magyarfutball.hu

Újpest FC - Ferencvárosi TC 2 : 3 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2023
  2. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2023
  3. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2023
  4. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2023
  5. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2023
  6. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2023
  7. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2023
  8. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2023
  9. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2023
  10. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2023
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 3 (1)
  2. 2 : 1 (1)
OTP Bank Liga, NB I 2022/2023, 29. forduló
játékvezető : Bogár Gergő
nézőszámok:
  1. fradi.hu: telt ház
  2. ujpestfc.hu: -
  3. nso.hu: 11.109
Telt ház!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.05.02, 12:42 (szerk.: 2023.05.02, 15:19)
    Nem volt rossz meccs. Úgy kellett volna végig hajtani mint a végén a hátsó passzolgatás helyett.

    Antonov meghízott és legyengült.

    Onovot el kell zavarni.

    Mörschel ma nagyon szar volt

    Vignjevics későn cserélt, Simonnal és Diabyval sokkal jobbak lettünk.

    Nyáron jó lenne pár erősítés, az ikszet megérdemeltük volna, gyakorlatilag ahányszor átjöttek a félpályán abból gól is lett.

    A kiírás meg bomba volt, természetesen nem hozták le a közmédiában vagy a fradi aloldal NSO-n. Legalább lassan felnyitják az emberek szemét.

    A hangulat és szurkolás újpestiesen energikus volt, felvállaltuk a játékot, nem toltuk be a buszt, Simon pedig nagyon nagy gólt lőtt!

    Antonov védelmében most Traoré ellen játszott kellett védekeznie, de valóban a második gólnál őt szerelték. Nekem nem hiányzik Diaby a védelem közepére arra jó. hogy a végén előre küldik fejelgetni. Mörschel tényleg gyenge volt erötlen. Simon nem biztos, hogy végig tud játszani így 90 percig de a Vasas ellen lehet kezdő lesz.

    Gouré volt a csapat legjobbja egyre jobb. Biztos, hogy kell Mudrinski centernek ?

    Ha így játszunk a Vasas ellen akkor nyerünk, de régi tendencia a Fagyi meccs után gyakran leeresztünk pedig most még nem szabad hátradölni.

    A Fradi első három fekája valami ge*igyors, főleg az a Traoré. Az egy dolog hogy Antonov a sérülés után még nincs formában, de konkrétan rá játszottak a makik,ezáltal Csobothnak, és Mörschelnek is többet kellett visszajönnie.

    Kastrati nagyon jó de nem gyors. Nekem ezzel a Hall-Antzoulas párossal az a bajom hogy mikor kezdem azt hinni hogy jól takarítanak és nem lesz baj, akkor jönnek a hibák. Nem támadnak vissza, szétcsúsznak ilyenek. Nem véletlen kaptunk annyi gólt Kruscic-csal. Vignjevics jól összeszedte a brigádot, de a képességei különbség döntött. Gojak 2x bebaszta, Lisztesnek felkínáltuk, kb 5 komoly góldzerzési lehetőségünk volt. Nem tudom elmarasztalni a csapatot mentünk ahogy tudtunk, engem még meg is leptek. A hangulat parádés volt.

    Azért maradjunk annyiban, hogy az első gólnál Gourét nem szabályosan szerelték, felrúgták hátulról, Csoboth kilépésénél meg elmaradt egy piros lap, na ez a meccs ilyen apró dolgokon ment el. A csapat jól játszott, de még egy-két helyen erősíteni kell, hogy egy ilyen meccset simán behúzzunk.

    Régen volt, hogy a majmok beszorultak az utolsó tíz percre és pánikban voltak. Csak a mázli mentette meg őket. A Csoboth kiugrásánál egyértelműen ki kellett volna állatíni a tehetségtelen hátvédet. Utána a cseréje is két durva Csobothra irányuló, megfélemlítő rúgást is megúszott lap nélkül, nyugodtan rugdalhatta tovább. Az első góljuknál a görög öt méterre állt és nézte hátratett kézzel, hogy nekikészül a maki, ahelyett, hogy azonnal megtámadja. Ha nem is ér oda időben, nem maradt volna ideje megnézni a majomnak jó alaposan, hova lője és főleg nem marad ideje nyugodtan nekikészülődni. Én a Diabit játszatnám helyette. Földön minimum olyan, fejjel meg sokkal jobb. A bíró nekik fújt. Nem elég hogy az adófizetők pénzéből óriási összegeket kapnak valamiért, még a bírói segítség is kell. A tv-ben úgy hangzott, mintha a majmok lettek volna tízezren, mi meg ezren. Gondolom nem véletlenül. Majmot találtak szakértőnek, de újpestit nem. A Simek nem újpesti. Ha jól saccolom, hatszázötven jegy járna a makiknak. Miért kapnak jelentősen többet?

    A Fradi a három feketén meg talán azon a Gojakon kívül ugyanolyan minőségű játékosokból állt, mint a mi csapatunk. Ezért is érthetetlen hogy miért cseszünk el 40 percet hátul passzolgatással. Amikor a legelején és a legvégén letámadtunk, azt sem tudták merre az arra.

    Kastrati nagyon jó az túlzás, lomha és lassú, az első gólt róla kaptuk.

    De továbbra is a legkritikusabb pont a középpálya, Onovo visszatért ahhoz az ügyetlen önmagához, mint amikor anno először ideigazolt. Mörschel sem hiszem, hogy megváltja itt a világot.

    Én most így látom magunkat

    Támadóalakzat: Csoboth gondolom megy a nyáron, Gouré maradhat lesipuskásnak bár mezőnyben nem sokat ér, Pauljevicset elzavarni, Ambroset is. Simon jól állt be tegnap, kiegészítőnek szerintem befér, mint ahogy az a magyar fiatal srác is

    középpályások: Mörschel úgy ahogy oké, Onovo kuka, Boumal maradhat, Mack meg ilyen kispadkoptató Boriello és társai szintúgy kuka

    védelem: Antonov és Kastrati cserepad, középső kettő nem annyira rossz (tegnap szépen megállították középen a Fradit)

    kapus: teljesen bizonytalan mind Nikolics mind Banai, Pajovicsot meg hagyjuk is

    ahogy írtam néhány napja, a mi keretünk nem alkalmas arra, hogy a tetveket elverjék

    egészen egyszerűen minden tekintetben jobbak a játékosaik

    a tetveket nem mi verjük meg, de ha rossz napjuk van, nem teszik oda magukat, mi viszont gecire, akkor esetleg kikapnak (ugye érthető a különbség!)

    nos, lényegében ez történt, még a buszt is betolták (ezt mondjuk nem nagyon értettem), az Újpest élete formáját adta, a tetvek meg villantak hármat, ha végre úgy döntöttek, akkor átszaladtak rajtunk... és voltaképpen minden egyes próbálkozásukat siker koronázta

    így szurkolóként meg tudjuk még élni a derbi hangulatát, és meg is kell élni, de amíg a jelenlegi a helyzet, talán sosem fogunk nyerni ellenük. erre egészen egyszerűen nagyon-nagyon kicsi az esély

    az egész meccsen volt tartása a csapatnak, mondhatni végig domináltunk

    az első félidő rendben volt, különösen jó volt látni az első 20 percet, meg az utolsó 10-et, amikor azt sem tudták, hogy hol vannak és a mieink valóban szívből játszottak (a szar zsoldosaink!!!), ezt most jegyezzük meg jól, mert ilyet már nagyon régen láttunk tőlük és nagyon-nagyon sokáig nem is fogunk újra, ha egyáltalán még valaha

    mindegy, szurkolók vagyunk, ennek kell örülni, a sokkal jobb csapattól nem szégyen kikapni, pláne így nem szégyen, esélyük volt, erőt mutattak.
    nagyon sokat haragudtunk már rájuk, meg olyanok, amilyenek. ügyesek vagy ügyetlenek stb... de nekem idén még egyszer sem volt olyan szimpatikus a csapatunk, mint tegnap

    ezt kell mindig gyepre vinni és akkor jöhet a ner, a gőg, a szembeszél meg a bármi a világon és azt is leszarom, ha soha többé nem nyernek semmiféle trófeát, csak legyen ez a hozzáállás minél többször!

    Rólunk Szól! Szembe jött a valóság!
    Kezdeném azzal. Én régi vágású vagyok. Részt vettem pár koreográfia elkészítésében, tervezésében. Azt tartom. Ez a csapatnak, nekünk Újpestnek szól. Nem az ellenfélnek. De a tegnapi nap után azt mondom. Kellett, nagyon kellett. Büszkék vagyunk arra amit csináltak a srácok...

    Az egésznek a mondanivalója úgy értékelhető és úgy kerek, ha hozzá vesszük a Ferencvárosiak kiírásást. A bajnoki cím nekik jár. Nekik minden jár. Alanyi jogon. Egy ilyen világban élünk. Ilyen világot tart fent a rendszer. Ez a gőg tükrözi annak a helyességét amit mi kiraktunk a lelátóra. Az ingyen jegy is jár, amúgy.

    Helyes és pontos a kritika. Hiszen újból rendőrök lettünk. Kommunisták. Antifák. Ez így mind egyben. Azért mert kritikával mertünk élni. Ez bizonyítja az ultráink döntésének a helyességét.
    Egy éve lógott ez a levegőben. Én már beszéltem, írtam is róla.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.05.02, 12:13 (szerk.: 2023.05.09, 16:15)
    Szép volt fiúk! Élvezetes meccs volt. A helyzetek alapján nagyjából döntetlennek nézett ki, de a végeredmény kíválóra sikeredett. Korábban a meccseinket általában a középpályán nyertük meg, Laidouni távozása és a sorozatos sérülések óta ez nincs így. Ma sem volt ellenállhatatlan a csapatrész, jövőre vissza kell térni az eddigi útra. Alighanem ehhez igazolni is fogunk majd, addig is Vécsei és Esiti visszatérésével szeretnék látni egy olyan felállást, ahol Baráth egy klasszikus 6-os mellett játszik. Gojak duplája mesteri volt, remélem ez átszakítja a gátakat nála. Lisztesre gólja mellett mezőnyben is egyre hasznosabb. Úgy tűnik, hogy valóban megért erre a szintre. Jövőre a szűk rotációban a helye. Owusu leigazolását nem értettem, mára viazont már az látszik, hogy sok örömünk lesz benne. Hajrá Fradi!

    Hát ez szép volt srácok! Jó meccs, és nem mellesleg nyertünk is.
    Taktika is rendben volt (az utolsó maki gólért kár azért), bár Baráth lehetett volna határozottabb is az elején.
    Kisvárda ellen fel! Hajrá Fradi!!!

    VKP-t játszott 80 percig egyedül. Miközben ő nem az a tipikus szűrő. Ezt vegyétek már figyelembe

    Túlságosan biztonsági játékot mutatott, bár nem tudjuk, milyen taktikai utasítást kapott.
    Látszik, hogy tud, csak határozottabbnak kell lennie... kb., mint Endi. smiley

    A győztesnek nem kell magyarázkodnia! Az eredmény önmagáért beszél. A mai hírekben sok helyen olvasom, hogy a Dózsa pariban volt. Nem baj! Higgye ezt el, aki akarja! Leginkább ők maguk! A meccs előtt is elhitték. (... mert mint tudjuk, a dózsások azt hiszik, hogy a Fradit elverik...)

    Aki meg ilyet leírt és sportújságírónak nevezi magát, az is önmagáért beszél, beleértve az M4 stábját is (tisztelet a kivételnek!). A Dózsa kiadta a maximumot és 3:1-nél látszott világosan hogy mennyi volt bennük.

    A mester meg ismét bizonyított! (Azt is, hogy van humora: melyik derby? - megemlítette, hogy zsinórban mind a három gyökeret levertük. Ebből kettő megy az NB2-be.) Behozta Endit, aki leradírozta az egyetlen veszélyt jelentő lilát. Az egyenlítés Barát lelkén szárad, de belefért. A második góljuk meg egy mázli. Ilyen mindig előfordulhat, éppen ezért nem szabad leállni egy gólos vezetésnél. Ezt is jól csináltuk!
    És még valami: minden tisztelet a Dózsa edzőjének, aki itthon talán egyedüliként, normálisan tud nyilatkozni az ellenfélről.

    Mindenki másképp látja. Van aki szerint a lilák jobbak voltak, van aki szerint legalább egy pontot érdemeltek volna.
    Én úgy látom, hogy 3:1 után nagyon közel álltak az újabb kiütéses hazai vereséghez. Sajnáltam és sajnálom is, hogy nem hajtottuk meg őket ott.

    Hatékonyak voltunk. Váratlan szép gólokkal. De kijöttek
    gyengéink is.

    Nem volt rossz a derby, viszont gondolom a 6-0 után nagyon visszajártak vágni a lilák. Ami most nem sikerült. Persze még keresi a csapát a formáját de jó látni hogy Gojak is lassan be lendül ugyan ő ülős még toki is lényegében sérülésből épül fel. Első félidőben Csoboth úgy forgatta Pászkát ahogy akarta..Sajnos ott nem rajtunk múlott hogy nem lőttek golt a lilák. Ami látszott hogy egy motivált Újpest nagyjából pariban van egy olyan 60-70% -formát mutató Fradival. Ettől függetlenül mi vagyunk a jobb csapat. Lisztes Krisztián ügyesen fejlődik van benne potenciál, egy az egyben ráadásul már most kezd felfele kilógni az nb1 bol. Csercseszov fokozatosan építi be, félidő vagy 30 perrel most nekik nagyon jól jönnek, remélhetőleg jövőre már belehet rakni a kezdőbe is egyre többször. Baráthot még el kell hozni a Lokitol, nagy potenciál van benne, ráadásul mögötte már van nb1s szezon és a nemzetköziben nagyot tudna fejlődni. Ami még gond az a vedelem..Knoester nem rossz, Botka ugyan hibázott de stabil teljesítményt nyújt, Civic kezd lefelé kilógni, Kovacevic még szerintem már nem jelent erősítést max nb1ben, oda kell tálalni megoldást sürgősen. Végezetül 9 pont előny 4 fordulóval a vége előtt azért az már komoly, Várdát itthon idegből ki kell filézni és a végen lehet terhelni azokat a játékosokat akik kevesebb lehetőséget kaptak.

    1./ Lassan süllyedünk a mennyei szintjére.
    2./ A kényszerű és a félidet cserék segítettek.
    3./ Szívemnek öröm a 6 magyar játékos, de PÁSZKA NEM JOBBHÁTVÉD.
    Marquinos az új Tokmac, de ha Traoré is igazán formát talál, jöhet a tavalyi sorozat.
    Végül Vignevics valamilyen csapatot formált ezekből a hulladék játékosokból, akik közül a centerük kivétel.

    A vendégbe már nem jutott jegy számomra ezért a hazai bal szélen foglaltam helyet, így meg kellett húznom magam smiley, de ahogy Lisztes szállt be és játszott... le a kalappal előtte, az újpestiek is elismerően beszéltek róla, ahogy hozzákerült a labda, életveszély volt minden megmozdulása.. hatalmas kincs ő számunkra, az új közönségkedvenc? Remélem

    A tavaszi teljesitmenyunk joval gyengebb mint az oszi. Elsodleges oka a baromi sok serules es az ezzel jaro folyamatos valtoztatasok a felallasban.

    Ami jobban aggaszt hogy a nem serultek kozul is joparan gyenge formaban vannak, beleertve Denest (magahoz kepest), Traoret, Knoestert, Tokit, Paszkat, Kovat. Legyen mar vege a bajnoksagnak es rendezzuk a sorokat.

    Gojak kellemes meglepetés, nem csak a két gólja miatt, hanem végre van valaki aki 16-on kívülről is bátran vállalkozik lövésre.
    Krisztiánra nincsenek szavak.

    Baráth is kezd magára találni.
    Kaptunk viszont két elkerülhető gólt és bár mindkettőnél kicsit kiszolgáltatott volt Dini, de neki sem a tegnapi volt a legjobb napja, ahogy a védelmünknek sem, de tegnap ennyi is elég volt a barbik ellen.

    A 4 meccs 4 gól fantasztikus - pláne, hogy ha pontokban mérjük a góljait 7 pontot hozott!!!

    Szuper a kiscsávó, éhes, harcol mint egy pitbull!
    Még egy dolgot meg kell tanulnia: ha van jobb lehetőség a lövésnél, meg kell látnia a tuti helyzetben lévő társat, de erre rengeteg ideje van még, rúgja csak a gólokat, meg kell az ilyen formát lovagolni!

    Hogy készültek a majmok 10-ezren tényleg elhitték hogy győzhetnek!smiley))))))) A NER-encváros felirat ciki volt.

    Érdekes fazon ez a Vignjević, mindig megkapja itt tőlünk is dicséretet, hogy mennyire feltüzeli a csapatát a Fradi ellen, de az igazság az, hogy ha jól számolom 18 derbiből 11-et elveszített, 5 döntetlent ért el és 2 győzelmet. Ez siralmas mérleg a részéről, még akkor is ha Fradinak jobb volt általában a kerete. A valóság az, hogy minden egyes alkalommal felküldi a csapatát ugyanazzal a kamikaze takiktával, ami jól mutat, mert focizni próbálnak, de a végén sosem működik.

    Második újpesti gól előtt mit össze nem szerencsétlenkedett a Botka…
    Ott egy védőnek sokkal határozottabbnak kell lennie. Dibusz sem volt a helyzet magaslatán.

    Gyerekként egy Testvériség meccset néztem a kapu mögül, velem egykorú gyerekek fociztak. Amikor egy ehhez hasonló jelenetből majdnem gól lett, az edző ordenáré módon üvöltötte le a kapus fejét, hogy mi is ilyen esetben a teendő: jönni és szólni, hogy jön.

    A Paks taktikájára emlékeztetett tegnap amit műveltek.
    Ívelgették jobbról, balról, védősorból a labdát a tizenhatos előterébe.

    Egyébként tényleg meglepően jól bírta az Újpest, hajtottak végig, egész tisztán védekeztek és néha még jól is játszottak. Azért nem eléggé smiley

    Azok a bizonyos kedvező előjelek arra voltak elegendőek,hogy nem játszottatok most alárendelt szerepet.Ez volt a lehetséges maximum,amit kihozhattatok ebből a mérkőzésből.

    Amikor felgyorsítottuk a játékot és komolyan vettük, rögtön jöttek a helyzetek és rúgtunk két gólt. Viszont a két kapott gól nagyon gyermeteg hibákból jött, ilyet nem szabad egy komoly csapatnak kapni. Mindegy, a győzelmet nem kell magyarázni, főleg ha Derbigyőzelem smiley Húzzuk be a következő meccset a Kisvárda ellen, a maradék hármon meg lehet szöglet-, szabadrúgás- és taktikai variációkat gyakorolni.

    Kicsit közelebb álltak a lilákok az ikszhez mint szoktak, de győzelemre semmi esélyük nem volt. Úgy, hogy közepesen játszottunk, a középpályán teljesen felforgatva, túl sok lelkesedés nélkül. Dibusznak köszönhetik a góljaikat.

    Gojak ma végre már mutatott valamit.

    A meccs arra jó volt, hogy Pászka és Civic elbúcsúzzon a komoly meccsektől nálunk, használhatatlan mindkettő. Csoboth bizonyította, hogy semmi extra, Lisztes már most ügyesebb focista.

    Nem tudom, hogy van e olyan derbi a világban, amelyiket az egyik csapat 13x hoz le győzelemmel egymás után. Ráadásul ha jól emlékszem 22 meccse veretlenül a derbiken.

    Dibusznak miért köszönhetik? Az első egyértelműen a védőé (Knoester talán). Be is nézte, a rövidet sem biztosította. Mindig szidjuk Dibuszt, hogy sokszor nem jön ki, de arra a labdára nem is lett volna szabad. A másodiknál meg Botka balfaszoskodott. Az elsőnél nagyobb hiba volt szerintem, hogy Pászka a megszerzett labdát ott a középpályán kétes szituban passzolta rosszul, amiből labdavesztés lett, holott ott voltak a szélen az üres, megjátszható emberek.

    Igen én is meglepődtem, hogy bátran jöttek. Becsülendő is.

    Helyzetük nem nagyon volt az elején, talán egy Csoboth fejes volt az elsőben. A másodikban gyorsan megfogtuk őket a 2 góllal, a végén meg felhoztuk a semmiből. Ezért kell rárúgni a 3-ra még kettőt és nincs miről beszélni.

    Most megy a bírózás. Amikor Pászka és a lila világsztár lába összeakadt az miért lenne piros? Viszont Csoboth ütése mint ha nem is lett volna úgy kezelik.

    A derbin 4-2-3-1-es felállásban játszottuk, a területet átengedve a hazaiaknak (38-62%), sok hosszú labdával (16.3%), így a passztempó (15.2 és 15.1 passz/perc) és a passzpontosság (mi 75, a hazaiak 85%) sem volt magas. A párharcokat 105-98 arányban nyertük, a Dózsa térfelén azonban csak 12 labdát szereztünk (ők 37-et). A hazaiak 10 lövése született labdaeladásunk után, ez a szám a másik oldalon 3.

    Mindössze 17 támadást vezettünk, ezekből 6 lövés lett, 5 eltalálta a kaput (lilák: 36 / 11 / 2). Az xG-arány 0.94 – 2.09 volt oda, az xcG-arány viszont 1.95 – 0.95 ide. Mi ötször futottunk lesre, a hazaiak egyszer sem, a támadópárharcok 39%-át nyertük meg (62/24). 20-szor tisztáztunk, Bogár szerint 6-tal többet szabálytalankodtunk (14-8). A fejpárbajokat 27-22 arányban hoztuk, a védekezőpárharcok 60%-át nyertük meg (62/37). A PPDA 16.27 volt.

    Dibusz két lövésből (0.95) két gólt kapott, kétszer jött ki, 14 rövid passza és 10 hosszú passzából 8 pontos volt.

    Pászka 50 percet játszott, 31 akciójának 61%-a volt sikeres. 71%-kal passzolt, 10 párharcból 6-ot nyert meg. 3 labdát vesztett, 9-et szerzett, 3 passzt lopott.

    Kovacevic 38 percig tudott játszani, 17 akciójának 71%-a volt sikeres, 10 passzából 7. 4 párharcból 3-at nyert. 3 labdát vesztett, 4-et szerzett, 3 passzt lopott.

    Knoester 58 akciójának 66%-a volt sikeres, 79%-kal passzolt, 17 párharcból 12-t nyert. 10 labdát adott el, 12-t szerzett, 5 passzt lopott.

    Civic 92 percet játszott, 52 akciójának 65%-a volt sikeres, 76%-kal passzolt, 13 párharcból 7-et nyert meg. 6 labdát adott el, 10-et szerzett, 6 passzt lopott.

    Baráth 44 akciójának 59%-a volt sikeres, 73%-kal passzolt (22/16). 17 párharcból 10-et szerzett. 9 labdát adott el, 3-at szerzett, 3 passzt lopott.

    Gojak 53 akciójának 62%-a volt sikeres, 2 lövéséből (0.39) 2 gólt szerzett. 95%-kal passzolt (21/20), 23 párharcból 11-et nyert meg. 1 labdát adott el, 6-ot szerzett, 2 passzt lopott.

    Traoré 57 akciójának az 54%-a volt sikeres, 75%-kal passzolt, 27 párharcból 11-et nyert meg. 3 labdát szerzett, 2 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.23), ezek egyike gólpassz lett.

    Tokmac 50 percet játszott, 22 akciójának a fele volt sikeres, 11 passzából 8, 7 párharcából 3. 1 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.35).

    Marquinhos 61 akciójának 54%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.35). 61%-kal passzolt, 25 párharcból 14-et nyert meg. 4 labdát szerzett, 3 passzt lopott.

    Owusu 84 percet játszott, 41 akciójának 37%-a volt sikeres. 79%-kal passzolt, 13 párharcból 4-et nyert meg. 4 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    Samy Mmaee 68 percet játszott, 35 akciójának 66%-a volt sikeres. 64%-kal passzolt (22/14), 8 párharcból 5-öt nyert meg. 9 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 1 passzt lopott.

    Botka 56 percet játszott, 29 akciójának 55%-a volt sikeres, 54%-kal passzolt (13/7), 11 párharcból 8-at nyert meg. 7 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 2 passzt lopott.

    Lisztes is 56 percet játszott, 27 akciójának 37%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.21), ezekből 1 gólt szerzett. 3 passzából 2 sikeres volt, 4 cseléből 3, 17 párharcából 6. 1 passzt lopott.

    Vécsei 21 percet játszott, 19 akciójából 9 volt sikeres, 10 passzából 7. 6 párharcból 2-t nyert meg. 4 labdát vesztett, 1-et szerzett, 2 passzt lopott.

    Abena 13 percet játszott, 3 akciójából 1 volt sikeres, az egyetlen passza. 2 párharcát elvesztette, 1 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    Így értékeltétek a Dózsa elleni teljesítményt.

    Gojak 8.09
    Lisztes 7.69
    Marquinhos 6.86
    S. Mmaee 6.40
    Owusu 6.32
    Botka 6.12
    Vécsei 6.09
    Traoré 6.03
    Dibusz 5.94
    Baráth 5.89
    Civic 5.86
    Knoester 5.86
    Tokmac 5.86
    Kovacevic 5.62
    Pászka 5.06

    https://ulloi129.hu/2023/05/01/elo-a-dozsa-elleni-derbirol-13/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2023/05/03/igy-teljesitettunk-a-dozsa-ellen-23/
    Így értékeltétek a Dózsa elleni teljesítményt.

    Gojak 8.09
    Lisztes 7.69
    Marquinhos 6.86
    S. Mmaee 6.40
    Owusu 6.32
    Botka 6.12
    Vécsei 6.09
    Traoré 6.03
    Dibusz 5.94
    Baráth 5.89
    Civic 5.86
    Knoester 5.86
    Tokmac 5.86
    Kovacevic 5.62
    Pászka 5.06
     
  3. avatar: heimo
    2023.04.26, 21:38 (szerk.: 2023.04.26, 21:39)
    MINDEN JEGY ELKELT!!! ABSZOLÚT TELT HÁZ!
    kép