magyarfutball.hu

Kisvárda-Master Good - Újpest FC 2 : 0 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.05.15, 10:57
    Az élet nagy rendező. Lehozzuk Gouret, és bejön ez a nyomorult Ambrose, aki akkor se találja el a kaput, ha pisztolyt nyomnak ahhoz a kalács képéhez.

    Ezzel a kezdővel mondjuk instant megverettük magunkat.

    Ez szörnyű! Pusztakavics tényleg bent akar maradni! Ezt Vignjevic cseszte el már megint! Jó lenne már vmi változás mert ez igy rohadt idegesítő! Minden évben izgulni hány ponttal maradunk bent... most nem sokkal.Debrecen idegen, kecsó otthon...

    Mondjuk pont ezen nem múlt most semmi,h Gourmet vagy Ambrosse....

    Mi a f.sznak szétbarmolni a csapatot 0-0 nàl idegenben,emberhàtrànyban 20-25 perccel a vége előtt?

    Lehozva pl az egyetlen bal oldali védőnk?

    Vignjevic talàn kicsit koràn elhitte(a csapattal együtt),h most már nem lehet probléma és lehet kisérletezgetni....De talán még bele is fért volna,ha ma nem b...a szét 25 percel a vége előtt a felforgatott,de addig azért stabil csapatot.

    A helyzet mondjuk az,h a Kecskemétnek sem kell(szerencsére) nagyon összetörnie magàt a jövő héten...Mert a Debrecent nem tartom nàlunk jobb csapatnak,de egy utolsó fordulóban ott kikapunk,ha nekik is éles.

    Évek óta beindult egy folyamat, és úgy érzem Vignjevics se fogja megúszni. Egy totál lecsutkázott kerettel kibasszák januárban, és jön a következő szerb, akinek már igazolnak annyit hogy pont bentmaradjunk. Ez a mi külön bajnokságunk. Õsszel jön a totális szétesés. Ünnepeljük meg hogy a kisvárdai vereséggel bentmaradtunk. Megkönnyebbültem, de nagyon-nagyon szar ezt látni...

    Ugyanakkor én sem marasztalnám Vignjevicset. Ezzel a hátul passzolgatással ki tudna kergetni a világból, cserélni pedig továbbra sem tud. A Fradi ellen is egy iksz összejött volna, ha nem cseszünk el 40 percet hátsó keresztlabdákkal.

    Mucsányi, Szabó, Varga nagyon gyengék voltak, de igazából ma az egész csapat leszerepelt. Viszont ez a három játékos borzalmasan olvassa a játékot, elbújnak valahol a pályán, nem lehet felpasszolni nekik a labdát.

    Most már felszabadultan lehet játszani, de nyáron azért remélem lesz valami vérfrissítés

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155