magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - FC Tobol 5 : 1 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - FC Tobol 2022
  2. Ferencvárosi TC - FC Tobol 2022
  3. Ferencvárosi TC - FC Tobol 2022
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
UEFA Bajnokok Ligája 1. selejtezőkör 2. mérkőzés
játékvezető : Jakubik Krzysztof (Lengyelország)
nézőszámok:
  1. fctobol.kz: -
  2. fradi.hu: -
  3. nso.hu: 17.347
  1. 4' Traoré Adama 1 - 0
    17' Traoré Adama 2 - 0
    21' Laïdouni Aïssa 3 - 0
    3 - 1 23' Sergeyev Igor
    56' Kovačević Adnan sárga lap
    74' Bassey Fortune 4 - 1
    sárga lap 78' Muzhikov Serikzhan
    sárga-piros lap 81' Muzhikov Serikzhan
    90+1' Bassey Fortune 5 - 1

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.07.16, 15:33
    Sztanyiszlav Csercseszov: Köszönöm a gratulációt, természetesen agresszíven akartunk belemenni a meccsbe és szó sem volt arról, hogy csak 20 percig akartunk így focizni. 90 percig akartunk így hajtani, jó egyéni teljesítmények is voltak. Nem lebecsülve a Tobilt, de most már a következő meccsre kell koncentrálni. A minél több gólhelyzet kialakítása volt a cél. Semmivel nem vagyok elégedetlen, miért lennék? Nem lehet mindenkit egyszerre beépíteni, de három új játékos is játszott ma. Van, aki azonnal fel tudja venni a lendületet, mint Esiti és Traoré, de még kell dolgozni az új srácok beépítésén, ez nem egyszerű feladat. Először ki kell elemeznünk a Slovan játékát. Hallottam a múltbéli történéseket a két csapat között, de remélem ezt a párharcot nem ez fogja meghatározni. Nem csak a támadósorunk, hanem a védelem is kiváló, mindig a legfittebbek vannak a pályán. Hamarosan visszatér Ryan is, mindig a legoptimálisabb felállásban játszunk.

    Milan Milanovic: Igen, a jobbik csapat jutott tovább. Az első 20 percben gyengék voltunk, a Fradi pedig egy nagyon jó csapat. Nem volt jó az erőnlétünk. A második félidő első 10-15 percében jó volt a hozzáállás, ott jobbak voltunk. Aztán bekaptunk egy gólt, jött egy kiállítás és feladta a párharcot a csapat. A Ferencváros az első kör résztvevői közül a legjobb csapat. Remélem a gibraltári együttes ellen is olyan harcosan játszunk majd, mint a második félidő elején. A Fradi gyors, jobb csapat, de én a saját csapatommal foglalkoznék inkább. Nem az időeltolódás a vereség oka, még ha a meccs elején be is aludtunk egy kicsit. Belgrád után Budapest a kedvenc városom, gyönyörű hely, nagyon rég ismerem a magyar csapatokat, a szurkolótábora pedig jó és korrekt.

    https://ulloi129.hu/2022/07/13/csercseszov-semmivel-nem-vagyok-elegedetlen-miert-lennek/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.07.16, 15:31 (szerk.: 2022.07.18, 19:47)
    Fantasztikus volt a meccs, a csapat, a Tábor, minden! Nagyon hiányzott már a meccsrejárás, azt hiszem nagyon jól megadta az alaphangot az egész szezonnak! Ha valakinek ez volt az első, biztos, hogy megfoghatatlan a légkör és talán legközelebb is jegyet vált, vagy vesz bérletet.
    Soha rosszabbat!

    Végre egy jóhangulatú meccs amin nem kellett halálra izgulni magam. Minden a tervek szerint zajlott, az elején berámoltak a fiúk hármat aztán utána elfocizgattak. A 60-ik perc környékén már teljesen elfogytak a kazakok. Szép volt, csak így tovább.

    Sztem a tábor most "lapos" volt...belőttük a 2. és a 3. gólt is de még mindig ugyanazt a dalt nyomták...volt mikor 1-2 perces csend volt (pl 2. félidő eleje) de lehet csak a kápó szövegét nem hallottam a D2-ből...

    Hazaértem, csodás kis este volt. A Tobol megnyomta a masodik félidő elejét de aztán 15 perc után érződött, hogy elfáradtak! Szerdán újra a stadionban!! Egy ugyanilyen eredménnyel elégedett lennék!

    Ez a mai munka fantasztikus volt !Gratula az összes játékosnak aki ma pályára lépett ,nagyon oda tette magát ,öszzevetve ez első meccshez képest ez a játék ég és föld volt.slovan jön vissza kell vágni a tótoknak a 30 éve kapott gumi botvnyomát a mai napig érzem a hátam közepén ..ott voltam anno pozsonyban...

    A jövő héten egy kicsit még rá kell tenni, akkor a Slovan ellen is továbbjutunk. Egy picit koncentráltabb játék kell, mert ma sokszor egy ütemet késtünk, de ahhoz képest, hogy ez csak a második tétmeccsünk volt, több mint biztató volt a játék így is.

    Samy tanár volt. Volt 3-4 tökéletes becsúszása utolsó emberként. Parádé. Traoré nagy hasznunkra lesz, és remélem, Bassey is. Ma finom cselei voltak és két gól, amiből a 2. tanítani való. Wingo talán ma játszott legjobban, mióta nálunk van. Esiti pedig messze előrébb van Vécseinél. Ismét nem lehetett szabályosan elvenni tőle a labdát.
    Nagyon jó csapatunk van.
    Csak még azt kellene megtudni, Csercseszov milyen edző. Talán a jövő héten kiderül...

    A játék még döcögött , ettől még tud jobban jàtszani ez a csapat , ez a meccs kötelező volt ..tegnap írtam ha nem lő hàrmat a Fradi csalódott leszek , nyílt az olló , bàr voltak üresjàratok idény eleji forma előjött ..de meccsről meccsre jobb lesz ez.

    Az első félidő és az eredmény teljesen rendben van, a második félidőben csak csaltuk mondjuk a focit. Ezért és a botrányos kiszolgálásért és beengedésért viszont nagyon kár.
    Most jön az a párviadal aminek a jelentősségét nem lehet túl becsülni!

    Szép győzelem volt, meg úgy is, hogy igazából a 20-70. perc között jó ha 60%-on játszottunk. Rettentően visszaálltunk, elaludtunk. A Slovan ellen 20 perc lazsálás sem fog beleférni, itthon előnyt kell szerezni, legalább 2 gólost.

    Az eredmennyel mester midnenkeppen elegedett lehet. Tenyleg volt egy kiemelkedo 20-25 percunk az elejen es kb jo 12-15 perc a 2. felido vegen ami tenlyeg jol mutatott. Elesebbnek tunt a csapat, de meg mindig van hova javulni. Vedekezesben peldaul azert sikerult parszor mogenk kerulni ami jelenesetben megusztunk 1 gollal egy jobb csapat ellen nagyobb baj lehetett volna. Azert meg latszik hogy nincs sok tet meccs bennunk mert ugyan a kazak csapat szerintem erosebb ellenfel mint amit kaptunk tavaly es az elott az elso forduloban. Van hova fejlodni, de mar latszott par jobb jel. Bassey goljainak nagyon orulok, MMae nagyot jatszott szintenmint a Sheriftol igazolt jatekos. Slovan ellen joval nehezebb melonk lesz. Tobb minosegi es rutinos jatekosuk van akik komoly szinten jatszottak. Holman Daviddal a sorukban lesz egy sajat nevelesu jatekosunk is a masik oldalon. Ami jo lesz hogy nagyon keveset kell utazni, szoval innenis meg onnan is lesz tobb szurkolo. Remeljuk nem ulnek fel a szurkoloink a provokaciora, es nem ismetlodiuk meg az ami 30 evvel ezelott volt. Ha odafigyelunk es hozzuk a kozel 100% ami bennunk van akkor meglesz a siker megha vekonyan is.

    Konkrétan az látszott a csapatok bevonulása után, hogy a tobil játékosai beszartak, hova kerültek

    Ez a Tobol egyáltalán nem volt gyenge csapat, kifejezetten erős, gyors játékosaik vannak. Szerintem ez a mai győzelem értékes győzelem. Nem annyira rossz a Kazah liga, mint azt sokan gondolják.

    Végre egy korrekt edző az ellenfélnél, de Peti szerint, az egész delegáció tök normális és szimpi volt. Sok sikert nekik a Konfettiben!

    Az unalomba fulladt második félidőt megmentette a kettő gól. A játék és a hangulat is tré volt abban az időszakban. Amikor nem csicsikáltunk a meccsen nagyon élvezetes játék volt. Traoré játéka nagyon bejött. Örülök a slovannak a 30 éves évfordulón. Minden szempontból törleszteni szeretnék, 92ben nem jött össze. Fákjú slovan! Hajrá Fradika!

    Egészen parádés volt.
    Traoréval nagyot fogtunk, kifejezetten okos játékos, amellett, hogy a labdával is barátságban van.
    A nap tanulsága: a kártyát már nem bele kell rakni a szerkezetbe, hanem hozzá kell érinteni kívülről.

    Így visszanézve sem tudom eldönteni, hogy melyik volt a meccs legszebb találata, vagy jelenete.
    Számomra mindenesetre Wingo gólpassza különösen élményszámba ment. Szép volt, Fradi!

    Nálam a meccs jelenete Samy szerelése a kapu torkából. Az egy zseniális jelenet volt. Persze a gólok is, meg egy jópár mezőnybeli mozzanat, de az a szerelés nálam mindent vitt.

    Kiváló mérkőzés volt. Helyenként már jól játszottunk, kicsit még hullámzóan, nem folyamatosan jól, de az ellenfél se kényszerített rá minket, hogy csúcson járjunk.
    Pontozásra ragadtattam magam, én szigorúbban szoktam. Felháborodni ér, csak nem érdemes:
    Dibusz (6) - nem volt különösebben dolga, a gólról nem tehetett
    Wingo (7) - magabiztosan teljesítette a védőmunkáját, nem rémlik hogy nagyon megverték volna. A támadásokat aktívan segítette, többször meghúzta a szélen és ugye azutolsó gólban elévülhetetlen érdemei vannak.
    Civic (6,5) - tőle is jött gólpassz, az előrefelé játékot jól oldotta meg, voltak veszélyes beadásai, de sokat rontott is. A védőmunkája gyengébb volt a szokottnál, sokszor húzták meg az ő oldalán. Az odavágóhoz viszonyítva jobban teljesített, remélem nem áll meg a formájának a fejlődése
    Kovacevic (6) - szürkén, de magabiztosan hozta a mérkőzést. Nem voltak kiugró dolgai, de bosszankodnunk se kellett miatta.
    S Mmae (7,5) - a védelem oszlopa volt ma. Mit nem adnék érte, ha folyamatosan tudná hozni ezt a teljesítményt. Az ő esetében jár hamu a fejemre. Nagyon nem szerettem volna a kezdőben látni, de tévedtem, kitűnő meccse volt.
    Esiti (7) - a szikla. Nyugotan és magabiztosan szűrt. Játékban őt éreztem ma a biztosabb pontnak, nem Aissat. A labdát nem lehet elvenni tőle, ha kell használja a fizikai erejét és mindezt úgy teszi, hogy alig szabálytalankodik.
    Laidouni (7) - jól játszott, de a játéka nagyon lezser lett a félidő második felétől. A gólja miatt kapott csak hetest, amit ésszel és pontosan kivitelezett. Sokkal jobb játékékos lehetne, ha végig fejben 100%-ot tudna nyújtani. Kedvelem a játékát, de a mai valahogy nem volt a megszokott.
    Traoré (8,5) - nálam magasan a mérkőzés legjobbja volt. Veszélyes volt minden megmozdulása, szélvész gyors, jól cselez és rúgott két gólt. Időnként néha eltűnt a mezőnyben, de ma nem is kellett ennél több. Fantasztikus igazolás, ezt már most ki lehet jelenteni.
    Zachariassen (6,5) - megy mint az őrült, sosem áll meg és ilyen játékos is kell a pályára. Meggyőződésem, hogy nehéz lenne pótolni a játékát, talán a keretből senki nem tudná ezt a szintet. A mai meccse azonban nem lett túl jó. Formában még nem érte utol magát, itt főként az utolsó passzokra, a helyzetekre gondolok. Lesz még jobb is, remélem már a Slovan ellen.
    Töki (6) - a mai meccse csalódás volt. Igazi hangulatember, Már a kapufánál arra gondoltam, hogy ha bement volna, akkor feldobja, így hogy nem ... Sok minden nem jött ma össze neki, passzok, helyzetek, összjáték. Jogos volt a cseréje.
    Boli (7) - őt lehet kicsit felpontoztam most, de úgy érzem kikaparta a gesztenyét Basseynak. Folyamatosan harcolt, küzdött, az összjátékban is jó volt, a labdákat is megtartotta. A csatárt azonban a góljai határozzák meg. Mivel azonban a csapat számára értékes volt a játéka, így felfelé "kerekítettem".
    Cserék közül a két új játékos későn szállt be, ezért nem kaptak értékelést, de Knoesternél szembetűnő volt a magabiztossága.
    Auzqui (6) - Boli kivételével mindenkit lefelé kerekítettem, ezért őt is. Volt pár veszélyes megmozdulása és nem emlékszem hibájára sem. A játéka alapján azonban kiegészítő ember lesz a jövőben is.
    Bassey (7,5) - két gól után nem volt pofám hetest adni. Előbb arra gondoltam, hogy nem töltött sok időt a pályán, ezért a csapat játékában nem annyira volt látványos a játéka, de más szempontból meg, aki 22 perc alatt hint két gólt annak még a 7,5 is kevés. De épüljön be minél jobban a csapat játékába, lesz az még nyolcas simán.
    Loncar (6,5) - csak 15 perc jutott neki, de úgy érzem ő most érkezik meg végre. Hasznos a csapatnak amit csinál. Jól szűr, felveszi a labdákat és a támadások elindításában is tud szerepet vállalni.
    Sztanyiszlav Szalamovics - itt nem pontoztam, mert Ő a Mester és ki vagyok én hogy értékeljem? De üde színfolt az, hogy milyen aprólékosan és jól igyekszik beépíteni a játékosokat és egy rendszerré formálni őket. Csak két példa. A két új igazolás a végén kap 7 percet, a kis 23 éves srácot amúgy se dobjuk a mélyvízbe egy fontos meccsen, plusz a védelem közepén. A másik a bizalom Mmae-val szemben... Kíváncsi vagyok hányunknál volt a kezdőben Samy? De a Mester bízott benne - mert gondolom lát benne valamit - a játékos meg meghálálta. Taktikában, céltudatosságban megverte a kollégáját, a cseréi jobban ültek (Bassey 2 gól) és látszik hogy lépésről-lépésre fejlődik a csapat. Köszönöm a munkáját Mester!
    Hajrá Fradi és mindenképpen le kell nyomi a Slovant (ha lehet alázással)!!!

    Ez egy csodálatos este volt, kivève azt a pár fèleszü egyènt, akik a meccs vègèn ünneplès helyett egymást püfföltèk! A Csapatunk a meccs nagyrèszèben parádèsan focizott! Le a kalappal!

    A szerdai meccsen 55.7%-ban birtokoltuk a labdát, 4-2-3-1-es felállásban játszottunk. 87%-kal passzoltunk (a kazakok 82%-kal), a passztempónk 27%-kal volt magasabb az egy héttel korábbinál, 18.7 passz/perc (Tobil: 16.2, +18%). A párharcarány 99-110 volt “oda”, mi 35 labdát szereztünk az ellenfél térfelén, ők 18-at a miénken.

    A mi 43 támadásunk 22 lövésig vezetett, ebből 9 talált kaput (a vendégeknél ez 18/4/1). Az xG-arány 2.63-1.14, az xcG 2.97-0.64 volt. 18 beadásunkból 8 volt pontos, ez 44%. 80 támadópárharcunkból 36-ot nyertünk (ez 45% – Wingo 10/6, Zachariassen 6/5, Civic 5/5), a vendégeknél 77/39 (51%) az arány.

    A védekezőpárharcainknak így csak a 49%-át nyertük meg (Laidouni 9/5-tel a legjobb), a fejpárbajokat 9-11-re vitték a kosztanajiak. A lengyel spori a szabálytalanságokat 17-9 arányban ellenünk fújta. A PPDA 7.5 (Tobil 18.3); a hosszú passzaink aránya pedig 7% volt.

    Dibusz egy lövésből (0.64) egy gólt kapott, 1-szer jött ki, mind a 19 passza pontos volt.

    Wingo 75 akciójának kétharmada volt sikeres, 1 lövése volt (0.02). 83%-kal passzolt, 5 cseléből 4 volt sikeres, 19 párharcból 9-et nyert meg. 11 labdát vesztett, 9-et szerzett, 5 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.51), ebből egy gól lett.

    S. Mmaee 113 akciójának 84%-a volt sikeres. 91%-kal passzolt, 10 párharcból 5-t nyert meg. 12 labdát vesztett, 15-t szerzett, 6 passzt lopott.

    Kovacevic 83 percet kapott, 98 akciójának 86%-a volt sikeres. 96%-kal passzolt, 9 párharcból 3-at nyert meg. 3 labdát vesztett, 8-at szerzett, 4 passzt lopott.

    Civic 75 akciójának 56%-a volt sikeres. 76%-kal passzolt, 26 párharcból 10-et nyert meg. 10 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 3 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.26), ebből egy gólpassz.

    Esiti 76 percet játszott, 69 akciójának 72%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.06). 95%-kal passzolt, 23 párharcból 10-et nyert meg. 4 labdát vesztett, 12-t szerzett, 4 passzt lopott.

    Laidouni 104 akciójának 76%-a volt sikeres, 2 lövésből (0.11), 93%-kal passzolt, 23 párharcból 11-et nyert meg. 7 labdát vesztett, 10-et szerzett, 1 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.06).

    Traoré 53 akciójának 57%-a volt volt sikeres, 2 lövésből (0.21) 2 gólt szerzett, 81%-kal passzolt, 15 párharcból 6-ot nyert meg. 2 labdát szerzett, 2 passzt lopott. 5 lövést készített elő (0.56), ebből 1 gól lett.

    Zachariassen 83 percet játszott, 59 akciójának 51%-a volt sikeres. 3 lövése volt (0.23). 75%-kal passzolt, 19 párharcból 11-et nyert meg. 6 labdát szerzett, 3 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.75), az gól lett.

    Tokmac 69 percet játszott, 51 akciójának 45%-a volt sikeres. 5 lövése volt (0.53). 78%-kal passzolt, 14 párharcból 4-et nyert meg, 2 labdát szerzett és 3 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.19), ebből 1 gól lett.

    Boli is 69 percet játszott, 48 akciójának 38%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.17), 12 passzából 7 volt pontos (58%), 25 párharcból 10.et nyert meg, 3 labdát szerzett. 1 lövést készített elő (0.09).

    Auzqui 24 percet játszott, 18 akciójának kétharmada sikeres volt, egy fejese volt (0.09). 90%-kal passzolt, 3 párharcból 2-t nyert meg, 1 labdát szerzett.

    Bassey is 24 percet kapott, 24 akciójának 42%.a volt sikeres, 3 lövésből (1.19) 2 gólt szerzett. 9 passzából 7 volt pontos, 4 párharcból 1-et nyert meg, 1 labdát szerzett.

    Loncar 17 percet kapott, 26 akciójának 73%-a sikeres volt, 85%-kal passzolt, 2 párharcból 1-et nyert meg. 2 labdát vesztett, 3-at szerzett.

    Mercier 10 percet játszott, 11 akciójából 7 volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 6 passzából 3 volt pontos, 3 párharcát megnyerte, 1 labdát szerzett.

    Knoesternek is 10 perc jutott. 8 akciójából 6 volt sikeres, 7 passzából 6. 1 párharcát elvesztette. 1 labdát vesztett, 2-t szerzett, 2 passzt lopott.

    Így értékeltétek a Tobol elleni teljesítményt.

    Traoré 8.77
    Bassey 8.20
    S. Mmaee 7.60
    Esiti 7.52
    Wingo 7.50
    Laidouni 7.36
    Tokmac 7.05
    Zachariassen 7.05
    Kovacevic 6.97
    Dibusz 6.87
    Civic 6.52
    Boli 6.39
    Auzqui 6.34

    https://ulloi129.hu/2022/07/13/elo-a-tobil-elleni-bl-selejtezorol-2/
    https://ulloi129.hu/2022/07/15/igy-teljesitettunk-a-tobil-ellen-2/
    https://ulloi129.hu/2022/07/18/traore-bassey-mmaee/