magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 1 : 0 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)
OTP Bank Liga, NB I 2021/2022, 25. forduló
játékvezető : Bogár Gergő
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. mezkovesdzsory.hu: 6.517
  3. nso.hu: 6.517

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.03.19, 11:14 (szerk.: 2022.03.24, 17:51)
    hát a meccs olyan volt amilyen, de hazaérve visszanézve ez a varozás ma is egy kibaszott paródia volt

    A negatív tapasztalata az utolsó pár meccsünknek, hogy a lövőformánk kritikán aluli. A pozitívum az, hogy a kidolgozott helyzetek alapján a meccseinket folyamatosan nagy fölénnyel hozzuk le, azaz Csercse megtalálta a módját, hogy a labdabirtoklásból hogyan lesz valós dominancia. Remélem ezúttal a válogatott szünet jót tesz a lábaknak és felzárkózunk helyzetkihasználásban is.

    Ma mindenkire tudok szar megoldást találni. És jót ugyanannyit. Ritka kétarcú volt a csapat is az egyének is.

    Én Samytől fogom fejem. Ryan flegmázása meg egyre idegesítőbb. Vécsei meg, hagyjuk.

    A z a legnagyobb hülye,aki a saját kárán nem tanul.Ma is megpróbáltunk pontot,pontokat herdálni.Megtettük idén már vagy 5-6-szor.NEM a bíráskodás miatt nem vezettünk,a félidőre 3-mal,hanem a saját hülyeségünk és nagyképűségünk miatt.Ezzel adjuk meg az esélyt a belenyúlásra.

    Ryant ma jóval előbb le kellett volna cserélni. Még nem bír 90 percet. Gavricnak több lehetőséget kellene adni. Tokmac és Dibusz volt ma a két legjobbunk. Sok helyzetet kihagytunk. Megvan a 3 pont, de ez a meccs felejtős.

    Ami Ryant illeti, ma ha nem áll le szarakodni, hanem váratlant húz vagy gyorsabban gondolkodik, állítom adott volna vagy két gólpasszt meg rúgott volna még két gólt.
    Ezért játszik itt és nem valami európai mércével mérve nálunk jobb csapatban, mert sokszor nem tudja mihez kezdjen a lehetőségeivel és nem látja a passzsávokat, a másik játékost, aki esetleg jobb helyzetben van.

    Nagyon örülök a három pontnak! Fogalmam sincs, hogy miért csak egy gólt rúgtunk ma, és azt sem értem, hogyan lehetséges most már minden meccsen két-három, a végeredményt kifejezetten befolyásolni kívánó játékvezetői ítéletet hozni ellenünk? Győztünk! Hajrá Fradi!

    Azzal nem èrtek egyet, hogy ma ne lett volna játékunk. Volt egy rakás jó támadásuk (még a másodikban is), számtalan lövőhelyzetünk és ziccereink is. De a helyzetkihasználás már kezd rohadtul idegesíteni. Nem tudom, mi a f.szt lehetne kezdeni vele, de valamit kell.

    Megint balf@szkodtunk, és bár több helyzetünk volt, de el kell ismerni, hogy másként is alakulhatott volna.
    A nemzetköziben ezek biztosan nem fognak beleférni, csak remélni tudom, hogy más lesz a motivációnk is.

    Azt üzente Kossuth Lajos , Bajnok lesz a FERENCVÁROS!

    Beakadt lemez 1 - Tokmac lelektelenul jatszik es sz.r
    Beakadt lemez 2 - Zac egy futobolond es sz.r
    Beakadt lemez 3 - Vecsei lassu es sz.r
    Beakadt lemez 4 - Zubkov belesz.rik az egeszbe es sz.r
    Beakadt lemez 5 - Wingo csak ugy siman sz.r

    Koszonom, hogy elmondhattam.

    Vécsei egy kihagyás után kezd visszatérni.
    Keresik a társak a labdával, tehát jól helyezkedik.
    Jól lát a pályán, a passzait pedig majd nézzük meg a statisztikából, nem lesz az rossz.

    - Tegnap megint Wingo rajongóra ittam magam.
    - Toki gólt érő akciója a félpályától inkább szép, mint kapushiba
    - Esiti sokkal komplettebb játékosnak tűnik, mint amilyen a PAOKnál volt a videók alapján, eddig nagyon pozitív a benyomásom.

    Csercse általában jól meccsel, de most érthetetlenek voltak a cseréi. Vécsei behozásával megszűnt a kp, szinte jó megmozdulása sem volt, mindenhonnan lemarad, folyamatosan úton van. Wingo jobbszélsőként játszatása is homály, egyedül a gyorsasága van meg hozzá, de sem beadni, sem lőni nem tud, felejtős (szerintem még az eredeti posztján is, bár a védekezést többé-kevésbé megoldja). Mmaee mire fel maradhatott a pályán végig? Flegma, nemtörődöm, nagyképű, arrogáns játékot hozott. Remélem, most nem a Fehérváron lőtt 2 góljából akar megélni hetekig?!

    Lait le kellett hozni mert sárgával elég csúnyán utána rúgott egyik matyónak csak hála isten nem érte el. Ott kiállíthatták volna, el gurult a gyógyszere.

    Csak a szokásos meccs mostanában. Egy sima meccset teszünk nehézzé. Dibuszt nyugodtan meghívhatja egy sörre az egész csapat és Csercse is.

    Ahogy látom, kezd a Rebrovi idők sirasa beindulni. Mikor nàla sorozatban csak 1 góllal nyertünk. Ami a különbség, hogy Akkor sokszor hátrafelé cserélt a mester, most Csercsezsv ezt nem szokta. A helyzetek megvoltak - talán a legtöbb a Csercseszov èràban- de az egy gól , nem gól, így volt izgulni való. De hogy mindebből egy kollektív szeppuku jött ki sokaknál, hát ... smiley A lènyeg, hogy a rossz helyzetkihasznàlàs ellenére is nyertünk, ès ùjra nem kaptunk gólt.Ja ès ezzel is növelni fogjuk az előnyünket!

    Rebrovnál ugyanúgy és azért ment a sírás, mert hatszor ment hátul körbe a labda 1-0-nál, és nem lőttünk többet, csak tartottuk a labdát és vártuk a lehetőséget.. . Most hamarabb megy ugyan a felpassz vezetésnél is, de nincs olyan hatosunk, aki mindig jól forog középen, és jól is forgatja hátul a labdát, és ami a legfontosabb, nem hibázik. Esiti ugyan nem hibázik, de ő nem tudja ugyanazt, amit Haratin tudott játékban.

    Zakinak hányadik gólját vette el a VAR?

    A második félidő alatt majdnem agyvérzést kapott Csercse, amit nem csodálok. Addigra már vagy 10x le kellett volna zárni a meccset, de elbuziztuk a helyzeteket. Mindenki igyekezett a kapust eltalálni, ha leszúrtak volna egy kapanyelet, az is védett volna mindent.
    Amúgy zsinórban a harmadik győzelem, alakulunksmiley

    Azért ebben a meccsben ő is benne van vastagon.
    A cserék nagyon, de nagyon nem ültek. Vécsei rettentő rosszul szállt be, Wingoval eleve kevesebben vagyunk, a védekezést még csak csak megoldja valahogy sebességből, de támadásban Páling beadásait is visszasirjuk hozzá képest. Totál futballanalfabéta, feltolni őt jobbkötőnek óriási tévedés volt. Ez a két csere már önmagában is agyonvagott volna minket, ehhez még hozzáadjuk, hogy lehet, hogy Gavric tud focizni, meg még az is lehet, hogy kispályán egy az egyben meg tud verni egy pocakos nyugdíjast, de ebben a csapatban még nem volt értékelhető megmozdulása és a többiek jól láthatóan nem is bíznak benne. (Az meg ahogy a lefújás után osztotta az észt előbb Tokinek majd még két másiknak is, az különösen beszédes volt)
    Az edző nyilván nem tudja beverni a helyzeteket Zubkov helyett, de a második félidei mélyrepülésünkben nagyon is ludas az öreg.

    Zubkov pl. most tényleg nem volt kimondottan rossz, sőt talán a tavasz eddigi legjobb teljesítményét hozta magához képest, de így sincs magasan a léc, tőle mindenképp többet vártam mindig is, de nekem nagy szálka a szememben, hogy amióta megvettük, talán nem volt 2 meccs egymás után, amikor válogatott játékoshoz méltó teljesítményt tudott volna nyújtani. Sőt, megkockáztatom, majdnem ugyanott vagyunk vele, mint Varga Rolival voltunk. Ugyanolyan hullámzó mind a kettő és érthetetlen, ezt a pszichomókusok miért nem tudják időtlen idők óta megoldani, hogy rendbetegyék...
    Ryan viszont ezzel az öncélú, önző játékával nagyon felbaszott és a Vidi elleni parádéja után nem él a bizalommal, hogy kezdőbe lett téve, ezt sem tudom megemészteni.

    Az első félidő teljesen rendben volt csak kellett volna még egy két gól. A második félidő kuka. Nem tudom mit gondoltak a játékosaink, de jött a lélektelen, pontatlan játék. A meg nem adott gólról még nem tudok nyilatkozni, de a pályán szabályos gólnak tűnt. Ugyanez vonatkozik Zubkov sárga lapjára, ami szerintem nem volt az, hanem 11-es, mert a kapusnak a labdához semmi köze nem volt csak Zubkov elé feküdt. De ezt is vissza kell néznem. Sajnos a játékosaink tették a kövesdi kapust naggyá, mert egyszerűen mindent pont a kezébe fejeltek vagy rúgtak. A lényeg, hogy megvan a 3 pont, de jöhetnének már szebb és eredményesebb meccsek, ahol a végén nem kell izgulni. A nyomás most a Várdán és a Puskáson van. Hajrá Fradi!!!!

    Zubkov nagyon gagyi esést mutatott be. Helyette elég lett volna annyi, hogy felpörgeti a labdát és elszalad a kapus mellett vagy eleve a kapust emeli át. Ezt szerintem egy félszemű, féllábú, félkarú, féltökű bíró sem ette volna meg. Nekünk nehezebb a leshelyzet megítélése, mert a kamera nem volt vonalban, így a kép torzításával is számolni kell ha összeveted a játékosok helyzetét. Nincs nekem azzal bajom, ha egy elsőre nem egyértelmű lest megnéznek, de az felháborító, hogy percekig áll a játékmert a támadófoci segítése helyett addig huzigálják ide-oda a vonalakat, amíg azt nem lehet rá mondani hogy les. És akkor kiadják azt a képet, amiről te meg nem mondod, hogy mi alapján les azt leszámítva, hogy a függőleges szaggatott vonalak jelzik Zubkov térdét meg a védő karjának felső részét...hát köszi de nem lettem meggyőzve, hogy elfogadható ítélet született.

    Az elmúlt pénteki, 51:54 tiszta játékidejű találkozón 4-2-3-1-es felállásban játszottunk, 54.4%-ban birtokoltuk a labdát. 85%-os pontossággal, 18.8 passz/perces tempóval játszottunk. 36+2 támadásból 17 lövésig jutottunk, ebből 11 talált kaput (Mezőkövesd 21+3, 10/2). Az xG-arány 1.25-0.62 volt, míg az xcG-arány 2.2-0.19 volt. 31 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Civic 6, Esiti 5, Kovacevic 4 – a Kövesd 17-et), 41 labdát adtunk el a sajátunkon, ebből 8 vezetett lövéshez (Kövesd 33/3).

    A párharcokban nagy fölényben voltunk (118-86-os arány), Esiti (28/18, 64%), Tokmac (22/14, 64%), R. Mmaee (25/13, 52%), Civic (18/11, 61%), Wingo és S, Mmaee (12/10, 83%) nyert legalább tíz párharcot. Önmagához képest Laidouni, ha hatékonyságban nem is, de a párharcok felvállalásában alulteljesített (7/5, 71%). A támadópárharcokat 44.6%-át nyertük meg (83/37, Kövesd 55/21, 38.2%), a fejpárbajokban döntő, 24-5-ös fölényünk volt. A letámadásunk (PPDA) az átlagosnál erőteljesebb volt (7.55)

    Így értékeltétek a Mezőkövesd elleni teljesítményt.

    Dibusz 7.19
    Tokmac 7.16
    Kovacevic 6.43
    Esiti 6.34
    Civic 6.14
    Laidouni 5.97
    S. Mmaee 5.79
    Zachariassen 5.76
    Wingo 5.55
    Gavric 5.52
    R. Mmaee 5.41
    Botka 5.29
    Zubkov 5.29
    Vécsei 5.03

    https://ulloi129.hu/2022/03/18/elo-a-mezokovesd-elleni-bajnokirol-18/
    https://ulloi129.hu/2022/03/22/igy-teljesitettunk-a-mezokovesd-ellen-16/
    https://ulloi129.hu/2022/03/24/dibusz-tokmac-kovacevic/