magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 1 : 3 17:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2023
  2. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2023
  3. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2023
  4. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2023
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 3.33 (3 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.05.22, 17:01
    Természetesen örülök,nem tudom hogy nyertük meg. Szerintem te se.

    Gratulálok a fiúknak!!

    Nem értékelem túl,ha félidőig 3-0 szavunk se lehet és ez erősen Fradi B csapat volt. Semmit nem von le a győzelem értékéből.

    Az meg érdekes van olyan aki a fradi topikba beírta a meccs előtt 1-2 órával ez lesz...

    Blagojevic az isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gondolom ezt várják itt sokan.

    Ahogy mondtam is,ha bukunk "akkor ez a realitás,fradi erősebb" bla-bla,ha nyerünk akkor meg Blago lesz az isten.

    Viszont Ojediran testcseleit és labdakihozatalait élmény nézni. Remélem ő itt marad és Lagator is. Romanchuk,Dreskovicnak van szerződése. A többi mehet amerre lát.

    Ojedirannak nem most nyáron jár le a szerződése. egyetértek, nagyon jó volt, amúgy is be kellett volna hozni Dzsudzsák helyett a vezetésünknél, így a sajnálatos sérülés miatt nem is kellett egyéb tényezőket megfontolni.

    Kevin is jól szállt be, Romancsukkal is stabilabbak voltunk, Dreskovics és Kusnyír pedig továbbra is nagyon megbízható játékot hoz.

    Csak egy pár gondolat.

    Babunskinál megint zokogott a labda egész meccsen, de lőtt két gólt, és hát pont ezért tartjuk, úgyhogy maximális respekt neki. Ettől függetlenül én Bárányt sokkal többet játszatnám, egyszerűen azért mert ő mindent meg tud csinálni amit Babunski tud, de Babunski a töredékét nem tudja annak amit Donát.

    Ojediran szerintem még nagy értékünk lesz, egyre magabiztosabb, a tehetsége is megvan, és még csak 19 éves.

    Nagyon nagy gratula a csapatnak!

    Nagyon jól alakult, leszámítva Dzsudzsák sérülését, oltári nagy baromságot csinált, és érett már ez sajnos, nem először mászott, ugrott fel az ultrákhoz. Értem hogy meg van őrülve, de ezzel értelmetlenül kockáztat egy sérülést, lásd most. Nem tudom képes lesz-e játszani, a rutinja az rengeteget érhet most.

    Akár a szektorban vagyok,akár a tévé előtt. Ha gólt rúgunk ,én nagyon szeretem azonnal futnak a szurkolók elé a játékosok.

    Kurva jó látni,ahogy ott "megőrülnek". Erről le ne szokjanak.

    Most kivételesen nem mászott,sajnos van ilyen ,hogy valaki megcsúszik. Ez most nagyon szerencsétlenül jött össze.

    A videó is nagyon jó lett az ünneplésekről(stadion,öltöző). A tolmács lány meg fordulóról fordulóra jobban néz ki.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.05.22, 13:28 (szerk.: 2023.05.26, 13:45)
    Annyira lefociztuk a Debrecent az első félidőben, hogy a fiúk elhitték, hogy magától megy.
    Az első félidőben mezőnyben minden volt, amit fájdalmatokban hiányoltok. A pontos befejezések hiányoztak.
    Jó lesz ez, de kell változtatás is.

    Megnyertük a bajnokságot, tehát az eredmény másodlagos... Lenne, ha nem 20000 fizető, ünneplésre vágyó szurkoló előtt történne mindez, vagy ha Csercse előre bejelentette volna, hogy kipróbálunk néhány fiatalt ( nem 5 percre) vagy valami új felállást stb. Mivel ez nem történt meg, ez így blama.

    A meccs, hát, nem is tudom, hogy mondjam, gyalázatos volt. De egy kiváló barátommal mentem ma, akivel nagyon jókat dumáltunk, ittunk 2-2 sört, szóval jó nap is volt, meg nem is. A vonathoz battyogva megszólított egy Fradi-pólós kisfiú: "Kint voltatok a meccsen?" Mondom: igen, erre folytatja: "Szörnyű volt. Csercseszov be volt rúgva. Rosszul cserélt." Gyerekszáj. Gondolom, ezt hallotta a nagyoktól.

    Ryan mai játéka konkrétan felháborító volt. A faszi az egész mennyei egyik legjobb képességű játékosa, de hetek óta csak elvétve megy bele rendesen egy párharcba. Az a szomorú hírem, hogy ennyivel azért nincsen felette a mezőnynek, hogy ennyi befektetett energiával sikeres legyen. Nála valószínűleg időszerű lenne a váltás, bár ilyen év után nehéz lesz igazán jó üzletet kötni. Annak ellenére gondolom ezt, hogy a Kubatov éra legjobb csatárának tartom, de úgy néz ki itt elfogyott nála a motiváció.

    Hát ez nagyon gyenge volt. A megállapítás tulajdonképpen az egész tavaszra igaz. A mi lehetőségeinkel a külső körülmények ellenére sem szabadna ennyire elfogyni, és ebben bőven van edzői felelősség. A domináns alapjátékunknak egy domináns középpálya az alapja, ami a megfelelő játékosok nélkül nem teljesül. Mi a helyzet Vécseivel és Esitivel? Hova tűnt Baráth? A helyzetkihasználásunk tavasszal kozekvensen gyenge, a lyukas csapatrészektől eltekintve gólokkal kellett volna a szünetre menni. Az idei utolsó merkőzéstől tulajdonképpen már nem várok semmit, ez a tavasz már méltatlanra sikeredett. Nyáron viszont ezúttal tényleg jelentős változtatásokra lesz szükség, mert a tavaszi teljesítményünkkel az EL csoportkör sem jönne össze.

    És akkor lélektelenül kell játszani onnantól, hogy “megvan” a bajnokság? Még a tartalékos csapatunknak is gólokkal kellene verni egy Kecskemét és Dvsc szintű csapatokat….

    Nem volt rossz ez így 10 emberrel, az első félidőben 4et rúghattunk volna, de kihagytuk a jövőhetet is, aztán a 2.ban jött a gól, mert a -1 emberünk megint szokásához híven rácsavarodott a labdára és elcselezgette, még fel sem ocsúdtunk a sokkból, mert rohadtul nem volt benne, és jött egyből a 2.kabaréba illő gól.. Legyen vége a picsaba már a bajnokságnak, hála istennek már csak 1 meccset kell kibírnunk, aztán jön a felüdülés az uborkaszezon pletykáival.

    Érdekes volt megfigyelni, mennyire élvezte a játékot az első 20 percben Ryan. Csak aztán elég sok volt még hátra. Az se volt kutya, amit Zaki művelt a gólvonaltól 3 méterre. Gojaknak meg meg kellene tiltani a szögletrúgást. Nem sokan vennék észre akkor, hogy játszik. Egészében véve ez Lisztessel a kezdőben jóval élvezetesebb volt a kecskeméti meccsnél. Persze csak 20 percig.

    Aki most azzal jön, hogy "de zsinórban 5 bajnoki cím", az pont annyira el van tévedve, mint a mol szurkolók, amikor a lejtmenet elején azzal nyugtatták magukat, hogy "de tavaly még EL-csoportkör és bajnoki cím volt". Láthatóan nagy baj van. Ha nem lesz komoly változtatás, nag zuhanásnak is elébe nézhetünk.

    az mennyire komoly változás, hogy 7-8 ember felépül, meg a vkp posztra igazolnak 1 db játékost még?

    Röviden összefoglalva: mind a pályán, mind a lelátón meg lettünk alázva.

    Ki kell tenni egy 15 perces video-t "ILYEN VOLT A HANGULAT A DEBRECEN ELLEN" címmel. Legyen rajta végig a Debrecen-tábor gyalázkodása. Ezt kapta ma a 12-dik csapattag.

    Ez mar tulmutat a jatekosokon. Eddig a jo jatekosok mentettek csercse segget, de ennel tobb kell egy jo csapatnal szakmai szinten, mint nylatkozni nagy piofaval akar nyerunk, akar kikapunk. Nem lehet mindent egyeni kepessegbol megoldani, most tavasszal mutathatta volna meg, hogy mit tud, mint edzo es pedagogus, amikor a jatekosoknak szuksege lett volna ra.

    Engem a vereség maga már a bajnoki cím tudatában nem zavar. Pontgyűjtés szempontjából már lényegtelen. Az viszont rossz üzenet a csapattól a szurkolóknak, hogy a teltház, a hazai pályától való búcsú erre a szezonra sem mozgat meg a srácokban semmit. Megértem, hogy hosszú volt a szezon, de vannak ezzel még így páran csapatok a világban, rossz üzenet volt ez. Nem láttam a meccset, de kizártnak tartom, hogy ez a loki meg tud minket otthon verni 3 gólt rúgva, ha mellette a részünkről nem volt beleszarás a meccsbe. Együtt nyerünk, együtt veszítünk, de azért azon el kell gondolkodni, hogy ez akkor is jól van-e, ha vannak játékosok, akik nem akarnak nyerni, vagy legalábbi az eredmény számukra lényegtelen? Én mondhatom, hogy számomra lófasz az nb1, de a játékosaink ne mondják.

    6 döntetlen mellett ez már a 7. vereségünk volt a bajnokságban…13 nyeretlen meccs…

    Gratula a bajnoki címhez és az Európa Liga nyolcaddöntőhöz, de Csercseszov és a stábja Rebrov kis ujjával nem ér fel.

    Elvileg Csercseszov jobban kezeli a játékosokat…hát ebből semmit nem láttunk egész tavasszal.
    Óriási problémák vannak, kevesebb, mint 2 hónap múlva BL selejtező és semmi elképzelés a játékunkban, a védelem pedig meccsről meccsre hozza az NB 2 színvonalát.

    Ébresztőőő!!! Óriási pofára esés lesz a vége így a selejtezőkben!

    Nem egy ötven méteres veremben vagyunk, ahonnan reménytelen a kijutás, hanem egy gödörben, amiből ki lehet mászni. Előre kell nézni, rendet tenni a fejekben. A munka kezdődhet már ma. A stáb tudja, Hajnal is.

    Ha egy félidő alatt akkora xcgcx-ünk van, hogy három meccset is megnyerhetnénk belőle, akkor azt a mérkőzést abban a félidőben le kell zárni. Ha meg nem sikerül 45 perc alatt lezárni, akkor egy bekapott gól után még kettővel magasabb fokozatba kell kapcsolni.
    Ez a loki nem egy világverő csapat, a kecsónál és a paksnál meg a kiscsútnál kevesebbre tartom őket játékerőben. Kaptak tőlünk ajándékba 3 pontot. A szezonban harmadszor is lesimázhattuk volna őket, csak rajtunk múlt.

    Az a baj hogy egyre többször látszik a propaganda mögötti amatőrizmus... Tegnap is minek mondják hogy 19.000 néző volt? Aki ott volt láthatta hogy qrvára nem volt annyi, csak a kiadott ingyenjegyeket is beszámolták pedig ki sem jöttek... Nagyon remélem mindenki magába néz kicsit a tavasz után, mert tartok tőle nem csak a játékosok szálltak el maguktól...

    Tavasszal senki se várta hogy bravurt hozzunk hanem csak a kotelezőt és ahhoz ez a keret tökéletes. Ne mosdasd a ruszkit. Traore miért tünt el tavasszal? Mmaeenak miért nincs etrönléte? Tavasz elején miért próbálgatott egyszere 3-4 új kölcsönben érkező játékost? Miért lett Dibusz ennyire bizonytalan tavaszra? Auzquit és Merciert miért nem tudta egy év alatt formába hozni és helyet találni legalább csereként a csapatban? Goják teljesitménye is egyszerűen megmagyarázhatatlan. Ezek min mind edzői hiányosságok. Nem a kerettel van a baj hanem a stábbal és a vezetéssel.

    Úgy, hogy:
    - Besic és Sammy hosszú időre kidőlt
    - Toki, Vécsei, Kova, Esiti, Sigi, Civic, Wingo, Owusu alig tudott pályára lépni
    - A téli igazolások közül csak Baráth és Owusu vált be (de Lajos nem lett minőségben pótolva), a többieket szinte nem is láttuk, vagy amit láttunk, azt bár ne kellett volna
    - Ráadásul itt van a használhatatlan Mercier, Auzqui
    - És itt van a motiválatlan Ryan és Gojak

    Gyakorlatilag Dibusz, Botka, Knoester, Traore, Marquinhos, Zachariassen, akikre számítani lehetett. Hozzájuk nőtt fel Lisztes és Pászka. Ebből gazdálkodjál jól. Nincs egyszerű helyzetben Cserkó.

    Újabb csodálatos Fradi tavasz. Ezek a játékosok addig hajtanak amíg muszáj. Amint megvolt a bajnoki cím, megint beleszartak az egészbe. Pár játékoson kívül zsoldosok, akiknek ez a klub csak egy a sok közül. Persze jó mindig úgy tenni mintha minden rendben volna, ugyan ez megy az országban is. Közben meg elveszik a lényeg, a szenvedély. Kis grofo a faszomat azt.

    A szurkoló van a játékosokért, akinek meg nem tecccik annak nem kell kimenni a meccsre, meg nem kéne ám a sztárokat kifütyörészni. Na mi volt itt tegnap. 16 000 ember téved. Ryan egy óriási sztár, példás a hozzáállása, 90 percig majd meg szakadva rágózva kocogott a pályán és megérdemelte, hogy nem cserélték le. Meg kell mutatni a fiataloknak, hogy ez az igazi Fradi szív. Ezt kell csinálni. Hajnal Tamásnak szeretném javasolni, hogy ilyen idegenlégiósokat hozzon még ! JA NEM....

    Eddig se csíptem, de úgy voltam vele, hogy neki ilyen a személyisége, és csak azért, mert emberileg nem szimpi, a mutatott teljesítménye meg ingadozó, ezért nem bántom, mert ez benne van (bár nyilván nem bántam volna, ha hozunk a helyére mást). De ezzel most olyat tett, ami a szememben megbocsájthatatlan. Ilyet én még nem láttam Fradi játékostól. Ryannek a Molban a helye, nem itt.

    Vonult a szurkolók elé a csapat, megkérdezte valamelyik fiatalt, hogy mit jelent a "qrva gyenge", erre ő mutatta, hogy nem ért vele egyet, visszafordult az öltöző felé, majd a tábor felé nézett, és köpött. Utána Tomi elkapta, és beszéltek

    Nem tudom hogy tudtok egy meccset èrtèkelni, a a tavasz 90% a kb szar focit hozott a csapattól, lehet magyarázni stattal, hogy annyira nem volt szar.De, sajnos szar volt.
    Ok, hogy azt nem bírta el a keret, hogy a komplett belső vkp hiányzott, Laidunit eladtuk, Besic tanár volt, mikor kidőlt, az ő helyettesìtőik, akik valamennyire fel tudták nőni időnkènt, az Vècsei ès Sigèr volt, ők is sèrültek, plusz Esitivel nem tudom mi lett, szóval az a 6-ik játèkos a poszton kb a Baráth, aki nem Fradi szint szerintem játszott itt, az meg, hogy Traoreből vèdőt csinál, Tokiból vkp-t, stb , ez lenne a nagy mesterhúzás, mikor meccsenkènt nincs 3 helyzetünk lassan bárki ellen?
    Nagyon kíváncsi leszek jövőre, hogy ebből a kényelmes tavaszi fociból hogy lesz csapat, az a mákunk, hogy kb a kecskemèt aki formatartó, de igazi vetèlytars nincs mèg most sem, de ennyi pontvesztès nem fog belefèrni ès a támadójatèkkal is kène valamit kezdeni, mert az utolsó falusi csapat is lassan levèdekezi.
    Volt egy erőn felüli pazar ősz, de január óta ez sajnos karcsú.Ha nincsenek Lisztes góljai mèg most is szoros lenne, mákja volt a misternek....

    Nekem az agyamat szétbaszta a 2.félidő. Én is a beleszarást láttam, kocogtunk, amikor a babunszki becselezi magát ziccerbe, úgy, hogy senki sem lép oda…
    Szétvet az ideg még mindig. 16k néző pofán köpve, ez a szar konda meg a bronzéremhez segítve. Szép zárása a hazai meccsekne

    Az öltözőbe hívta a csapatot. Kifelé egy nem-et intett. Nem értett egyet az értékeléssel. Ezen lehet vitázni, de nem mutogatott.

    Szívtelen zsoldosokkal telerakott, kifele mutogató játékos, közben a VIP-ben Csutikkal és Grofókkal pózoló klubelnök. Inkompetens edző, aki magyarok beépítéséről nyilatkozik, miközben perceket kapnak csak azért, mert a fél keret lesérült. Hatalmas műbuli a Domeban, aranyár a büfékben. Nagypofájú kiscsapatok szivatnak le minket hónapok óta. De nem baj, történelmi sikerrel lehet takarózni még egy darabig.

    Baromi nehéz lelkesedni az egészért.

    Ami gondot okoz nekem, hogy a csapat miért nem volt képes reagálni a Loki feltámadására? Gólról-gólra megnőtt az önbizalma a Lokinak. Tiszta "boksz-érzésem" volt.

    Az összes gólunk a saját hibánkból jött össze és ez a szomorú. Ryan úrral mérges vagyok.

    Tudom, egyszer fent (a derbi elleni duplák), egyszer lent a tegnapi becsúszása Gojaknak...

    Koncentrációhiány? Nem értem.

    Optimista ember vagyok, de aggódom a nyár miatt Nagyon nehéz lesz.

    Ha ebben a bajnokságban pontosan ugyan ezt nyújtjuk, csak a tavaszi bajnokikat elcseréljük az őszi teljesítményre, akkor most olyan buli lenne, hogy beszakadna a stadion.

    egy első félidőben majd' agyonnyert...

    4 gólt rúghattatok volna... és a vége egy szó szerinti híg f.s lett.
    És igen, versenyeztetek, hogy ki tudja jobban alulmúlni a másikat.

    Ryan az egyik kedvenc játékosom, de most úgy mozgott a pályán, mint aki nem is tudja, hol is van, mit kell csinálnia.

    És szerintem ez teljesen úgy nézett ki egész meccsen, mint mikor összeszedek, majd feldobálok a pályára teljesen idegeneket.
    Valamit a téli igazolásoknál nagyon elkapkodtak, mellényúltak az illetékesek.

    Mindenki elfelejti, hogy a "Foci üzlet is" és politika is egyben.
    Debrecennek kellett a nemzetközi szereplés, Pászkát sajnálom, neki nem szóltak, hogy bundás liga van. Nézzétek vissza, amikor bejött Sagal, aki éles szögből is elég jól lövögette a kaput a korábbi meccseken és veszélyesen is futott fel általában, labdát nem kapott, az-az oldal el is veszett, mert nem akarták, hogy "baj" legyen. Ideküldték a legrosszabb NB1-es bírót. Pakson nincs lóvé nem akarnak nemzetközi szereplést, ki is kapnak sorban , Bognárnak most minden jó nem bírózik..Honvédot kiejtik, hogy Hemingway olcsón vissza tudja venni, mostanában kezd egyre többet szerepelni a sajtóban... -így mennek ezek smiley Miért nem tette be Trimboli-t ? Az annyira nem használ a fiataloknak, hogy egy vesztes meccsre berakja őket .. Mmmae-t miért nem kapta le 20 perc után hogy kapjon már észbe? Valami nagyon nem egyenes most.

    Ki fordított a Közlegénynek?
    Amit igazán nem értek, hogy ezen miért kapta fel a vizet. Szerinte ez nem volt kgyenge? Közepes volt? Jó volt? Nem az ujjával kellett volna mutogatni, hogy ez nem igaz, hanem bólintani. Nem felháborodottan kellett volna az öltöző felé indulnia, hanem lehajtott fejjel. Jó játékos, de fejben gyenge, helyre kéne tenni. Kinek? Az edzőnek! Meg is tette. A szöv.kapitánya.

    A szombati 57:15 tiszta játékidejű rémes találkozón 4-4-2-ben játszottunk, 53%-ban birtokoltuk a labdát, 85%-ban birtokoltuk a labdát (PPDA 10, 16 passz/perc, hosszú passzok aránya 7.8%), a párharcok aránya 102-101 ide. 47 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (a lokisták 20-at). A támadópárharcok 47%-át nyertük, a fejpárbajokat 13-20 arányban vitték a vendégek.

    A találkozó két részből állt, az első hatvan percben 35+2 támadásból 15-ször lőttünk kapura, 2-szer találtuk el azt (vendégek 6 / 4 / 1), 1.87 – 0.5 volt az xG-arány. Az utolsó harminc percben összeomló játékunkat jól mutatja, hogy akkor 11 támadásból 6 lövésünk volt (ebből 3 a hosszabbításban), 1 talált kaput, a vendégeknél ez az időszak 8 / 5 / 4-es mutatót hozott, az xG-arány ebben az időszakban 0.6 – 2.48 volt… Az xcG-arány 1.22 – 2.44 volt oda.

    Fradi – Debrecen:

    Pászka 4.76
    Traoré 3.88
    Marquinhos 3.84
    Lisztes 3.79
    Dibusz 3.76
    Knoester 3.70
    Botka 3.55
    Owusu 3.50
    Zachariassen 3.36
    Gojak 3.09
    Sagal 3.00
    R. Mmaee 1.81

    https://ulloi129.hu/2023/05/20/elo-a-dvsc-elleni-bajnokirol-14/
    https://ulloi129.hu/2023/05/22/igy-teljesitettunk-a-debrecen-ellen-17/
    https://ulloi129.hu/2023/05/26/bogdan-lisztes-marquinhos-es-paszka-traore-marquinhos/
     
  3. avatar: Coimbra
    2023.05.20, 21:18
    Természetesen ismét nem volt telt ház, messze tőle.
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2023.05.17, 20:17
    TELT HÁZ!
    Az már megszokott, hogy sokszor több szurkoló van a Ferencváros hazai mérkőzésein, mint a forduló többi meccsén összesen. Viszont a célunk az, hogy minden hazai bajnokin telt ház előtt fogadjuk aktuális ellenfelünket.
    A szombati, Debrecen elleni meccsre minden jegy elkelt, így bajnokcsapathoz méltón játsszuk az utolsó hazai összecsapásunkat!
    Hajrá, Fradi!

    https://www.facebook.com/kubatovgabor/posts/pfbid0MfdBMK472RwCWQRRisgoiM52HLFtvL2Sp8zgQWXGghdFuUh63A3oENaHPc8jSNuFl