magyarfutball.hu

Vitória SC - Puskás Akadémia FC 3 : 0 21:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)
UEFA Európa Konferencia Liga 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
helyszín : Guimarães, Estádio D. Afonso Henriques
játékvezető : Nalbandyan Henrik (Örményország)
nézőszámok:
  1. pfla.hu: -
  2. vitoriasc.pt: -
  3. nso.hu: 14.863

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.07.25, 21:46
    Hornyák Zsolt: Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez! Ehhez sajnos mi is hozzájárultunk a gólok előtt elkövetett hibákkal. Nem erre készültünk, sőt, ezzel a fegyverrel szerettük volna magunk megverni az ellenfelet. Nagyon sok gólhelyzetet kihagytunk, ami persze nem jó egy ilyen mérkőzésen. Az első félidőben főleg sokat veszítettük el a labdát, és ebből kétszer komolyan megbüntetett minket az ellenfél. A védekezésből támadásba átmenetelben 2-0 után lettünk jobbak, ekkor visszatérünk a játékba, úgy éreztem, hogy ekkor jobbak voltunk, de a helyzeteket sajnos be kell rúgni. Ez végül nem történt meg, így a hazai csapat tudott nyerni. Sajnos a kulcsemberek, mint akár Baluta, nagyon átlagosat, vagy épp átlag alattit teljesítettek, és ez egy ilyen ellenfél ellen, mint a Vitoria Guimares, fékezi a csapat támadómunkáját. Voltak jó pillanataink, de sajnos a saját hibáinkból hoztuk föl az ellenfelet, amely megbüntetett minket. Van még egy mérkőzés, de nagyon nehéz lesz a visszavágó, mert 3-0-ról reálisan kell nézni a helyzetünket vagy az esélyünket. Ha a helyzeteket kihasználjuk és aktívak, pontosabbak leszünk, akkor lehet, hogy egy jó eredményt tudunk elérni, de 3-0 után nem merném megmondani, hogy mennyi esélyünk van továbbjutni.

    http://www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/europa-konferencia-liga/boris-a-pontrugasbol-szerzett-gol-inditott-meg-minket-a-vidi-es-a-varda-is-az-ivoszunet-utan-tert-magahoz-edzoi-ertekelesek
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.07.23, 17:48
    Azért ha reálisan nézzük, akkor épeszű ember nem várta, hogy a 12 milliós pafc majd megszorongatja a 42 milliós, sokkal jobb bajnokságban edződő portugálokat.

    Mennyi lenne az eredmény ha nem rabolják szét a Guimaraest?
    Na és nincsenek idény eleji formában!
    Most legalább nem egy lett csapat alázza őket!

    Most láthatunk egy focicsapatot végre a magyarok kupaküzdelmei során, a Guimaraest. Igaz idényeleji formában, de látszik, hogy képzett játékosok, a védők is labdabiztosak, van fogalmuk arról, hogy mit akarnak csinálni. Ezek azok a dolgok, amit a Fradinál sajnos nyomokban sem lehetett felfedezni. A PUA tisztesen helytáll, ennyi van a két csapat között simán.

    Az első félidőben osztálykülönbség volt a két csapat között. A második már jobban néz ki, a portugálok is bakiztak nagyokat hátul, a becsületgólra bőven megvolt az esély.

    A Puskás kapusa nem nemzetközi szint. Benne volt több gólban,de védelemből is hiányzott a minőség!
    Elől a második félidőben 2-3 gólt lehettek volna az első 25-30 percben.
    3-0, ingesnek sima, és igen, elment tutira a továbbjutás, de ennek szorosabbnak kellett volna lenni!
    Ha hátul jobb lett volna a minőség, akkor az előre játékban is több az önbizalom,
    Igen, számít!
    Kár érte, mert eddig a Puskás nemezetozi szinten eddig nagyon gyenge, holott az nb1 3. Legerősebb keretével rendelkeznek.

    HÁttt... én pedig tobbet vártam! Na ennyi a külonbség egy magyar dobogos között,meg egy portugál felsö ház között,pedig a területünk és a lakosságunk kozott nem sok van...a vitoriánál jáccott 6!!!!!! portugál!!!!!! és macska egér játék ment.Legalább is az elsö felesbe,na itt a baj!!!!!!!!!Felcsut! inkább maradj az akadémiánál,mert semmi értelme ennek...söt! Lejáratás!..........

    Szerintem az égadta világon semmi probléma nem volt a tegnapi meccsel. Mibe lehet ugyan belekötni? A hazai csapat egy portugál csapat, ahol nem 10-15 éve kezdtek játékost képezni, egész már gyökerű futballközeg, ezt láthattuk is, valószínűleg bármelyik portugál klubbal meggyűlne a bajunk. Amit pozitívnak láttam, és talán ma már tényleg hozzászokhatunk, hogy fizikailag nincsen lemaradásunk, végig jó tempót ment mind2 csapat. Ne feledkezzünk meg a nem kevés Puskás ziccerről sem, ha pontosabbak a befejezések, talán nem dőlt volna el még a meccs. A nemzetközi győzelmeket nem adják csak úgy oda, meg lehet nézni, hogy akárcsak ez a tegnap látott Guimaraes mennyire jelentős nemzetközileg (semennyire), vagy például a jóval több zsét a futballba beletoló azeri klubok mennyi sikert értek el eddig.. Minden klub bejárja a maga nemzetközi tanulópénzét.

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2904335
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2022.06.15, 17:55
    PORTUGÁL ELLENFÉL A KONFERENCIALIGÁBAN

    A Vitória Guimaraest sodorta csapatunk útjába a sors az Európa-konferencialiga selejtezőjének 2. fordulójában – a hír kapcsán Hornyák Zsolttal készítettünk villáminterjút.

    Szerdán egykor megtudtuk, ki lesz első ellenfelünk a nemzetközi színtéren: az öt lehetséges rivális közül a múlt szezonban a portugál bajnokságban a 6. helyen végző Vitória Guimaraes SC-t kaptuk. A hazájában egyszeres kupa-, illetve szuperkupa győztes alakulat ellen július 21-én idegenben, 28-án pedig a Pancho Arénában lépünk pályára.

    A sorsolást együtt néztük vezetőedzőnkkel, Hornyák Zsolttal, akitől azon melegében rövid nyilatkozatot kértünk.

    https://www.pfla.hu/?q=news/12709