hogy a gólpassza után milyen táncot járt a szerb gyereknek... szerintem ezek a csicskák meccs közben is pofáztak... nagyon undorító brigád.

    A szerbek idióta kapusa mit rohangált össze-vissza, ha egy kicsit jobban indítunk kontrából még legalább kettőt rúghattunk volna neki.

    Nem a kisszöglettel volt a baj, az teljesen ült, volt is hely és alkalom is rá. A baj az volt, hogy az egyébként biztosítani visszamarado Pászkára jött ki, aki jobbal csak támaszkodik. Ahelyett, hogy átvette volna balra, jobbal beleverte a tőle 3 méterre álló emberbe.
    De nem ez volt a legnagyobb baj, hanem, hogy utána (ne felejtsük, hogy ő "gyors" biztosító embernek marad hátra a termete és a posztja okán) a fehér (!) szerb gyerek LABDÁVAL végig távolodott tőle a visszfutaskor. Labda nélkül, a rövidebb úton visszafutva nemhogy utolérte volna vagy hozott volna rajta, még nagyobb lett a különbség. Na itt a baj. Ha egy szellőléptü feka szélső megfutja,. még csak csak elnézi az ember. De ezt így hogy?

    Botka jóval előrébb volt mint Pászka, Pászkának kellett volna menni a Botka felé futó emberrel, Botka meg simán keresztezhette volna Mitrovicsot hiszen előrébb volt. Ha vissza nézed akkor ezt bizony nekik le kellett volna okosan kommunikálni, de nem így történt, ahelyett hogy Botka elindult volna Mitrovics felé, védte a területet, míg Pászka nézte Mitrovics hátát, ráadásul értehetetlen módon Botka meg is állt, talán becsúszhatott volna.

    Ez nem a flegma Ryan volt, beleadott mindent, foggal körömmel harcolt végig. Az utolsó negyedórában mondjuk már látszott, hogy elfogyott a nafta, nem nagyon bírt már sprintelni szegény. Ezért én lehet, hogy hamarabb hoztam volna Bolit, úgy szerintem még veszélyesebbek lehettek volna a kontráink. De jó volt ez ígysmiley

    Ryan egyebkent komoly munkat rakott ebbe a meccsbe pedig nem ment neki kiemelkedoen. De amikor vedokent szerel, amikor 3-4 ember kozott tartja meg a labdat az sokat segitett a csapaton

    Gojak nagyot játszott, nagyon hasznos volt elöl is, hátul is. Amíg ő a pályán volt, végig fölényben voltunk, több gólt is rúghattunk volna. Amikor Tokmac jött be helyette, feljöttek a szerbek és bizony alig tudtuk megúszni bekapott gól nélkül.

    Nagy meccs volt a tegnapi, gratulálok a csapatnak!
    - Csercse hozta a "szokásosat", azaz zakó után jön a törlesztés. Eddig is egyértelmű volt, ez nem véletlen. Oda-vissza győzelemmel senki nem számolhat ellenünk.
    - Gojak eddigi legjobb meccsét hozta nálunk, remekül indították Ryannel a letámadást végig az első félidőben. A második félidőben kissé szétesett a játékunk, de ez több volt, mint bíztató.
    - Ryan hatalmasat melózott az első félidőben. A második félidőben fizikailag és fejben is elfáradt, pont mire esélye lett volna a gólszerzésre. Összességében tőle több kell.
    - A tegnapi meccsben benne volt a döntetlen is, de akár a nagy arányú győzelem is. A kontráinkat nem igazán tudtuk lejátszani, ebben mindenféleképpen több volt.
    - Zaki hős. Zvezda ellen betette oda-vissza, összességében idén már 17 meccsen 8 gólnál és 3 gólpassznál jár.
    - Örülök Pászka debütálásának ezen a szinten. Sok hibával játszott, a kapott gólunk előtt kétszer is hibázott, de ez csapatjáték. Menni kell tovább, jó lesz ez.

    Ez egy kurva eros csapat szerintem. Helyzetek kialakitasaban nem annyira jok, osszessegeben nincs meg az a szintu kreativitas mint egy Trabzonban vagy akar Qarabagban.
    Ezert volt sok goljuk viszonylag makos helyzetbol, de ilyen szoros-aggressziv vedekezest, letamadast ritkan latok. Nem veletlenul eredmenyesek nemzetkozi szinten evek ota.

    Nem mondanám őket mákosnak, piszokul tudnak küzdeni, meg voltak a helyzeteik is. Ezen a meccsen is jókat lövöldöztek, ez nem véletlen. Sokkal többet vállalkoznak távoli lövésre és nem is rosszul, mint mi.

    A játék képében benne volt, hogy döntetlen lesz a vége, meg persze az is, hogy viszonozzuk a múltkori négyest. Azért ez nem éppen azt jelenti, hogy kontrollálták a meccset.

    Teljesen vakon vannak minden szempontból. Ők "figyelmetlenségből" meg "hibából" kapták a gólt, de azt nem veszik észre, hogy az övéket konkrétan mi ajándékoztuk nekik, épp csak vörös szőnyeget nem terítettünk MitroviCS elé.

    A másik, hogy "megvoltak a lehetőségeik". Voltak helyzetecskéik, de a nagyobbak, amikkel bőven lezárhattuk volna a meccset, nekünk voltak.

    Dupla öröm, hogy egy ilyen nagypofájú, arrogáns bandát picsáztunk el. Szép volt, fiúk!!!

    Játékban a második félidőben fölénk nőttek, irányították a meccset, de ordító nagy helyzeteink nekünk voltak egy-egy ellentámadásból.

    Nem értem az ilyen második félidő jellegű alárendelt játékot, ha vesztésre állunk, akkor feltudjuk venni kesztyűt, akkor pariban tudunk lenni, mint az első félidőben, akkor sorozatosan elcsíptük a támadásaikat a középpályán.
    Amikor CZ támadott a 2. félidőben nem támadunk le elég erélyesen mint ahogy kellene, vagy mint ahogy ők tették velünk , az előre rúgott labdákat alig-alig tudtuk megtartani.
    Nem tudunk annyit futni mint CZ / Quarabak / Slavia játékosok?
    Kb azt kellene csinálnunk mint a válogatott tette Rossinál az EB-én és a nemzetek Ligájában, agresszívebben letámadni ha visszahúzódunk.

    Azért az meg van, hogy az igazi beszorulás az Tokmac beállása után volt, aki képtelen volt bárkit is feltartóztatni a középpályán, ellenben Gojakkal, aki nagyszerűen szűrt most. Tokmac méterekről nézte, hogy viszik fel a szerbek a labdát, ennél még Ryan is komolyabb volt, aki most sokkal inkább birkózott és harcolt, mint focizott. De most ez is kellett.

    "Kontrolàltàk "a meccset? 2-1 után 4-5 alkalommal futottunk el és zárhattuk volna le az egészet Zaki lövését vagy Töki helyzete , Ryan elfutàsa , a kapusuk bakijai. Azon kívül hogy szélre kiteszem és beadom , illetve a pontrúgáson kívül mást nem láttam

    Statisztikai adatok az elmúlt csütörtöki Európa Liga csoportmeccsről.

    A tegnapi, mindössze 45:10 tiszta játékidejű meccsen (a lengyel bíró 37-szer fújt szabálytalanságot) 4-2-3-1-ben kezdtünk, aztán a második félidőben 5 védőre váltottunk. 44%-ban birtokoltuk a labdát, 77%-kal passzoltunk, a párharcok aránya 109-126 volt oda. 17 labdát szereztünk az ellenfél térfelén, a Zvezdának 29-szer sikerült ez.

    Az egy héttel ezelőtti meccshez képest, amikor 20-szor loptunk passzt, most ez 56-szor sikerült (Pászka 12, Samy 10, Vécsei 9). Mi 27+4 támadást vezettünk, 12 lövésig jutottunk belőle, 4 talált kaput, ezek a számok a másik oldalon: 37+3 / 16 / 3. Az xG-arány 1.67 – 1.46 volt.

    A hosszú labdák aránya magas volt, 15%, ez az utolsó fél órában már 22.5%. Az átlagos labdabirtoklásunk 2.2 passz volt, nagyon direkten próbáltunk játszani, ez az érték csak a Trabzonspor ellen volt ilyen alacsony (akkor 2.06), tavaly pedig a Slavia elleni meccseken. A találkozó utolsó negyedórájában (ami hosszabbítással együtt 22 perces volt) nagyon beszorultunk, a vendégek ebben az időszakban 13 támadásból 7 lövésig jutottak. Szerencsére Dininek csak egyszer kellett védenie ekkor, a sikeres védés pedig meghozta a három pontot.

    S. Mmaee 9.00
    Zachariassen 8.87
    Dibusz 8.35
    Gojak 8.32
    Knoester 8.21
    Vécsei 7.94
    Besic 7.71
    Pászka 7.59
    Traoré 7.59
    Botka 7.47
    R. Mmaee 7.27
    Esiti 7.25
    Tokmac 6.80

    https://ulloi129.hu/2022/10/15/igy-teljesitettunk-a-crvena-zvezda-ellen-2/
    https://ulloi129.hu/2022/10/13/elo-a-crvena-zvezda-elleni-europa-liga-meccsrol-2/
    https://ulloi129.hu/2022/10/17/zachariassen-vecsei-mmaee-es-mmaee-zachariassen-dibusz/