magyarfutball.hu

Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2 : 4 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.11.06, 16:20 (szerk.: 2022.11.28, 20:42)
    Jók voltak a fiúk,végre odatették magukat rendesen, és ilyen ha egy valódi, remek kapus védi a hálónkat nem egy paprikajancsi.
    Csütörtökön mindent bele !!!

    Van minőség a puflában, ha nem homokra építették volna a projektet, akkor valós riválisaink lehetnének 1-2 éve. Nem mintha sajnálnám a dolgot.

    Gratulálok a csapatnak! Ma annyira ellenállhatatlanok voltunk elöl, hogy a korai kapott gól sem akasztott meg minket. Marqui közelít az elvárásokhoz, remélem a Monaco ellen is kap komolyabb szerepet. Dini a szokásosat hozta, de a kolléga sem maradt el sokkal mögötte. Hajrá Fradi!

    Ez volt az a mérkőzés,ahol bármennyi gólt is kapunk biztos,hogy eggyel többet lövünk.

    Ma a meccs nagy sztorija az volt, hogy annyira jól játszottunk, hogy ez Felcsúton kiverte a biztosítékot!

    Kíváncsi vagyok, vajon majd a statisztika is alátámasztja-e, hogy ez volt az idény legtempósabb, legszínvonalasabb meccse?
    Tv-n keresztül kb. igen.

    A bíró apróbbakat tévedett de mindig ellenünk. Jó meccs volt. A pufla néha keverte a focit más sporttal. Néha bemutatta, hogy képes focizni is.Nálunk mindenki ment, végre gólokat is rúgtunk. Kevesebbet, mint ami helyzetet teremtettek, de sokat így is. A védelmet még bizonytalannak tartom. Összességében csak egyet lehet mondani, hogy szép volt fiúk!

    Hornyak meg most is felemlegette a 4-1et, szerencsetlen. Miatta nem bantam volna, ha beverjuk az osszes ziccert, es verunk 6-7 golt, de igy is nagyon rendben volt a mai.
    Laidouni-Vecsei paros jo volt kozepen, szerintem ez a legjobb paros, ha mindenki egeszseges. Ezzel egyutt azt gondolom, csutortokon lesz egy harmadik is mellettuk, talan Gojak.

    Szerintem Marquinhos ma bizonyította, hogy igenis van helye a csapatban. Nyíltsisakos, közönségszórakoztató, pörgős meccs volt, köszönet érte. Szép volt Fiúk!
    Monaco ellen hátul kicsit koncentráltabban és akkor bármi lehet.

    AZ elmúlt két hétben kissé kishitű lettem, de ma jól szórakoztam végre és egy percig sem volt olyan érzésem hogy itt ma kikaphatunk. Sammy szerelésénél is csak annyit mondtam, hogy b+.

    Rég láttam én is ilyen élvezetes meccset. Hányinger a pufla, de mindkettő csapat most odarakta magát.

    Ilyen csendes és háttérben maradó játékvezetés lenne minden meccsen, egyel kevesebb ideg lenne mindenkiben

    Rayen is végre a régi önmagából mutatott valamit.

    Wingó és Pászka a széleken remekül játszottak.

    Jó lenne ezt a szintet tartani.

    Most nem buziskodott senki! Odatették magukat a srácok! Minden labdáért harcoltak!

    A meccs nagy részében nagyon magas színvonalú, szemre is szép focit játszottunk. Tőlem szokatlan módon 0-1 után se aggódtam, miután volt 2-3 nagyon szép megoldásunk látszott nem fog minket a gól. Egy olyan embert szeretnék kiemelni, akit nem szoktunk Wingót, aki nagyon agilis és jó focit nyomott, ráadásul Nagy Zsolttal szemben.
    Mindig hallgatom, hogy ha nem nyerünk, akkor ne birozzunk, szóval akkor most van itt az ideje. Egészen elképesztő, hogy megint majdnem elvettek egy teljesen szabályos gólunkat és számos esetben a felcsútiak teljesen egyértelműen az emberre mentek büntetlenül, rengeteg hibát vétettek a mezőnyben. Nagyon messze voltak a meccs színvonalától.

    Egyébként tényleg a lényeg, hogy nagyon élesen, baromi jó mentalitással es sokszor szemre is tetszetősen játszottunk.
    Gyenge pontunk nem is volt.
    Még annyi, Knoester ..rvara hianyozni fog a Monaco ellen( azert remélem majd mégsem..smiley )
    Illetve Dinivel nem ertek egyet hogy lehetett volna 8-8…
    Abszolút nem. 8-4 mondjuk igen

    pl. Két bedobás is eszembe jut amit rosszul fújtak plusz tenyleg a mezonyben is , Besic 2. Belepoje egybol sarga..

    No meg mondjuk a végén Colly kezezése vagy Nagy Zs. két kezes lökése a fejese előtt, mindkét esetben gól lehetett volna és izgulhattunk volna a végén…

    Wingo nagyon jól nyomta! A közlegény is ment ma, mint a meszes! Lai és Bálint uralták középpályát, Zakinak meg szóljon valaki, hogy megállhat, nem kell többet futnia...

    Hajdú B korrekten foglalta ma össze a meccset sztem:
    "Ha a Fradi úgy megy bele a meccsbe ahogy ma és ahogy tud, akkor itthon bárhol bármikor bárkit megver. A Puskás pedig a mai játékával bárkit megvert volna az nb1-ben, kivéve a Fradit"

    xG 2.08-1.41
    xcG 2.24-1.52

    (a Wyscout adatai tartalmazzák Spandler lesről fejelt helyzetét is (0.46-0.76), azt értelemszerűen levontam a csúti értékekből.)

    a meccstempónk 17.53 volt, ez volt idén a legnagyobb, de nagyon hasonló volt, mint a Rovers, a Honvéd illetve a Vasas ellen. Csút 17.36 ez hasonló mint a Kövesdé és a Kecskemété volt ellenünk (17.23 és 17.41).

    Egyszerre vicces és szürreális, hogy ha ezt a meccset Kecskeméten, vagy Kövesden játsszuk... akkor 2-2 a félidő! Köszönjük a BMLSZ-nek, hogy harmadszor már nem basztak ki velünk!

    Mindenek előtt: teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy van csapatunk, van edzőnk, és csak mi vagyunk saját magunk ellenfelei.
    Másodsorban: ha lenne még további 3-4 olyan csapat, mint a Puskás, és egy szezonban legalább 12-15 ilyen intenzitású meccset tudnánk játszani a mennyeiben, jobban felkészülhetnénk a nemzetközi szereplésre.
    Hajrá! Fel, győzelemre a Monaco ellen!

    Én a stadionban úgy éreztem, hogy kiüthettük volna őket 4-2 után. Persze nem kicsit vagyok elfogult. A támadósorunkban félelmetes minőség van. Most ki is jött.
    Amúgy a kedvtelen közlegény fejelgette ki a felcsúti szögletek nagyrészét.

    a tegnapi tizenegyesről, sajnos lemaradtam róla, de amit találok róla visszajátszást engem nem igazán győz meg, Mmae becsúszik a labdát megállítja, hiszen az visszafelé mozog a gyerek meg elrepül, mint az utolsó malév gép.Véleményem szerint előbb a labdát kellett elérnie, a labda mozgását figyelve.Volt valami visszajátszás ami jobb szöget mutat?
    Nekem ez így becsúszásnak és szerelésnek tűnt, még talán a lábai is be voltak hajlítva térben, viszont a testbeszéd nem tiltakozott és a többiek sem, de ez lehet az első perc miatt is.
    Hogy láttátok?

    Adható volt. Ellenünk mindig megadják. Másoknak nem mindig. Sodort mindent. A labdához is ért az tény. Ilyen szerelésnek a 16-oson belül ez a kockázata. Amúgy egy Fradinak az első percekben kapott góljai még tán 'rendben' is lehetnek. Ennyivel is jobbak vagyunk a mezőnyben. Az utolsó percekben kapott gólok a kínosak.

    Nagyon fontos mérkőzés volt, hogy tovább tudjunk lépni.
    Ryan motivált volt, most nem bonyolódott fölösleges cselekbe - megjegyzem Lujó sem.

    A felrúgott labdákat jó százalékban tartotta meg, jól állt be a védőknek. Sok labdát fejelt ki a kapunk előtt is.
    Motiváltan, hasznosan és eredményesen játszott - hasonló folytatást várok tőle a hátralévő meccseken is!

    Felcsúton (sincs) hazai drukker. Egy-két falubelit leszámítva. Érdekes hallani, látni h a nézők hetven-nyolcvan százaléka a Fradi góloknál felugrik és tapsol

    A szombati, mindössze 47:22 tiszta játékidejű találkozón 47%-ban birtokoltuk a labdát, 82%-kal passzoltunk (passztempó 17.5, PPDA 6.8, hosszú passzok 16.5%) és 4-2-3-1-ben játszottunk. 32-szer szereztünk labdát az ellenfél térfelén, a hazaiak 24-szer. A párharcok aránya 124-117 volt ide, a támadópárharcaink 37%-át nyertük meg (78/29, Felcsút 24%). A fejpárbajokat a hazaiak 19-28 arányban vitték. 56 passzt loptunk (Felcsút 40), 14-szer tisztáztunk (S. Mmaee 4, Pászka és R. Mmaee 2-2), 12-szer szabálytalankodtunk Erdős szerint (Besic, Laidouni, Knoester 2-2).

    41+1 támadásból 21 lövésig jutottunk, 8 talált kaput (Felcsút 23 / 14 / 7). Mi kilencszer, a hazaiak nyolcszor jutottak el lövésig az ellenfél labdaszerzéséből. A xG-arány 2.08 – 1.77 ide, míg az xcG-arány 2.24 – 2.28 oda.

    Dibusz 7 lövésből (2.28) 2 gólt kapott, 18 passzából 14 volt pontos, 1-szer jött ki.

    Wingo 72 akciójának 64%-a volt sikeres, 1 lövése volt. 83%-kal passzolt, 27 párharcból 15-t nyert meg. 15 labdát vesztett, 10-et szerzett, 7 passzt lopott.

    S. Mmaee 66 akciójának 74%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.02). 85%-kal passzolt, 10 párharcból 8 nyert meg. 8 labdát vesztett, 16-t szerzett, 7 passzt lopott.

    Knoester 70 akciójának 71%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.09). 86%-kal passzolt, 16 párharcának felét nyerte meg. 12 labdát vesztett, 9-et szerzett, 3 passzt lopott.

    Pászka 60 akciójának kétharmada volt sikeres, 2 lövése volt (0.22). 80%-kal passzolt, 14 párharcból 9-et nyert meg. 14 labdát vesztett és szerzett, 7 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.08).

    Vécsei 80 akciójának 68%-a volt sikeres, 79%-kal passzolt, 26 párharcának 62%-át nyerte meg. 12 labdát vesztett, 10-et szerzett (7-et az ellenfél térfelén). 1 lövést készített elő (0.19).

    Laidouni 63 percet kapott, 63 akciójának 68%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 83%-kal passzolt, 23 párharcból 13-at nyert meg. 4 labdát vesztett, 7-et szerzett. 1 gólpasszt adott (0.25).

    Zachariassen 63 akciójának 52%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.13). 79%-kal passzolt, 20 párharcból 11-et nyert meg. 5 labdát szerzett, 6 passzt lopott.

    Marquinhos 70 percet játszott, 55 akciójának 47%-a volt sikeres, 4 lövésből (0.28) 1 gólt szerzett. 81%-kal passzolt, 24 párharcból 10-et nyert meg. 3 labdát szerzett és ennyi passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.43), 1 gólpassza volt.

    Traoré 62 akciójának 48%-a volt sikeres, 4 lövéséből (0.76) 2 gólt szerzett, 72%-kal passzolt. 14 párharcból 6-ot nyert meg. 2 labdát szerzett, 4 passzt lopott. 4 lövést készített elő (0.36).

    R. Mmaee 88 percet játszott. 85 akciójának 48%-a volt sikeres. 3 lövésből (0.39) 1 gólt szerzett, 87%-kal passzolt, 38 párharcból 12-t nyert meg. 1 labdát szerzett, 5 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.33), ebből 1 gólpasszt lett.

    Gojak 33 percet játszott, 30 akciójának 47%.a volt sikeres, 2 lövése volt (0.18). 8 passzából 7 volt pontos, 18 párharcból 5-t nyert meg. 2 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.09).

    Besic 26 percet kapott. 29 akciójának 55%-a volt sikeres, 14 passzából 11 (79%). 7 párharcból 3-at nyert meg. 3 labdát vesztett, 4-et szerzett, 5 passzt lopott.

    Tokmac 8 percet volt a pályán, 4 akciójából 1 volt sikeres, 2 párharcból 1-et nyert, 1 labdát szerzett.

    Traoré 8.38
    Marquinhos 8.20
    Dibusz 8.05
    R. Mmaee 7.89
    Laidouni 7.37
    Knoester 7.19
    Vécsei 7.12
    Zachariassen 7.09
    Pászka 7.02
    S. Mmaee 6.98
    Wingo 6.96
    Gojak 6.57
    Besic 6.44

    https://ulloi129.hu/2022/10/22/elo-a-felcsut-elleni-bajnokirol-20/
    https://ulloi129.hu/2022/10/24/igy-teljesitettunk-a-felcsut-ellen-19/
    https://ulloi129.hu/2022/10/31/traore-marquinhos-dibusz-es-mmaee-zachariassen-dibusz/