magyarfutball.hu

Kecskeméti TE - Ferencvárosi TC 2 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.10.05, 08:27 (szerk.: 2022.10.22, 08:36)
    Csak a szokásos válogatott szünet utáni forma, egy játékra alkalmatlan pályán.

    Nekünk nem jött óssze semmi, a Kecskemét két lövésből, plusz egy kamutiziből no meg az antifociból kimaxolta a meccset.
    Van ilyen, ugorgyunk.

    Pálya ide vagy oda ... de mindegy ... Csütörtökig nem szólok egy szót sem! :-(
    Mellesleg ezt még libalegelőnek sem lehet nevezni, talán szántóföldnek inkább. NB1-ben ezt nem szabadna engedni.

    Ez az eredmény 80%-ban a pályának és 20%-ban a teljesítményünknek volt köszönhető... Ilyen talajon egy technikás gyorspasszos csapat teljesen elveszti az előnyét, ilyen pályán szép és technikás focit lehetetlen játszani. Ez undorító, rakják át őket bazdmeg valami másik csapat stadionjaba, megye 2-3 ba vannak ilyen talajok kb....
    Jó hogy nem már disznó ólban sárdagonyában kell játszani....
    Nem igazán haragszom a csapatra, arra a fasszopó semmirekellő mlszre akik csak hátráltatnak és undorítóan működnek annál inkább...
    Ez a talaj az egyik amiért szerintem nem kellene rá nb1-es liszenszet kapni, a másik meg miaz hogy olyan a pálya hogy egyszer működik a var egyszer nem mert nem teljesen alkalmas a stadion erre? Viccelünk 2022-ben egy profi bajnokságban bazdmeg? Kész röhej az egész.

    Szégyen, hogy 2022-ben, ennyi fociba fektetett pénz után, ilyen minőségű pályán kell játszani. Szerintem a fű sem volt rendesen levágva. Ezentúl az lesz a hazai csapatok taktikája ellenünk, hogy meccs előtt felszántják a pályát és jól meglocsolják.

    Mondjuk Civic hol kószált az első gólnál?

    Szarul esett, de azt mondom, hogy egy ilyen 3 hónapos széria után egy ilyen meccs belefér.
    Gyalázat volt a talaj is, rendes pályán minimum X lett volna.
    A tiziről se vagyok meggyőződve.
    És amúgy inkább ezektől kapjunk ki, mint közvetlen riválistól. (ha van olyan egyáltalán)

    Gondolom, nem igazán làtott közelről öltözőt, aki szerint nem döntöen a talaj miatt kaptunk ki, hiszen a "Kecsó is ugyanazon a pàlyàn jàtszott". De ilyen talajon max. a magyar kupàban szabad jàtszani. Pont a pályàk minőségbeli különbségei miatt van mindig több meglepetés, mint amit vàrni lehet. Ipyen pàlyàn a minőséget nagyon nehéz eredménnyè vàltani. Az akarat sokat èr(het), ahogy most is. Az eredmény nekünk idegesítő, nekik az èletük eredmènye.

    Belefér.
    1) rendes talajon nem kérdés ki nyer. Mondjuk szerintem a játékosaink nagyrésze nem billiárdasztal talaju pályán nött fel…
    2) Zvezda meccs csütörtökön
    3) hosszu még a bajnokság - nem kell összetöretni a játékosainkat ilyen korán
    4) De mé ívelgettünk?

    A ma nyújtott játékunk a pálya minőségével volt arányban. Remélem csütörtökön azért a szebbik arcunkat mutatjuk majd. Én szégyelem magam a játékosok helyett.

    Azért lássuk be, ez minden volt, csak labdarúgás nem! A Magyar foci fejlődését, na azt tuti nem szolgálja az ilyen talaj! Az is az igazsághoz tartozik, hogy ekkora előnynél egy ilyen talajon ki akar kockázatos belemenésekbe bele menni, miközben csütörtökön Czvena meccs!

    A VAR előtt ilyen az is volt, meg nem is volt. Aztán a VAR bevezetése utàn sokàig a mezfogás miatt utólag is megadták. Most màr, mivel a tàmadó feldobta magàt a fogàs miatt, nem adta volna meg a VAR. De mivel Karakó befújta, maradt volna az itèlet VARral is.

    A meccset láttam, tizi nem volt. Karakó befújt egyet, de az nem volt az...Kihasználta, hogy a VAR épp alkalmazkodott a pálya minőségéhez...

    Feltűnően sok volt a hosszú indítás és beadás, az elbikázott lövések. Ebben nyilván a talajnak is szerepe volt, de ehhez alkalmazkodni kellett volna, mert ez ismeretes volt a meccs előtt is.

    A KTE azt játszotta, amit tud, nem sok, de épp elég volt, míg nekünk semmi nem jött össze. Ilyen talajon átlövések kellenek, mert a kapus sem tud jól elrugaszkodni, de jól tömörültek.

    Két pontrúgásból bekapott gól. A VAR éppen nem működött abban a 10 percben. Nekünk minden szabadrúgást visszarendelt Karakó. Ettől függetlenül Esiti nulla volt, az egész kezdőcsapat rendezetlen és lassú. Így is három gól bennünk maradt. A pálya talaja pedig katasztrófális volt. Remélem kipottyan ez az undorító lila horda!

    Az ilyen réten tán bölcsebb dolog lett volna az alacsony súlypontú Márkival kezdeni. Auzqui jó fiú,de ez nem neki való már. Valóban nem kell a kardba dőlni,de 3 nap van egy másfajta katlanra felkészülni, reméljük, a legnagyobb sikerrel.

    Brutál különbség van a két csapat lehetőségei, költségvetés, keretek, stb közt.
    Kecskemét azt játszotta amit tud és lehetett és olyan talajon ami meg ismert volt előtte is és ez a talaj mind a két csapatnak volt. Erre fel lehet készülni.

    Én értem, hogy szar talaj egyeseknél teljes felmentés ad, de elfogadni nem tudom, semmiképpen sem.
    Egy ilyen pályán akkor mást játszunk, ja és küzdünk, KÜZDÜNK, akkor olyan játékos kerül be, aki ezt bírja, akarja.
    Volt itt a fórumon aki már a 25. percben felmentést adott pálya miatt.
    Nem, nem kell eret vágni a vereség miatt, csak ezekért a meccsekért kár.
    Kicsit lélekölő volt a kilátástalan, ha egy napig tart akkor sem lövünk gólt játékunk.
    Kikapni mindig ki lehet, de szerintem így nem, mindegy.

    Mást kell játszani? Mit? Mi ide focizni jöttünk, abban vagy néggyel tuti jobbak vagyunk. Ez a mai valami nem futballmérközés volt. Ilyen szinvonalú pályák 20 éve voltak az nb1-ben. A mostani keretünk focizni bitangul tud, ha van pálya... Plusz két lövés két gól, kamutizi. Szóval, ritkán jelent ez magyarázatot, de most a körülmények miatt szoptunk ki.

    A talaj...
    Tudod az, ami a lehetőségeket megakadályozza. Azt a rövidpasszos, modern, gyors játékot, amit mi játszunk, az ilyen talaj teljesen tönkreteszi.
    A kecskemét meg beállt a 16-osára és védekezett, majd a megszerzett labdát berúgták üres területre, ahol egyszer (!!!) volt valaki. Ebből lett az első gól.
    Ezt folytatták, felhozták a labdát a mi tizenhatosunkig némi szerencsével, ahol elesett valaki, egyből tizi.
    Ez volt a második. Semmi több. A vége felé látszott, hogy ez a játékuk (előrebasszuk, majd lesz valami), de már nem bírtak futni sem.
    Szerinted mit kellett volna játszani, ami begyakorolható két nap alatt és ami eredményre vezet ilyen talajon?

    És ez automatikusan felmentést ad egy ilyen meccs után szerinted. Na ne már.
    Előre lehetett tudni, hogy mély lesz a pálya, fel lehet készülni rá.
    Ez a meccs nem a pályáról és a technikás vagy védekező csapatról szólt, felesleges fényezni a semmit.
    Adtunk egy fél óra előnyt a liláknak, amit ők ki is használtak. Negyedóra kellett ahhoz hogy vezessünk végre egy támadást. Akkor most ki is játszotta a támadófocit? Hát nem mi.
    Nincs tragédia, csak felesleges veretlenül megnyert bajnokságról fantáziálni ha nem tudják komolyan venni a srácok a bajnoki meccseket.
    A bajnokság így is meglesz, mert ez egy nagyon jó csapat, de azért olyankor amikor okot adnak rá, azért had mondja már el a szurkoló a negatív kritikát is anélkül, hogy rögtön lehurrognák. Köszönöm.

    Kezdhettünk volna nagyobb vehemenciával. Ezen kívüli semmilyen hibát nem láttam. Totál szarul alakult a meccs koreoja. Ebben benne van a pálya, a kamu tizi és a rengeteg kihagyott helyzet. Bármennyire szeretném nem tudok a csapatba belekötni ma. Hozzuk a meccset Belgrádban, ezt a mai szart meg felejtsük el kurva gyorsan.

    Engem az első 30-35 perc zavart ma amit mintha átaludtak volna a srácok. Utána meg akartak, mentek, de egyre inkább rágörcsöltek és erőltették a lapos labdákat amik itt halálra voltak ítélve.

    Például azt amit a kecskemétiek játszottak az első fél órában amíg mi aludtunk. Pár húzással a kapunk előtt voltak helyzetben.
    Aztán mire rávezette Nagy a labdát tök egyedül Dénesre és átemelte rajta addigra talán fel is ébredt a védelmünk és a középpályánk.
    Egyébként jelzem: átemelte. Nem gurította a sáros legelőn, ahogy Boli és Toki többször is.
    Kikaptunk, ami nem gond, de csak akkor nem, ha tanul ebből a meccsből is a csapat.

    Ezt a Fortuna is kecskéknek teremtette. Már a hétközben is bosszús voltam, hogy a legszarabb pályára megyünk a legszarabb időben. Be is bizonyosodott, dagonya és a mi focinkra kb. alkalmatlan pálya. A védekező csapatnak maga a Kánaán ez talaj. A tizi kamu volt, kettőről viszont már lehetetlen volt visszajönni. A fiaink is gyengélkedtek rendesen,ez is hozzátartzik a történethez.

    A szántóföldi csatát Kecskemét nyerte. Jól sejtettem, hogy ilyen két hetes leállás után nehéz összeállni. A Kecskemét két hétig erre a meccsre készült, a Fradi játékosai a szélrózsa minden irányába szétszéledtek, utaztak. Semmi baj, a legfontosabb, hogy nem sérültek meg a dagonyában, és legalább a hajtás megvolt. Sok PL meccset nézek, amiért itt büntetőt adtak, azon az angolok csak röhögtek volna. Ez a bíró nekik" Karakós" sorsjegy volt.

    Szerintem ezt mindenki maga döntse el, mit hogyan értékel a Fradiról egy meccs kapcsán.
    Magam pl jövőre lesz 40 éve, hogy nézem a Fradit.
    Szerintem egy bizonyos idő elteltével kialakul mindenkiben az, hogy amit látunk, legyen az győzelem vagy vereség, nos az jó vagy rossz esetleg nagy nagyon rossz élmény a csapattól. Így érzi és kész.
    Ez mindenkiben ott van mit lát, mérkőzés közben és utána pláne.

    MOST ez baromi szar teljesítmény volt, pálya talaja ide vagy oda.
    6 győzelem után belefér, pláne, hogy nincs ellenfél a bajnokságban.
    Leírtam már, de leírom újra, oké, van aki azt mondja ez volt a maximum ezen a talajon, ezt mások és magam is nem így érezzük, de maximálisan elfogadom, hogy valakik így látják.
    Hagyjuk a mai napot. Ez belefért egy több hónapos szép menetelés után.

    A Kecskemét ellen 4-2-3-1-ben játszottunk. 68%-ban birtokoltuk a labdát, 83%-kal passzoltunk (KTE 69%), a passztempónk mindössze 15.6 volt (KTE 17.4), passzaink 8%-a volt hosszú. A párharcokat 127-109 arányban hoztuk, 39 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (21).

    A 47 + 2 támadásunkból 23 lövésig jutottunk, ebből 7 talált kaput (13 + 0, 8/2). Az xG-arány 2.02 – 1.08 volt ide, a PPDA-nk 9.9 volt.

    Dibusz két lövésből 2 gólt kapott (0.87, ez gyaníthatóan hibás), 11 passzából 10 volt pontos.

    Wingo 78 percet játszott, 55 akciójának 76%-a sikeres volt, 88%-kal passzolt, 6 párharcból 4-et nyert. 6 labdát vesztett, 7-et szerzett, 1 passzt lopott.

    Samy Mmaee 109 akciójából 76% volt sikeres, 2 helyzete volt (0.14). 91%-kal passzolt, 13 párharcból 5-t nyert, 8 labdát vesztett, 13-at szerzett, 2 passzt lopott.

    Knoester 115 akciójának 73%-a volt sikeres, 81%-kal passzolt, 19 párharcból 13-at nyert. 16 labdát (!) vesztett, 17-et szerzett, 8 passzt lopott.

    Civic 87 akciójának 67%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.02). 71%-kal passzolt, 19 párharcból 13-at nyert. 20 labdát adott el (!), 9-et szerzett, 3 passzt lopott. 4 lövést készített elő (0.49).

    Esiti 59 percet kapott, 59 akciójának 88%-a volt sikeres. 98%-kal passzolt, 10 párharcból 6-ot nyert. 1 labdát vesztett, 12-t szerzett, 6 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.18).

    Vécsei 66 percet volt a pályán, 57 akciójának 65%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.01). 75%-kal passzolt, 18 párharcból 12-t nyert. 8 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 3 passzt lopott.

    Auzqui 66 percet kapott, 40 akciójának 45%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 65%-kal passzolt, 9 párharcból 3-at nyert. 4 labdát szerzett, 3 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.07).

    Gojak 48 percet játszott, 28 akciójának 46%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.18). 15 passzából 8 volt pontos (53%), 7 párharcból 4-et nyert, 1 labdát szerzett.

    Tokmac 69 akciójának 61%-a volt sikeres, 4 lövése volt (0.5). 86%-kal passzolt, 15 párharcból 4-et nyert, 4 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.08).

    Boli 46 akciójának 48%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.37). 62%-kal passzolt, 17 párharcból 7-et nyert, 2 labdát szerzett. 2 lövést készített elő (0.27).

    Zachariassen 50 percet játszott, 36 akciójának 78%-a volt sikeres, 22 passzából 21 volt pontos, 9 párharcból 6-ot nyert. 2 labdát vesztett, 6 labdát szerzett, 3 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.43).

    Traoré 39 percet kapott, 33 akciójának 61%-a volt sikeres. 4 lövése volt (0.58), 86%-kal passzolt, 12 párharc fele volt jó. 1 labdát szerzett.

    Ryan Mmaee 33 percet játszott, 29 akciójának 52%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.06). 90%-kal passzolt, 15 párharcból 6-ot nyert. 2 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.02).

    Besic is 33 percet kapott, 50 akciójának 80%-a volt sikeres. 2 lövése volt (0.05). 88%-kal passzolt, 10 párharcból 7-et nyert meg. 3 labdát vesztett, 8-at szerzett. 1 lövést készített elő (0.01).

    Marquinhos 20 percet játszott, 20 akciójának 65%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.08). 83%-kal passzolt, 6 párharcból 3-at nyert meg. 1 labdát szerzett. 2 lövést készített elő (0.05).

    Dibusz 4.71
    Traoré 4.26
    S. Mmaee 4.12
    Besic 4.05
    Marquinhos 4.00
    Wingo 3.90
    Knoester 3.88
    Vécsei 3.84
    Zachariassen 3.78
    Boli 3.62
    Tokmac 3.47
    R. Mmaee 3.41
    Esiti 3.22
    Civic 3.19
    Gojak 3.05
    Auzqui 3.00

    https://ulloi129.hu/2022/10/02/elo-a-kecskemet-elleni-bajnokirol/
    https://ulloi129.hu/2022/10/05/igy-teljesitettunk-a-kecskemet-ellen/
    https://ulloi129.hu/2022/10/10/dibusz-traore-mmaee-es-zachariassen-mmaee-dibusz/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.09.30, 20:43
    Vasárnap 16:30-kor az FTC-t fogadja a Kecskeméti TE a Széktói Stadionban. A találkozó kapcsán összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, ezek közül kiemelendő, hogy minden belépő elfogyott, így nem lesz már jegyértékesítés sem elővételben, sem a mérkőzés napján.

    A 2022/2023-as szezonban továbbra is csak az „A” lelátó kerülhetett megnyitásra, azon belül is az N, M, L, K, illetve a G, F és E szektorok. Ez egyben azt jelenti, hogy minden széket figyelembe véve, összesen 2527 néző befogadására alkalmas jelenleg a létesítmény, és minden rendelkezésre álló jegy el is fogyott.

    https://www.kecskemetite.hu/hirek/archivum/szurkoloi-informaciok-az-ftc-elleni-merkozeshez