magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Újpest FC 3 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 3 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.02.16, 15:43 (szerk.: 2023.02.21, 20:36)
    Ma Besic volt a király és a míg játszott Esiti is sokat segített a csapatnak. Marquinhos igen veszélyes a pályán, nem tudom miért nem játszik többet. Ha minden igaz van két sérültünk Töki és Owusu. Az utóbbi látszott súlyosabbnak, de remélem megússza. Töki már az előző meccsen is korábban jött le. Lehet, hogy ő is pihen egy-két hetet. Ryan hozta a szokásos flegmát, viszont a gólja pazar volt. A védelem még nem tökéletes sajnos. A ma leggyengébbje a bíró volt, ennyi hülyeséget, amit fújt vagy elfelejtett fújni már rég láttam. Sajnos nekem még mindig hideg volt, de remélem előbb-utóbb a tavasz valóban beköszön. Hajrá Fradi !!!!!

    Egy emberként szurkolunk Owusunak, hogy megússza pár hetes kihagyással. Rosszul nézett ki a jelenet, de sajnos ez a sport része. Az viszont már most látszik, hogy remek igazolás a pali, kiválóan illeszkedik a játékunkba. Jobbulást!

    Az eredmény magáért beszél, gratulálok a srácoknak! A sikeres idénykezdet pipa, jöhet a sikeres folytatás smiley. Jó látni, hogy a kiemelkedő egyéni képességek mellett erőnlétben, akarásban és koncentrációban is verjük a mezőnyt. Besic tanár, Marquinhos még kiforratlan, de folyamatos életveszély. Dibusz ma is megmutatta milyen az, ha vezér áll a kapuban. Idén eddig 9-1 az Újpest ellen, sose rosszabbat smiley.

    Megvertük a Dózsát és ez az ami kell egy ilyen vasárnap estére!
    Persze kár a második félidő első negyedórájáért, de így baromi vicces volt nézni, hogy azt hitték megússzák, de hát nem smiley
    Az meg külön tetszett, ahogy elfogytak a 65. percre, így hogy mi a két elmaradt meccsel többet játszottunk a hetekben.
    Besic tanár volt, Owusu nagy nyereség lehet, csak épüljön fel mielőbb. Ryan meg flegma, de most szerencsére a gól előtt is az volt, Dénes meg ma is megmutatta miért a Fradi kapuslegendája!
    Szép volt fiúk!

    Hazaérve még nem néztem át "kollektív bölcsességünket", de a helyszínről úgy tűnt, kb. 80%-ban volt nálunk a bogyó, a dózsának a gólján, meg a szép Dibusz védéssel végződő szabijukon kívül közük nem volt a meccshez. Ryant, amikor egyszer sárgával rúgták le hátulról, az nálam piros, ma nem mondanék rá rosszat. Tökire mondanék, de, ha tényleg sérült, akkor inkább nem.
    Owusunak gyors gyógyulást, döbbenetes, hogy azt le se fújta Berke úr, ahogy a sérülése előtt lökték, tarolták szépen...
    Marki és Besic pedig ma minimum 8as, fantasztikusak voltak!
    Köszönöm az estét a csapatnak, és magunknak is, mert ma a szurkolás is remek volt, pláne, ha a fagyhalált figyelembe vesszük!

    A makik edzőjéről példát vehetnek a vetélytársak. Gratulált a Fradinak a győzelemhez, nem sírt, nem hibáztatott senkit. nem vont kétségbe semmit. Ha pontot nem is vitt el innen, azért jó modorról tanulságul szolgálhat.

    Hall-nak adhatott volna valaki egy Fradi mezt. Végig velünk volt. Kivéve, amikor felrúgta Traoret.

    De miért jönnek azzal, hogy az első gól egy szerencsétlen gól volt? Bászki, ez van ha nem megfelelően készíted fel a frissen igazolt csapatodat egy meccsre, hogy a védő és a kapus nem érti meg egymást. Ezért vagytok a kieső hely környékén, nem azért mert "ánláki"

    Gratulálok a győzelemhez. Én nem éreztem hogy baj lenne még 1-1-nél sem. Bíztam a fiúkban, hogy megrázzák magukat és meghintik makikat. Persze nem túl jo, hogy elkezdődik a meccs és arra kell várni, hogy akarjunk már focizni kicsit jobban. De remélem ez javulni fog, ahogy egyre inkább formába lendulunk.
    A Mesterrel kapcsolatban nem értem Abena mellőzését, hisz így nem tud összeszokni a védelemmel, alig kap játékperceket a srác. Bár még csak első meccs volt, de félek ez lesz Fredriksennel is. Érdekelne mi az oka a mellőzésnek?
    Következő két meccsen az a cél, hogy ne csökkenjen az előnyunk és ne séruljön meg senki (közben megnézzuk a várhato ellenfelek selejtezőit)!

    Azért a fax kivan, ha kicsit többen vagyunk kint, mindig megbénul minden!! 20 perces sor a wc-re, 25 perces sor a büfében. Hihetetlen hogy még mindig nincs erre megoldás!

    Ryan megérdemelte a gólját, szép dolgokat mutatott ma, és egészen odatette magát, magához képest főleg, így tovább! De az egész csapat rendben volt, Marquinhos MOTM, de volt sok jó egyéni teljesítmény, szép volt fiúk!

    Most így utólag visszanézve a Újpest gólját, ha Civic nem középre húzódik hanem marad a helyén akkor lehet szerelni tudta volna a szerbet.

    Esiti cseszte el az indulásnál... Ott kellett volna egy megállító fault... Akár sárga árán is

    Az Knoester volt (mondjuk észrevehette volna hamarabb is azt az egy embert), Civic épp kocogott visszafelé az ellenfél térfelén.

    Azt röhögöm, Márki a második gólnál a dózsa tábor elé fut és ott bólogat, Zaki mint egy kisgyereket megfogja és elfordítja 90 fokkal a másik lelátó felésmiley

    Az inkább olyan hecceléses beállás volt, és egy kicsit be is intett abba az irányba. Élőben láttam, a TV felvételen nem látszik.

    Dibusz 7-Botka 6, S.Mmaee 7, Knoester 6 , Civic 6 -
    Besics 8, Esiti 5 , Traore 5, Zachariassen 6,R. Mmaee 6
    Tokmac 5

    Marquinhos 7
    Vécsei 5
    Owusu 6

    A mindössze 47:19 tiszta játékidejű meccsen 49%-ban birtokoltuk a labdát, 80%-kal passzolva (meccstempó 16.3 passz/perc, PPDA 9.0). Mi 37, a Dózsa 29 labdát szerzett az ellenfél térfelén. A párharcarány 111-113 oda, a támadópárharcaink 40%-át (84/34), a védekezőknek 55%-át (73/40) hoztuk, a fejpárbajok aránya 23-20, a szabad labdás párharcoké 14-10 ide. 31 cselünk 55%-a sikerült. Zachariassen 7, Besic, Esiti, Traoré és Marquinhos 5-5 labdát szerzett az ellenfél térfelén. Kristoffer 29 párharcból 15-öt, Traoré 24-ből 15-öt, Besic 19-ből 12-t nyert meg.

    43 + 0 támadásból 11 lövésig jutottunk, ebből 5 talált kaput (Dózsa 15 + 1, 11/5). Az xG-arány 1.61 – 0.51, az xcG-arány 1.99 – 1.11 ide. Mi átlagosan 17, a vendégek 25 méterről lőttek. A beadásaink ezúttal is mélyen átlag alattiak voltak, 23-ból 3 talált társat (ez 13%, az átlag 31%).

    Besic 8.42
    Marquinhos 8.35
    Dibusz 8.04
    Zachariassen 7.08
    Owusu 7.07
    R. Mmaee 7.02
    S. Mmaee 6.75
    Botka 6.73
    Traoré 6.58
    Civic 6.52
    Knoester 6.45
    Esiti 6.38
    Tokmac 5.80

    https://ulloi129.hu/2023/02/05/elo-a-dozsa-elleni-derbirol-12/
    https://ulloi129.hu/2023/02/07/igy-teljesitettunk-a-dozsa-ellen-22/
    https://ulloi129.hu/2023/02/10/marquinhos-dibusz-besic-es-besic-marquinhos-dibusz/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.02.08, 17:45
    Aki jönne a vasárnapi találkozóra a Dózsa ellen, még kaphat jegyet.

    A GraboPress adatai alapján a lilák elleni találkozó átlépte a 22.000-es foglalásszámot, már csak a D3-D4-es szektorokba kapható jegy.

    2023.02.03
    https://ulloi129.hu/2023/02/03/mar-csak-500-jegy-maradt-a-derbire